skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pokec o ničem
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
pokec o ničem
Zastavil:JARDA H.
A pritom by stacilo priznat svou chybu a omluvit se dotycnemu za krive obvineni. Ale to se tu asi nenosi.
-> Tuner#2: asi...

-> Eidy 29.09.16 21:28:38: Jak vidíš, nepochopil to po tom postu ani MATTESS, ani Nwkt, holt tu na západě máme delší vedení 

-> Tuner#2: Možná stačí číst -> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 23.09.16 11:23:20:
:D:D:D:D
Jinak to bylo jako vždy :D
Jinak to bylo jako vždy :D
-> Tuner#2: no jelikož téma založil jarda h. a první příspěvek je od jardy h. tak tu zřejmě nic nechybí
Tak první příspvěk zde není (nechápu proč a neviděl jsem ho) a tak jsme holt s Tomasem435 za hlupáky... Možná by bylo dobré, když něco napíšu to nemazat, ale holt moderátor si to tady může dovolit, stejně jako zamykat témata pro "nepohodlné" lidi. 

Tak tohle se někomu trochu nepovedlo

-> havlik: ja vim :)
-> U-Geen: jako ne že by to tady DNA psal hned v prvnim příspěvku v tomhle tématu:)
-> Tuner#2 - zrušená registrace 29.09.16 16:30:18: jako za sireni jejich ofiko popisku? i.imgur.com/wpoAU3k.png
dobra recenzia
Přijde mi to jako dobrá prdel. 

Na to jste prisli docela brzo... Ja to bral jako vtip... nejezdete ( jezdete ), vsechno je na houno ( je to super )... ale pokud to je tak jak to napsal tak to je blby no...
-> Tuner#2:
teda takhle na plnou hubu to napsat veřejně jako pozvánku......

-> Tomaso435 29.09.16 16:35:01: Rozklikni si popisek: skoda-virt.cz/cz/akce-a-s
razy?rok=2016
vocogo?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 29.09.16 10:27:39: S popisem, že být pořadatel a potkat tě, tak jednu chytneš...
-> MATTESS: -> Nwkt: Proto jsem na to žádné téma nezakládal a dal jsem to do kalendáře akcí včetně odkazu na web i FB event.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Co? Kde? Jak? Proč?
Nejlepší je takový štěk do tmy bez bližších informací... A ještě kvůli tomu zakládat téma

-> JARDA H.: To není moje zkušenost, ale oficiální popis události převzatý od pořadatele. 
-> Tuner#2: Mimo mísu jako vždycky...

-> Tuner#2: Mimo mísu jako vždycky...
a jakou zkusenost ma ten slavny "moderator"?
zkušenost podobná jako dna ....
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
pokec o ničem
Zastavil:JARDA H.