-> Sita: ve Vrbnym je to Sprint - absolutne nejdrazsi v kraji, ale ma lecos.
Jinak se da jeste nakoupit kus od CB, v Ledenicich Autoopravna Petras - sezene cokoli za slusne ceny (alespon pro me)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
České Budějovice
thorn neni spatnej, ale zadohrabum uz tam prestavaj rozumet. Naposledy mi tam prodali na spojkovou lamelu z facka i kdyz jse se ty baby dvakrat ptal jestli si je jista, protoze mela uz ty vinuty pruziny, ktery jsem na 742ce nikdy nevidel. Dokonce mi tvrdila ze spojkvy lamely a i spojkovy loziska jsou stejny od 120ky az do Feldy 1.3...
a ja vul ji na to skocil... nastesti jsem lamelu menil v sobotu dopoledne, takze kdyz jsem zjistil, ze je jina, tak jsem jeste stihl koupit spravnou v Suchym Vrbnym... Nevim uz jak se tam ten kram jmenuje, ale je tam uz strasne dlouho a ti prodavaci fakt znaj skoro kazdej detail...
a ja vul ji na to skocil... nastesti jsem lamelu menil v sobotu dopoledne, takze kdyz jsem zjistil, ze je jina, tak jsem jeste stihl koupit spravnou v Suchym Vrbnym... Nevim uz jak se tam ten kram jmenuje, ale je tam uz strasne dlouho a ti prodavaci fakt znaj skoro kazdej detail...
-> OndraST: Já jezdim do THORNu - buď nahoru do Vráta (tam maj hlavní prodejnu a sklad), nebo na Rudolfovskou kde maj taky prodejnu.
Klucí, z Budějovic poraďte dobrou prodejnu z náhradníma dílama na Škodu 120-130.
Díky za rady.
Díky za rady.
-> Bagrr- máma mele Emu: neni to zánět mozku kvůli tomu co sis nechal dát na záda? Zápal kosti od blbosti

Tak jsem doma na nemocenskej.... Původnšě jsem šel za dochtorkou aby mi to napsala jen na jeden den (kvůli dnešnímu tetování) a zvrhlo se to a mám to na tejden se zánětem čehosi v krku:-(
Taky jsem chtěl nějakej sraz navrhnout...Dneska jsem měl s fobií cestu kolem výstaviště,tak jsem si chtěl trochu klouznout na tom placu, ale bylo tam dost narváno,tak jsem to radši neriskoval
Teď je tam sněhu tak akorát, řekněte kdy a kde, jestli mě nepřemůže angína,ukážu se

-> RON: Uvídme co a jak bude:-)
-> Bagrr- máma mele Emu: aspon to bude poradne klouzat ;) neco bychom o vikendu mohli podniknout, sand mi do toho nic nevleze
-> RON: Tak na hnaný nápravě jsou nějaký letní skoro slicky a na zadku mám slickokordový nouzáky na dojetí:D
-> Bagrr- máma mele Emu: kdepak, konecne mam radost, ze ty zimaky k necemu budou...
vloni jsem taky jezdil na slickach a ani na rovine se nedalo rozjet bez prohrabnuti.. jj zlaty puvodni OR32
vloni jsem taky jezdil na slickach a ani na rovine se nedalo rozjet bez prohrabnuti.. jj zlaty puvodni OR32
-> RON: počasí naprd:D kort pro moje sliko letní zadní gumy u spotřebáka a rozhašený poloosy:D
-> Bagrr- máma mele Emu: pocasi perfekt, dneska jsem seridil rucni brzdu, jdem nekam klouzat 

-> Martin2705: Viděl bych to až se drobet umoudří počasí... A až bude mít žába v pohodě hnací soustavu:D
nazdar nazdar chlapci. co takhle malej srázek po novým roce?
-> Martin2705: Si mi tim připomněl jednoho barmana:D Mu spadnul půliltr a von kopnul do střepu kterej sice nevletěl někomu do nohy ale píchnul se do flašky pod pultem a prorazil jí.... Kdbys chtěl tak se ti to nepodaří

