skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Srazík Plzeň
-> fine_ray: Sejšn byla super, sice jsme to unaveni po týdnu rozpustili kolem 11 hod., ale myslím, že jako pokaždý dobrá akce. Hlavně Klaus byl dobrej

Tak sem nakonec byl až do večera v brně, kde sem se stavěl po cestě ze slovenska...chci den co má 40 hodin!
Jaká byla sejšn?

Jaká byla sejšn?
Ja s Barou prijdeme :)
Takze Jirina jde taky jo? Teeeeda

Takze Jirina jde taky jo? Teeeeda

-> Nwkt: -> Tuner#2: ok tak na 18:30 se taky budu snažit dorazit, kdyby něco, brnknu Tomášovi
-> Ad@m: Super, uvidíš hlouček, tak to jsme my. Kolem půl sedmé spíš lehce po bych měl být taky.

-> Ad@m: Někdo tam snad bude 

Já teda s dovolením dorazím taktéž, snad to najdu a nikde nezabloudím, jo a v té hospodě vás najdu kde? Poznám jenom NWKTho, Synyho a Honzu T#2
-> Tuner#2: taky mi to úpřímně s*re

-> MATTESS: To je škoda
Už jsme dlouho nepokecali.

-> MATTESS: Já děkuji předem...taky se o mě něco celej tejden malinko pokouší ))) Ale nic hroznýho,takže razíííme.. ;-)
s námi to vypadá bledě - něco na mě vlezlo (a Míša to není
) a večery trávim v posteli, bolí mi v krku
A s tím lézt mezi lidi, to byste mi taky mohli pak poděkovat

-> Tuner#2: Jj,tomu jsem to asi předevčírem psal.. ;-) A zrovna dneska má narozky....tak to pořádně zapijem ))))
Tak pánové v už tento pátek! Potkal jsem verona a prý se přijde taky podívat.
Dejte to ještě vědět Jiřině (ten kdo je s ním ve spojení), aby zas pak neříkal, že o tom nevěděl.
Dejte to ještě vědět Jiřině (ten kdo je s ním ve spojení), aby zas pak neříkal, že o tom nevěděl.

-> fine_ray: No zkus dorazit, pac naposledy co jsem te videl v Huse, tak uz jsi zarustal pavucinou. :))
-> TUNER: jj, bude to hodně o streetovým tancování o hip hopu, ale bude tam i jazz, moderní tanec a tak... zatím to vypadá hodně zajímavě, snad takový sousto skousneme a bude to pecka. Leták to byl asi jinej..ty naše jdou teprve do tisku.
-> fine_ray: Tak pokud to trochu půjde,určo se rád přijdu podívat......Neni to náááhodou nějaká hip-hop akce ? Jsem v Gargánu viděl nějakej leták,tak jsem si říkal jestli f tom nemáš zase prsty......ale tal waltz akci od tebe asi čekat nemůžem....

-> Syny: jak říkam, beru na vědomí, ale neslíbim ani na 10% že přijdu, to budu vědět tak hodinu před začátkem... ale moc rád bych, neviděl sem Vás milion let

-> Nwkt: Tak at kouka prijit...

Tyjo aby 15 mist stacilo :) Lubos s mladou, Honza s mladou, Mattess se zenou, ja s mladou, Nwkt s mladou, Pedros, Zdany, Adam, Fine_ray, (Krt ?) .....
-> Syny: Má do 20:00 zkoušu na představení co je o tejden dýl
-> Nwkt: Vem ji taky 

A já dorazím sám a slečna možná dorazí dýl nebo taky ne
Ou kej :) Ja s Barcou dorazim :)
beru to na vědomí, ale mam teď brutálně starostí a tréninků na akci která se bude konat 20.12. v Šeříkovce 20:00
Tak trochu Vás všechny předem zvu a dodám včas bližší info. Bude se jednat o taneční projekt, celovečerní vystoupení, hafo plzeňských lidí. Trochu dost se podílím na organizaci, tak Vás tam rád uvidím :-)
Tak trochu Vás všechny předem zvu a dodám včas bližší info. Bude se jednat o taneční projekt, celovečerní vystoupení, hafo plzeňských lidí. Trochu dost se podílím na organizaci, tak Vás tam rád uvidím :-)
-> Zdany: No já budu f sobotu na jinej akci.....na vsi...

-> TUNER: No jasne.. :)) Co v Plzni.. To uz je okoukany film. :)))))))))))))
-> all: 28.11. tady budu, tak bych s dovolením taky dorazil...
Co jsem se díval na mapu tak bych měl trefit bez větších komplikací možná že už i bez mapy 

-> Zdany: Nj,to jsou ty zbohatlíci kterejm je Plzeň malá....

-> TUNER: A kurw... Takze jsem na stojaka? No ja si prinesu zidlicky na srazy s sebou... Beztak to mam kousek do Gargana. Ale moc chlastat nebudu. Setrim jatra na sobotu potom, jedu chlastat do Pisku. A inzinyr s Lili taky. :)
-> TUNER: No u tebe člověk nikdy neví, kameru jsi mě taky nutil už min. týden
JOKE
a díky za zamluvení, píšu si.

-> TUNER: Ok, píšu si
28.11.2008 - 18:30 - Gargáno - 15 osob
....kdo přijde šestnáctej,bude tam "nastojáka"
T2 - sem se uklepnul ))
....kdo přijde šestnáctej,bude tam "nastojáka"

T2 - sem se uklepnul ))
-> TUNER: 25? to je úterý!!!
-> Tuner#2: že ses nepochlubil

-> Syny: No jasně 

-> TUNER: A berete manzelky? :) Vemu s sebou Baru :)
-> TUNER: OK zařiď to přecedo

Ok,Takže na 28.11. od 18:30 pro cca 15 lidí...jestli bude volno....
GARGÁNO viz. www.pizzerie-gargano.firm y.cz/
GARGÁNO viz. www.pizzerie-gargano.firm y.cz/
souhlas, pokec v klidu
-> Tuner#2:

-> Syny: -> Nwkt: Jak jsem už psal, jsem taky jen pro posezení, alespoň bude havlík šetřit na šneka

-> Tuner#2: Taky bych káry nedával, musim šetřit 

-> Tuner#2: Termin vyhovuje, ale na kary nepujdu pokud budou... Radsi si tam dam nakej poradnej dlabanec a pivo :)
-> TUNER 12.11.08 15:10:16: Jo to by šlo a klidně i bez kár ať spíš pokecáme. Káry byli teď 2 x za sebou.

pokud by byla káry a rozumnej termín rád se zase ukážu
Já nevim,co třeba zase ta Italská - Gargáno,jak je nad Lízalem? A ještě jestli jen posezení a nebo zase i s kárama?
-> Tuner#2: ....no kdo asi...zase to zbyde na mě ....

-> Nwkt: A kam půjdem a kdo to zamluví?
jestli se ho ještě dožiju,tak přijdu 

-> Tuner#2: Termín vyhovuje