skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co byste doporučili za žárovky(favorit)?
23:20:06
30.07.2010
30.07.2010

Tomaso435
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: viz ajsko
23:12:36
30.07.2010
30.07.2010

OndraKrupi
-> James1991: tlačítka z feldy? no to nevim jak to chceš vyměnit, je to tam na prd a na tlačítkách je zelený povlak který ti dělá barvu. já mam všude kde to jde v palubce led diody a bez jediného problému.
-> Tomaso435: nechápu tvou větu s dobíjením...?
-> Tomaso435: nechápu tvou větu s dobíjením...?
23:05:55
30.07.2010
30.07.2010

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
James1991 30.07.10 23:01:18 napsal:
Chtěl bych si do Favorita dát do kontrolek(mazání,dobíjen í,ruční brzda, světla apod.)modré žárovky. A jakou barvou si myslíš, že ti to bude svítit? Ještě tak tu zelenou ti to prosvítí do modra, ale tu červenou? V lepším případě z toho bude fialová. Výměna žároviček rozhodně nestačí k tomu, aby to za něco stálo.
Chtěl bych si do Favorita dát do kontrolek(mazání,dobíjen í,ruční brzda, světla apod.)modré žárovky. A jakou barvou si myslíš, že ti to bude svítit? Ještě tak tu zelenou ti to prosvítí do modra, ale tu červenou? V lepším případě z toho bude fialová. Výměna žároviček rozhodně nestačí k tomu, aby to za něco stálo.
23:05:45
30.07.2010
30.07.2010

Tomaso435
tak zta prví do dobíjení ledky nedávej, jelikož na tej kontrolce zavisí celej dobíjecí system :-d prostě to nebude dobijet ;)
barevný žárovky budou svítit furt normálně.. -špinavě bíle
jedině ledky .. klasika co píšou 1,2W
jinak do tlačítek z feldy tam nedáš asi nic jelikož je tam žárovka zaintegrovaná kdesi v tlačítku,, takže změna podsvícení bez kuchánní asi bez šance
barevný žárovky budou svítit furt normálně.. -špinavě bíle
jedině ledky .. klasika co píšou 1,2W
jinak do tlačítek z feldy tam nedáš asi nic jelikož je tam žárovka zaintegrovaná kdesi v tlačítku,, takže změna podsvícení bez kuchánní asi bez šance
23:05:32
30.07.2010
30.07.2010

Vojtisek
Do do tlačítek jsem od OB použil modrý LEDky, ty jako jediný zeleno přesvítily a svítí to modře zeleně, do přístrojovky jsem taky použil LEDky a zatím spokojenost (do kontrolek jako obrysovky, tlumený, co nejdou za dne na slunku vidět jsem dal taky LED, jinak kontrolky jsem už LED neřešil, nechal puvodní)
23:01:18
30.07.2010
30.07.2010

James1991
Zdravim. Chtěl bych si do Favorita dát do kontrolek(mazání,dobíjení
,ruční brzda, světla apod.)modré žárovky. Konkrétně mě zajímá co byste mi doporučili za žárovky-buď ledkové nebo obyč barevné. Bojim se, že ty barevný by svítili stejně do žluta, ale zas ledkový jsou dražší:D Do otáčkoměru to dávat nechci, následky už znám.
Takže jaké byste doporučili z OBautodilu-
www.obautodily.cz/37-ledk y_zarovky_xen_prestavby
do těch kontrolek a taky ještě do tlačítek?(Mám tam tlačítka z felicie)
Děkuju mnohokrát za tipy.
Ps:vim že už tu nějaké takové téma bylo ale nenašel jsem ho.
Takže jaké byste doporučili z OBautodilu-
www.obautodily.cz/37-ledk y_zarovky_xen_prestavby
do těch kontrolek a taky ještě do tlačítek?(Mám tam tlačítka z felicie)
Děkuju mnohokrát za tipy.
Ps:vim že už tu nějaké takové téma bylo ale nenašel jsem ho.