skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
České Budějovice
Tak sem se vrátil z technický s autem, a bude třeba vyměnit přední náprava. Kdo z vás si na to troufne a pomůže mi? A nevíte jeslti je stejná na MBčku a stovce až po užovku? Asi jo, co....
-> THOMMY : kdyz jsou penize, tak se ani chtit nemusi, to jde vsecko samo

-> S L U K Y: Vsechno jde,kdyz se chce,nebo kdyz jsou penize

Ptal jsem se nedávno jednoho člověka, kterej měl v inzerátu Rapida a psal tam 15-ky kola zapsaný v TP. A tak mi dneska odepsal tohle.
Nazdar ako by som ty to asy povedal?Treba mat spravnich ludy na spravnom mieste a kopec penazy.Da sa vsetko ket sa chce.to je asy vsetko
Nazdar ako by som ty to asy povedal?Treba mat spravnich ludy na spravnom mieste a kopec penazy.Da sa vsetko ket sa chce.to je asy vsetko
-> Bagrr: Nechce se mi tu vysvetlovat nase slozite rodine vztahy,ne ze bych si myslel,ze by to tu nepochopily
Ja ho beru proste jako kamarada

-> THOMMY : Počkaj jak kamarád Vašek?? Snad mladší strejda

-> Martin2705: Tak nástace na zrcátka je to nejjednodušší:o) Dvě trubičky, nějakej ten šroubek, nějaká ta pásovinka, zrcátka z áfky a jedem:o)
-> THOMMY 06.02.07 13:51:16: Mno kdyby tam nebyl stepix tak bych řek že je to hromada šrotu tim bílym keplem počínaje jakožto největší hrůzou

-> THOMMY : Thanks

-> **R@ZOR**: hehe,foto, mam pouze fotky nejakejch par divnejch lidi ze zakourenyho lokalu

-> Martin2705: A budou nejaky fotky? Kolik vas tam bylo?
-> THOMMY : 1203 je super, taky už mě napadla, zvlášť ta v úpravě camping
-> **R@ZOR**: Sraz dobrej a běšiny sou začátkem května
Tak koukam ze se to tu docela rozjelo.. Jak bylo na srazu? Ja jsem nemohl prijet, pac jsem jel pro masinu a to hooodne daleko, ale snad bude stat za to!
Kdy vlastne budou ty Besiny?

Kdy vlastne budou ty Besiny?
-> Martin2705: doufam, ze ji nebudu citit z toho, ze budu drzet to zrcatko a ne z toho, ze ti bude zima na pipiska

-> Frisco: Se smejes,ale nad 1203 uz taky premejslim dlouho...frknout tam podvozek a motor treba z nejakyho BMW nebo LT

-> Martin2705: nebo na to společně vytunit 1203

-> Stepix: doufám, že bude tak -10°C. To budeš u Dasnýho mluvit jinak, až nebudeš cítit ruku

-> Martin2705: vyrobíme, kdyz budu moc spat ve vnitr, tak ti ho klidne budu za jizdy drzet z vokynka

-> Frisco: ¨No uvidíme, pokud neseženem nic vhodnějšího, tak to frknem za fávo a frčíme
Akorát ybch potřeboval nástavce na zrcátka, nemá někdo?

Akorát ybch potřeboval nástavce na zrcátka, nemá někdo?
-> Martin2705: o místa budem stříhat:D nebo k tomu přiděláme nějakej přístřešek a zbytek bude spát venku... a kdo to bude tahat???
-> Martin2705: ale samozrejme, jak muzes pochybovat

-> Stepix: ještě uvidíme, jestli si to zasloužíš

-> Martin2705: zabiram si misto na posteli ve prostred

-> Bagrr: Broskvovou az v pokrocilem stadiu,jinak radsi cistou vodku,slivovici,a uplne nejlip whisky

-> THOMMY : A nealko tam bude maximálně nějaká kola....

-> THOMMY : No dobře tak vemem nějakou tu broskvovou

-> Bagrr: Pivo me nedela dobre,ja radsi neco pro opravdovy chlapy

-> THOMMY : Ale začneš pít:o))))
-> Stepix: Tys necekal ze chci zavodit,kdyz se postavim vedle tebe, turuju motor,a spiklenecky se usmivam?
Ale rikal jsem si,ze to asi neni normalni,kdyz jsem slysel tvuj vejfuk vic nez muj...
Jinak na ty Besiny se zacinam tesit,akorat pivo nepiju..

Jinak na ty Besiny se zacinam tesit,akorat pivo nepiju..
-> Martin2705: Ale bude to fakt nářez, jihočeši sedíce u karavanu popíjejíc pifko ládujíc do sebe papu kecjíc a za nima řvoucí centrála prudukující elektrickou šťávu:o))) Ještě toytoyku koupit a je to dokonalý

-> Frisco: myslim že ne, že bude tak za 5.5
-> Bagrr: no vejdou se tam 4, ještě jeden na zemi má nohy zasunutý pod sklopnou postlí.
Ale ty ostaní nesmí jít chcát, jinak ho pošlapou
Sakra já už se těšim jak malej Jarda. Akorát to bude chtít zaplatit dřív. Jen jim budu muset napsat, jeslti se něco platí za karavan. Doufám, že je z toho nejebne
Ale ty ostaní nesmí jít chcát, jinak ho pošlapou

