skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
AutorÁdio Alpine-klidový odběr
-> KOZI_RS: NJ to je hezky me je jasny ze nenechas radio hrat pac to slysis ale pokud ho zapomenes vypnout bude radio porad brat dost proudu na to aby ti to za nejaky cas vymlatilo baterku. Samozdrejmne to nebude hned treba za jednu noc. Ale tyden dva stani a muze byt ko.
jo to mozna kdyz poslouchas a jen jedes, ale pokud si chces i nekde trochu zamachrovat tak ej to naprd, lepsi reseni mas pres tlacitko, spis nez vypnout radio to vidim na zapomenutí zhasnutí světel!
-> KOZI_RS: To mi vysvetli proc je to blby pres klicek?? zapomenes vypnout a akorad si vymlatis baterku - takhle se nemusis o nic starat a mas jistotu.
hm řešení přes klíček mi nepřijde nejlepší, radší dám do plusu vypináč a je to, ale kazdopadne dik.
Mě Alpina vybila baterii 55Ah u Renault za 2 dny a u škodovky to bylo stejný.Dej to na klíček.
Presne tak pamet natvrdo a druhy plus na klicek a nemusis se bat ze ho zapomens nahoui vypnout apod. A pokud chces znat presnou hodnotu kterou bere tak zmeris ampermetrem/ multimetrem ale myslim si ze to nebude tak horky jako treba u Sencora apodobnych.
-> KOZI_RS: Připoj to přes klíček, že to hraje jen při nastartování a není problém
Ahoj prosím o radu, slyšel jsem, že alpinka mají velký proudový odběr když jsou vypnuté. CO je na tom pravdy? Máte stim někdo zkušenost?? díky...