-> Bagrr- máma mele Emu: aaalllleee, šel sem se napít, půllitr mi spadnul na zem a střep vylítnul tak blbě, že mi rozseknul nohu, ale je to v poho, nohu mi nevzali:-)
-> Martin2705: cos dělal?
omlouvam se ze sem neprijel, ale musel sem do nemocnice, porezal sem si nohu

Takže dneska igy v 6. Kdo dorazí?
-> Martin2705: v sedm:D a to víbůh jestli vůbec dorazímm se zadníma nouzovýma slikama:D
tak jak zejtra? pro mě dobrý,sníh neni, takže bych to viděl v šest igy?
-> THOMMY : Je to vona:D
Martin2705 24.11.08 19:26:39 napsal:
skoda.sbazar.cz/skoda-135 -gli-trebon-o20632 58.html
To je ta,o který jsem psal kousek níž
Je to jednoho známýho
skoda.sbazar.cz/skoda-135 -gli-trebon-o20632 58.html
To je ta,o který jsem psal kousek níž

-> Martin2705: Jestli je to ta co myslím tak s ní bude ještě drobet drbačka ohledně vejfucku a plechařiny...
-> THOMMY : nc se nekonalo :(
-> Bagrr- máma mele Emu: -> RON: souhlasím s vámi,ale snad nějakej sníh bude.Ještě uvidíme!
-> Bagrr- máma mele Emu: -> RON: souhlasím s vámi,ale snad nějakej sníh bude.Ještě uvidíme!
-> Bagrr- máma mele Emu: souhlas, pristi vejkend by mohlo byt i vic snehu tak by to bylo fajn
-> THOMMY : Tak s blbnutím na parkovisku souhlas:D ale se srážením se radši ne:D
-> Honza: Konalo se něco včera? Jinak vzhledem ke klimatickým podmínkám bych se srazil někde na velkým opuštěným parkovišti
A trochu zablbnout

Čus,nedali by jsme zítra (pátek 21,11) srazík??Co Igy okolo 18:00????Kdyžtak mi napište na 607 224 790
-> Martin2705: 

a nebo oktáfka f tédéíčku

-> Bagrr- máma mele Emu: to se ještě neví...citoroen C5. LagunaII, alfa 166 a nebo focus
-> Martin2705: a co bude místo mařeny?
prodám svojí Mareu, cena 50. KDbyste o někom věděli, tak mu na mě dejte kontakt, dík.
-> Martin2705: Hmm
-> THOMMY : asi ne, nikdo jinej se neozval
Tak platí to dneska?

tak co srázek v pátek, kdo by měl čas?
-> THOMMY : už to tolik nespěchá, až bude nějakej srázek, tak se domluvíme a vezmi ho s sebou
-> RON: no. co nadělám, budu ho muset sehnat jinde...díky za zeptání

-> Martin2705: Nepovidej...
To celo uz mam od vikendu u sebe,tak jestli mas zajem...

-> Zdeněk.: ted jsem tam byl a maji udajne jenom 4.dil... jinak vyber perfektni
-> Zdeněk.: jako neukamenuj me, jestli to tak neni, ale zitra se ti tam muzu mrknout, mam hned vedle skolu, napisu ti to pak sem, jestli to maji nebo ne
-> THOMMY : nadošlo mi nic
-> RON: oki, moc díky za info

-> Zdeněk.: je to ta trafika vedle Bontonu(jak prodavaj CD), je to na ty strane jak je Prior a smerem do mesta je pak Pekast na rohu, Bonton a pak je tahle trafika, maji to tam vystaveny ve vyloze
Potřeboval bych něco zjistit kluci...v Budějcích v ulici Lanova má být údajně nějaká trafika, kde prodavájí DVD co vyšly v novinách (Blesk, AHA...)rovnou z beden, nevíte o tom něco? Potřeboval bych co nejdřív zjistit, jestli mají DVD S Jakubem na rybách 1, vyšlo někdy začátkem října a já to bohužel nevěděl a chybí mi, bylo mi řečeno, že tady by ho mohli ještě mít..byl bych Vám vděčný, kdyby jste se zeptali a já bych si tam dojel (nechci Vás nějak zatěžovat, aby jste mi ho koupili a lítali na poštu)dík