Sakra já už se těšim jak malej Jarda. Akorát to bude chtít zaplatit dřív. Jen jim budu muset napsat, jeslti se něco platí za karavan. Doufám, že je z toho nejebne

-> Martin2705: No vzhledem k tomu že centrálu mam doma, tak nejni problém, s jakýmkloi spotřebičem na 230V:o))) Když to utáhlo dvě 180 flexy a k tomu ještě dvě půlkilowatky halogeny tak lednička, chlazení a kompresor by neměl bejt problém:o)) A hlavně prd to žere... Na hodinu asi něco okolo 0,5-1l naturálu:o)) A ohledně embasa, nejni problém se pak domluvit a zajet s nim k nám a povařit cokoli na co si dovolim....
Takže jižani budou mít zajištěný perfektní komfort v podobě jídla, pití a tři vyvolení i spaní v karavanu
Takže jižani budou mít zajištěný perfektní komfort v podobě jídla, pití a tři vyvolení i spaní v karavanu

-> Martin2705: ale ta skončí min. na 7, a to ted nemam
-> Bagrr: centrála by byla super, lednice stará by se taky sehnala, pěkně chlazený jídlo, studený točený pívo... Tam budem jak pěkný masňáci, všichni ve stanech a budějcký panstvo tam pojede s plnou výbavou
. Pomoc budu potřebovat hlavně s MBčkem, až budeš mít čas, tak se na to kouknout, a něco málo povařit, co najdem.
-> Frisco: tak jako na telefnonu neni co zkazit a navigace na tom taky půjde, ale lepší je ten odkaz co házel bagrr

-> Frisco: tak jako na telefnonu neni co zkazit a navigace na tom taky půjde, ale lepší je ten odkaz co házel bagrr
-> Martin2705: no tak o hračku taky, ale hlavně o telefon a navigaci
-> Martin2705: Mno kdyby to chtěl střelit tak za 7, tak bych to možná i bral.... Jinak ohledně karavanu, tak ti s nim klíďo o víkendech píchnu a na sraz klíďo zajistim centrálu a chlazení i se sudem:o)) To bude veget

-> Bagrr: Ten přístro je ten co mám já, jinak taky dobrý, jde jen o to, kolik za to chce (má tam vyhrazenou cenu)
-> Stepix: -> Bagrr: Netěšte se zas tak moc, je v horšim stavu, aledám ho do kupy
-> Stepix: A teď si vem, 03.02.07 20:12:49 kdyby na tom boku byl znak buď klubu a nebo virtu:o)) K tomu tu plachtu jakoby přístřešek a je to na srazy ideální:o))
-> Stepix: Jelikož mam motor absolutně v pitchi tak ti to fakt jede naprd
To že mam 120 na dlouhejch kvaltech a ta 120 je po smrti ti nekuniklo že?

-> Bagrr: -> THOMMY : hošánci milí, jelikož mám prdlej vejfuk před katíkem, tak mam zblblou lambdasondu a nedela to co ma, takze to jede hur a co se tyce toho radoby zavodeni, na semaforu jsem necekal, ze chce thomy zavodit a po par metrech jsem ho beztak dojel, tak jako vo co go
-> Martin2705: ten prives je sexi... jo a ten bodykit, neni bodykit, nevidim tam prahy, a navic pak zase davat 2litry za dil v laku
a znam se prvni obrubnik by me pripravil o radost

-> Martin2705: ten prives je sexi... jo a ten bodykit, neni bodykit, nevidim tam prahy, a navic pak zase davat 2litry za dil v laku

-> Martin2705: www.aukro.cz/item16256297
5_mda_compact_gps_mapy_tom
tom_bluetooth_headset.html A copa říkáš na tohle?
-> Frisco: No je starší než ten můj, je pomalejší (200MHz, já 400Mhz/32RAM,já 64 RAM), je větší. Ale jinak za ty prachy neni špatnej, jestli ti jde o hračku, tak to neni špatnej kup
-> Martin2705: hele tenhle by mi stačil, nebo to je nějakej šit? www.aukro.cz/item16342490
1_mda_1_osobni_pocitac_a_t
elefon_v_1.html chci to taky kuli tý naváděčce
-> Martin2705 03.02.07 20:12:49: Takže za 8 i s novou technickou? To by šlo
Ale na Běšiny ho bereš:o)) Já zajistim pifksona a chlazení... Ev. Bych vzakl agregát pro výrobu 220v
-> THOMMY : Čéče tobě to jede moc krásně.... Ale v tom kopci, kdybych to měl na krátkejch kvaltech mi neujedeš
Jinak díky moc za pomoc se startérem.-> Frisco: Sem ti to vysvětloval na sraze, že tam je ještě přítlačák, a že sem byl rád, že sem vůbec zprovoznil ten bílej kepl... Jinak jak sem říkal, až přijde klika a písty tak to vemu najednou...
-> Stepix: Ale fakt ti to nějak nejede

-> THOMMY : Čéče tobě to jede moc krásně.... Ale v tom kopci, kdybych to měl na krátkejch kvaltech mi neujedeš

-> Stepix: Ale fakt ti to nějak nejede