skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Výškové reproduktory na C sloupek
-> U-Geen: -> Dave: tak prozatím takhle (samo že je to domek před dodělním, hotový v autě to ještě nemám vyfocený:D) Ale nějak mi to nezdá... Prostě asi zkusím buď palubku a nasměrovat nebo nevím:D
-> Bagrr- máma mele Emu: Pokud máš lepší rádio, tak si i doladíš výšky přímo na sebe...

-> Bagrr- máma mele Emu: to sem jeste nikde necet... kazdopadne bych to smeroval nejak jako Dave, rika se nad radicku/rucku. Ale nejlip nejdriv neupevnovat a vyzkouset, jak ti to bude nejvic vyhohovat... nekdo je ma treba proti sobe, nekdo odrazem od skla atd.
-> Dave: Právěže co jsem tak četl, tak lidi říkali směřovat to na jedno konkrétní místo... Tzn na řidiče:-) páč a jelikož jezdím v autě nejčastěji sám....
-> Bagrr- máma mele Emu: Výšky měj nasměrované, aby řidičova ječela na spolujezdce a obráceně...
Tak se taky přidám... U nynějšího vozidla jsou vejškáče v trojúhelníkách, je to fajn na poslech ale pořád mi tam něco neštymuje... Je vhodnější je dát na A sloupky do výšky uší a nasměrovat na jedno místo (nejspíš na řidiče:D) nežli je mít tak jak je mám teď?
A to samý u středobasů (ne na sloupek, tam se ani nevejdou:D) taky se je snažit nasměrovat? Bohužel nemám rádio který by umělo ovládat spoždění takže už jen to ničí kvalitu ale koupi jinýho ani neplánuju...
Jinak sestava je: JVC KD-G621 a kompa infinity 16ky...
A to samý u středobasů (ne na sloupek, tam se ani nevejdou:D) taky se je snažit nasměrovat? Bohužel nemám rádio který by umělo ovládat spoždění takže už jen to ničí kvalitu ale koupi jinýho ani neplánuju...
Jinak sestava je: JVC KD-G621 a kompa infinity 16ky...
-> U-Geen: 

-> MATTESS: no tak zas, jako kdyz je clovek doma, sedi u kompa a zenska mu neco svoji fistuli vycita... to je stejna situace :-)
-> Tuner#2: to už jsem taky u někoho viděl

-> MATTESS: To by jsi koukal co lidí má doma staré Tesly na takových těch komunistických obývacích stěnách ve výšce 1,8m a libuje si jaké to má doma hifi 

-> Tuner#2:
si nějak nedovedu představit, že mi něco hraje nad hlavou

-> MATTESS: To byl od U-Geena JOKE.

-> U-Geen: ale nad hlavou?
-> MATTESS: prece aby to bylo co nejdal od stredobasu
-> Stepan FUN: máš uši u stropu? Proč tak vysoko?
Já jsem koupil od Dexonu vejškáče a ty maj rovnou držáky a kryty na přidělání... montáž na sloupek byla bez problémů a nevypadá to zase tak špatně. ;-)
no na to zrcatko jsem taky premyslel ale prave lidi to tam davaji, chci to mit jinak. jako napadlo me koupit drzaky na pridavny budiky a trchu je upravit aby si to sedlo, ale uvidime zkusim to jeste nejak promyslet
-> Zdeněk.: tak zas sorry já

-> KOZI_RS: lidi to dávají místo štelování zrcátek
, přilepený na palubovce mi to přejde jako pěst na oko

no chci je dat nad palubovku, myslel jsem ze se tomu plastu rika c sloupek ale asi tim padem A sloupek, je to ta cast kterou treba tahnes antenu, za tu mystifikaci se omlouvám. Právě že vepředu komponenty mám a rozmýšlím kám dát výškáč bud palubovka ale víc by se mi libil právě na tom sloupku ale musim si na něj udělat domeček aby to lip vypadalo.
-> Karel.: aha, tak to sry...
-> KOZI_RS: podle obrázků předpokládám, že vpředu už kompa máš, dozadu bych je nerval
-> KOZI_RS: podle obrázků předpokládám, že vpředu už kompa máš, dozadu bych je nerval

-> Zdeněk.: no, myslel to tak, že výškáče chce dát dozadu stylem jako se n "A" sloupek dávají přídavný budíky, napsal to trošku hůř to máš pravdu
Ale když jsme u toho taky bych dozadu výškáče nedával,

Ale když jsme u toho taky bych dozadu výškáče nedával,
-> Zdeněk.: je tam to slovo "něco jako" přirovnání k A sloupku

-> Karel.: já to četl!
chci si výškové repro umístit na c sloupek, něco jako
jsou přídavný budíky
z toho vyplívá, že chce vejšky na zadní sloupky, kde jsou přídavný budíky? Nejspíš myslí úplně jinej sloupek než píše nee?
chci si výškové repro umístit na c sloupek, něco jako
jsou přídavný budíky
z toho vyplívá, že chce vejšky na zadní sloupky, kde jsou přídavný budíky? Nejspíš myslí úplně jinej sloupek než píše nee?
-> Zdeněk.: nejdřív si to přečti celý, a pak se div

Cože? Přídavný budíky na c sloupku?

-> KOZI_RS: ještě existuje kit se skelným vláknem takže kdybys chtěl dělat ty domečky z toho PS tak timhle se to dá potánout, ale blbě se s tim finišuje, takže na to ještě nějaký jemný kit:-) já jsem dělal plato na music z montážní pěny, pak sádra s dispezním lepidlem (herkules) na to kit a jako zatim si nemůžu stěžovat, jen to dovybrousit a nalakovat a myslim že ok...
No s laminátem jsem nikdy nedelal tak nevim jak na to...
-> KOZI_RS: dalo by se, ale zase jak je to porézní tak to spotřebuješ hodně kitu, proč to neuděláš laminátový domky?
Ahoj mám dotaz chci si výškové repro umístit na c sloupek, něco jako jsou přídavný budíky, ale za boha nevim z jakýho materiálu mám ty domacky udělat. Napadnul me polistyren a pak ho kitnout a striknout. Nemáte stim někdo zkušenost?