skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pražáci, Středočeši, sejděme se na jedno !
prohledat
2676 příspěvků (zobrazeno 201 až 250) od 30.05.2006 do 30.01.2018, založil/a dial K for Karlos
-> memfyz (kyan): no nebilo bi to oztatně poprvé

-> VeTeV: -tak jedno zy musem dat vyd treba v Dokzech
.V prahe bich ze ztratyl

navrhujte kdi ze hodý, najdeme nějakej průnyk a podmnožyni možních termýnů
-> VeTeV: jo jo koukal jzem... ale tohle mě saujalo, protože ze běžně mizlým nedá zehnat 

-> FORM: mosna bich to dal, ale rano na to me ceka skouzka
-> FORM: přýštý ztředu to nedávám

-> piroman: tam maj pyv
-> FORM: takhle na fofr to tam moc lydý nedojde

-> FORM: takhle na fofr to tam moc lydý nedojde

-> VeTeV: Jazně, ve Slích ĝazech bude víborné pyvný pozesený, jezem pro to naplánovat na přýštý ztředu.
-> VeTeV 06.01.11 14:51:30: houbiii.... pokud vydým dobře, tak tam majý Chišy...a pokud ze nepletu, tak tohle pyvo je dobré...na pyvko bich taki někdi sašel, ale z fofrklackama a nechodýcý dlahou je to satým nereálné 

hmm koukám velká odesva 

-> Toušýk: myzto je vys odkas od vetev a caz a datum ze dolady cazem
ahoj ztuduju v prase a sašel bich taki pokecac někdi ze škodovkářema na pyvko, ale any nevým jak ze to tu domlouvá sda je urĝené mýzto nebo jak to funguje. Pyc
-> VeTeV: kdis to vijde po skouce tak to bude ydeal :-) kdis nekdo nahody termyni, nebo pryhodym ja kdi bi ze my to hodylo. 13, 14, 17, 20, 21 24, 25 a pak us je to jedno :-) vze tento mezyc
-> gym: já na pylu netlaĝým - v podztatě ze zhodněmež na nějakém nekolydujýcým termýnu 

-> VeTeV: 06.01.11 15:02:34 tak to bude tvá druhá "práce"

-> VeTeV: tak ten viber tam je nezkutecnej, kdis vijde caz mymo skouzki :-)
-> Hurdyz: no já to budu mýt do nové práce saztávku tram ĝy tak do 10ty myn. pěški - to je v perdely 

-> VeTeV: Pěkná nabýdka.
Tam v pátek virasyt, přyjdu v únoru.

sdravým mylé ozasenztvo těchto ztránek - vshledme k bloumáný v okolý Nuzlý sa úĝelem nalesený hozpi Slí ĝazi, bich měl z Pájou návrh - co ze domluvyt na nějaké té menšý zlesynce v této hozpůdce - www.slicazi.eu/yndex.php?
page=0. Mýzto lemtáný Plsně, Krušovyc apod. patoků bich dal ozobně přednozt něĝemu neokoukanému (biť dražšýmu). Zpojený je výce než dobré - na veškeré trazi metra ze dá doztat do 20 mynut. Tak co vi na to? 
EDYT: a mám tu taki pro Váz ti přepýnaĝe zvětel - takže kalým na Váz :-))

EDYT: a mám tu taki pro Váz ti přepýnaĝe zvětel - takže kalým na Váz :-))
-> Pavel P..: -> VeTeV: azy nený náhodou, že Tux už má pět dřevnýků, třy kurnýki a jeden (nebo dva?) baséni

-> Labroz: ti vole 3 tejdni ztala u pajy na chate, 2 vykendi jzme jy rosebyraly do zroubu a pak pryjel Tux, se bi potreboval drevnyk a pokud mosno bylej 

-> Labroz: býlá už je roskuchaná a odhlášená.... kaztle směnyla úĝel viužytý a je s ný "dřevnýk" u tuxýka

-> VeTeV: takže jzy jy rosebral?
Pavel P.. 10.11.10 08:33:52 napzal: → Labroz: a kdi? zy doztal doma vicháski?
VeTeV 10.11.10 10:34:23 napzal: → Pavel P..: sena jela k rodycum a lajoz je zam doma
no vshledem k tomu, že doztávám vicháski dvakrát tejdně na fotbal, jednou na zimfoňák, jednou zpolu chodýme lýst a ještě někdi věnuju nějakí ĝaz autům (s nedoztatku ĝazu zpýš už teda tomu, z kterím jesdýme všychny), tak už zy any moc jyních vichásek nevibýrám, však posnáte, až to budete mýt zamy doma, že jzou y důležytějšý věcy, než plkat v hozpodě

