Nikdo neví co by to mohlo být??
Napadlo mě ještě jestli to náhodou nemůže být,že by byla zkratovaná baterie,ale ta drží,jen když ji připojuji,tak to zajiskří.
Zesilovač mám přidělán z boku k bedně.Nemohlo se stát,že se něco ve vntiř uklepalo otřesama a ted to zkratuje.
Nic už mě nenapadá,jen že zase pujde na reklamaci.Já mám na elektroniku smůlu.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Praskání pojistek
15:54:20
12.07.2009
12.07.2009
Mates
19:06:34
11.07.2009
11.07.2009
Mates
Potřebuji poradit.Dneska se mi stalo,že jsem si zapnul rádio,ale žádné basy z wooferu nevycházely.Hned jsem se koukl,jestli je v pořádku pojistka u baterky,byla prasklá,tak jsem ji vyměnil,ale ta taky praskla.
Prošel jsem + kabel v kritických místech,kde se ohýbá,ale nikde nebyl porušen.
Odpojil jsem zesilovač od kapacitoru a zapnul jsem rádio a pojistka nepraskla,tak jsem zapojil zesík a opět bylo po ní.Prošel jsem kabely i od kapacitoru do zesíku,ale jsou OK.
Myslím si,že to bude asi zesilovačem,ale nešel do PROTECTU,nebo to může taky udělat woofer,že by byl spálený??
Dekuji za rady.
Prošel jsem + kabel v kritických místech,kde se ohýbá,ale nikde nebyl porušen.
Odpojil jsem zesilovač od kapacitoru a zapnul jsem rádio a pojistka nepraskla,tak jsem zapojil zesík a opět bylo po ní.Prošel jsem kabely i od kapacitoru do zesíku,ale jsou OK.
Myslím si,že to bude asi zesilovačem,ale nešel do PROTECTU,nebo to může taky udělat woofer,že by byl spálený??
Dekuji za rady.