skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Stale odpalovanie poistky na š 120
19:06:46
25.07.2010
25.07.2010

Matthes, záškodník z TechWebu
-> Bobesh: Hehe taky pekny :-)
18:58:17
25.07.2010
25.07.2010

Bobesh
-> Matthes, záškodník z TechWebu 25.07.10 14:54:36: Ano,dodnes pamatuju,jak našim zásobovačům začala podniková 120ca r.78 po cestě na podnikový penzion střečkovat,chvíli jela,chvíli ne,ručičky budíků lítaly,smrad z izolace atd. Když už jsem za nima na trasu vyjížděl pro jejich imobilitu potřetí,podrobil jsem je křížovému výslechu,kdy a jak se to začko projevovat. "No od doby,kdy jsme odjeli z pivovaru..." Můj pohled padnul na 2 plné vzadustojící KEGy. Chvíli mi to šrotovalo v palici,poté jsem dal povel "Roll out the Barells!" a tušení mě nezklamalo:hrana KEGu prožvýkala izolaci na svazku. Zkusil jsem nastartovat-vůz ihned ožil. Počítal jsem do dvaceti,pak jim hodil gumovej koberec zpoza opěradel namísto zadních sedáků,nadal jim do bandy mužskejch přirozenin ať si to zase naložej a poslal je dál.
14:54:36
25.07.2010
25.07.2010

Matthes, záškodník z TechWebu
-> Bobesh: To je klasicke reseni problemu s eletrikou. Kdyz shori pojistka, dam dalsi, kdyz shori i ta, zkusim jeste jednu, no a kdyz shori i tahle tak dam silnejsi 
Lidi uvedomte si, ze ty pojistky nejsou poruchovy v 99,99% pripadu. Jo jednou mi shorela unavena pojistka na privodu baraku, kdyz sem zapnul cirkularku, ale uz musela byt nacata...
-> mixal.s: Ano to mu aktualne velmi pomuze.
-> Adriano: A to auto ma origo eletriku nebo se v tom nekdo hrabal? Predtim to fungovalo ok a tys neco delal s nejakym spotrebicem nebo neco opravoval na aute? Vzpominej... stacilo by nekde skripnout svazek. Co treba budiky, nevyndaval si? Nebo koberce... Nebo nevezl si neco tezkyho misto zadnich sedacek?(tam vede svazek...)

Lidi uvedomte si, ze ty pojistky nejsou poruchovy v 99,99% pripadu. Jo jednou mi shorela unavena pojistka na privodu baraku, kdyz sem zapnul cirkularku, ale uz musela byt nacata...
-> mixal.s: Ano to mu aktualne velmi pomuze.
-> Adriano: A to auto ma origo eletriku nebo se v tom nekdo hrabal? Predtim to fungovalo ok a tys neco delal s nejakym spotrebicem nebo neco opravoval na aute? Vzpominej... stacilo by nekde skripnout svazek. Co treba budiky, nevyndaval si? Nebo koberce... Nebo nevezl si neco tezkyho misto zadnich sedacek?(tam vede svazek...)
13:19:17
25.07.2010
25.07.2010

mixal.s
skus v prvom rade skontrolovat ukostrenie vsetkych spoterbicov...
17:00:27
24.07.2010
24.07.2010

Bobesh
-> Adriano: Nejspíš máš někde v okruhu zkrat,musíš hledat. Každopádně pojistka 25A tam nikde nemá co dělat. z osobní zkušenosti pokud je auto bez úprav tak na 1. a 2. pojistku 15A,3.-8. stačí 8A.
12:33:30
24.07.2010
24.07.2010

Adriano
Nazdar , mam taky problem na 120ke , že ked som zapol svetla , a chcel som vypnúť auto a svetla nechať zasvietené , dal som klúče na 0 kde až zamiká volant a auto stále išlo a vypol som ho až spínačom na svetla. A jedného pekného dňa sa mi hral kamarát s autom , naštartoval zapol svetla a išiel sa previesť a ked prišiel nechal svetlá zapnuté vypol klúče, auto stále išlo a tak sa zľakol a znova zapol kluče a este aj naštartoval naštartované auto, a vtedy mi odpálilo poistku č2. ktora je na stierače, smerovky, palivomer, otáčkomer, teplomer ... Odvtedy mi idu len hlavne svetla (stretavacie, parkovacie a dialkove a vzadu len obrysove a brzdove a inak nič) Ked som tam dal naspät dobru 15 Amperovu poistku vzdy mi ju odpalilo a ked som tam dal 25A tak bola dost horuca a bojim sa aby mi na aute niečo nezhorelo . Preto vas prosim či by ste mi nevedeli poradiť v čom to môže byt a ako by sa to dalo opraviť . Za poradenie vám vopred dakujem .