skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vstup antény do autorádia
-> charon: toto se nazývá fajfka nebo taky redukce z chlapečka na holčičku:) z holčičky na chlapečka existuje také
-> Bobesh: no to co mam jsou vsechno starsi kousky odhadem z prvni pulky 90 let, zatim vcelku spokojenost. a v aute zas jedine pio, stale skvele ovladatelne i hrajici
-> U-Geen: Máš stejnou úchylku jako můj ctěný bratr,já už komponenty vyměnil za PHILIPSe,byťje pravdou,že SONY byl možná vymakanější,co se týče různých nastavení a vychytávek. To samý mi připadá Blaupunkt vs. zbytek světa,neznám jinou značku,co by mi vyhověla,co se týče individuálního nastavování v menu,ergonomií,display bez zbytečných pičičáren atd.
-> Bobesh: 

-> Bobesh: no jo ale moje pio ma stejnej konektor jako slony :-) jinak slony v obyvaku... momentalne posloucham
-> U-Geen: Sloni jsou lepší do bytu,já jsem starej Modroboďák,to ví každej

-> Bobesh: kterej je neporadnej? :-)
-> Bobesh: Můžu já za to, že Sony používá DIN a Blaupunkt ISO? Proč kua nemůžou mít všici výrobci sejný konektory, ušetřilo by to kupu starostí ...
-> Pavel P..: Redukce z nepořádnýho radiopřijímače na pořádnej

-> Pavel P..: Skvělé, díky moc
-> Pavel P..: Tak to mě napadlo, ale jak se jmenuje? Nebo co mám shánět? Nebo nějakej odkaz kde bych si to našel?
existuje

Gentelmans.
Mám v autě rádio Sony (bylo tam od koupě) a teď jsem si koupil Blaupunkta a chtěl bych to přehodi. Jenže nic nepasuje. Jak vyřešim ISO konektor je mi jasný, ale co přípojka antény? Něvíte zda existuje nějaká redukce nebo něco? starý rádio má zdířku takovouto
Mám v autě rádio Sony (bylo tam od koupě) a teď jsem si koupil Blaupunkta a chtěl bych to přehodi. Jenže nic nepasuje. Jak vyřešim ISO konektor je mi jasný, ale co přípojka antény? Něvíte zda existuje nějaká redukce nebo něco? starý rádio má zdířku takovouto