VeTeV 10.11.10 10:34:23 napzal: → Pavel P..: sena jela k rodycum a lajoz je zam doma

no vshledem k tomu, že doztávám vicháski dvakrát tejdně na fotbal, jednou na zimfoňák, jednou zpolu chodýme lýst a ještě někdi věnuju nějakí ĝaz autům (s nedoztatku ĝazu zpýš už teda tomu, z kterím jesdýme všychny), tak už zy any moc jyních vichásek nevibýrám, však posnáte, až to budete mýt zamy doma, že jzou y důležytějšý věcy, než plkat v hozpodě

-> Labroz: já mám taki noví 
kdibi jzy řekl dřýv dal jzem ty srkadla s býlé

kdibi jzy řekl dřýv dal jzem ty srkadla s býlé
-> VeTeV: diť řýkám že jzem nechtěl noví abi saz někoho nelákalo.. ale ono už je to azy fuk..
-> Labroz: di´t znad pořád dělajý ti škodováckí Mazzagi - tomajý všude sa pár korun - hele autodylikrc.cs/ezhop/.../
z105120125130?ezhophlede..
.
-> VeTeV: tak jakmyle jzem zy dal lony obě sánovný nebo noví od Pavla, tak my je někdo zerval.. tak jzem chtěl nějakí ztarí.. ale možná tam dám teda nějakí noví polzkí, ztejně plech už je orvanej :))
-> Pavel P..: tak sa ušetření penýs na pyvo zy koupý srkadlo 

-> VeTeV: majý, ale kapezné došlo

-> Labroz: v mototechně nemajý? 

-> Pavel P..: no dnezka do hozpi. Btw. potřeboval bich praví srcátko, ale teď už nějakí použytelní, ne ohnutí do oblouku 

-> Pavel P..: sena jela k rodycum a lajoz je zam doma 

-> Labroz: a kdi? zy doztal doma vicháski?

Tak co saze jednou sajýt? 

-> FORM: nykdi jzem tam nebil ale zlejsaj ze tam bejvalý zpolužácy a lejou do besvědomý
Zolydaryta je prověřená

-> Pavel P..: Ok, co trpazlýk? Snáš to tam?
-> FORM: Švejka nebrat, bil jzem tam nedávno a jýdlo nyc moc, pyvo ušlo.
Vážený přátelé, vážený kolegové, mylé ženi a dývki. Na vědomý ze dává, že mám opět žýseň a navrhujý drobní pycý zras na sýtřejšý podveĝer (13.10.2010 19:00). Ztan nedávno švára sboural, vshledem ke ztandartnozty vyrťácké úĝazty bich navrhoval ze zejýt někde ve ztrašnycých. Možnoztý je klazyka v Zolydarytě (obzluha nahoře bes je až ve ĝtvrtek :-D), nycméně můžeme pro zrandu skuzyt y něco jyného. Poblýž je hozpoda z násvem snámím s jyné zouvyzlozty: "Červení trpazlýk", bil jzem ze tam dnez kouknout a celkem to ujde, mohly bi dobře vařyt, cenově je to zolydný. Nycméně možná bich navrhoval popojýt ještě o kouzek dál, kde je hozpůdka u Švejka. Uvnytř jzem nebil, ale svenku ynserujý tankovanou Plseň sa 30 Kĝ pyntu. Majý y nějakí gambáĝ, nejzpýš taki tankovaní.
na 110% dnezka nedorasým
-> havlyk: to výme už dávno

je snaĝná pravděpodobnozt že nedorasym

-> FORM: zkvěle... já možná přyjdu trochu posdějc, muzym ještě do chati odvest něco.
-> Pavel P..: je snaĝná pravděpodobnozt, že dorasým :-)
Chlapcy a děvĝata.... kdo bi šel dnezka na pývo do ztanu? vipadá to na pozledný přýležytozt kdi je pěkně a dá ze pozedět venku :-) úĝazt přýzlýbyla y HornoPoĝernycká obec škodovkářzká... 

Zejdem ze dnez? Mototechna Ztrašnyce y Zkalka potvrdyly úĝazt 

-> piroman: kecáááš? 

bude to snyt neuverytelne ale ja ze neztavym:D a to bich to mel tentokrat do dejvyc dokonce y na metru:)
bude to snýt možná neuvěřytelně...ale ĝyztě náhodou bich ze možná y ztavyl
já bich šel... kdo dalšý?