skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda Meeting Zlín 2016
-> satrav: večer byl super, nemohl jsem se od vašeho vyprávění odtrhnout. Mazec! Musíme to zopakovat :-)
Pořadatelum velky dik orientačni jizda take bomba odpovědi sme dali humorne vyhrali sme za ně diplom aut hodně.Mrzi mne že nezustalo vice lidi přes noc ale co narobime.Pokec večerni s Martinem(Dakar) neměl chybu zjistili sme jak je svět maly zasmali sme se zagrilovali co nam chybělo nic chlapi DIKY!!
-> dakar.cz: ja za seba mozem povedat ze to bolo super..a to co si mozno viac ludi mysli ze tam bola nuda,ja si nemyslim..lebo ja som tak pokecal s par ludmi tam jak nikdy..ten volny cas som vyuzil uplne naplno a keby tam mam cas zostat dlhsie tak tam kecam mozno este teraz..aoska bola super,krasne prostredie,dobre znacena,zaludne otazky s chytakmi co ma dostali,ale aspon bola sranda...a tie krasne auta..cele dobre za mna 1 s hviezdickou...velka vdaka organizátorom..
P.S. dať dvojičky na registraciu bol super ťah..som normálne nechápal

P.S.2 keby som tam s nastavajucou tak zostaneme určite na noc a grilujeme
P.S. dať dvojičky na registraciu bol super ťah..som normálne nechápal

P.S.2 keby som tam s nastavajucou tak zostaneme určite na noc a grilujeme
-> tunerlada: Díky moc za příspěvek :-)
Já mám z toho letos takové smíšené pocity. AOSku jsme dělali poprvé a tak jsme moc neodhadli ten časový harmonogram. Byli jsme překvapeni, jak rychle jste se vrátili. A proto pak v kempu byla nuda a museli jsme to vyhlášení posunout. Co mě ještě mrzelo, že tam skoro nikdo nezůstal aspoň do večera nebo i přes noc. Já jsem přes celý den neměl pořádně čas s nikým pokecat a tak jsem se těšil navečer, kdy ze všema pokecám a nakonec nebylo skoro s kým. Aspoň že parta od Frýdku zůstala a ten pokec s něma stál zato :-)
Jinak doufáme, že se to všem líbilo. Jak už jsem říkal na sraze, uspořádat i jen tak malý sraz není sranda, zvlášť když jsme to skoro celé dělali ve dvou :-( Ale chybama se člověk učí a další rok bude určitě lepší. Ale díky všem, že jste přijeli :-)
Já mám z toho letos takové smíšené pocity. AOSku jsme dělali poprvé a tak jsme moc neodhadli ten časový harmonogram. Byli jsme překvapeni, jak rychle jste se vrátili. A proto pak v kempu byla nuda a museli jsme to vyhlášení posunout. Co mě ještě mrzelo, že tam skoro nikdo nezůstal aspoň do večera nebo i přes noc. Já jsem přes celý den neměl pořádně čas s nikým pokecat a tak jsem se těšil navečer, kdy ze všema pokecám a nakonec nebylo skoro s kým. Aspoň že parta od Frýdku zůstala a ten pokec s něma stál zato :-)
Jinak doufáme, že se to všem líbilo. Jak už jsem říkal na sraze, uspořádat i jen tak malý sraz není sranda, zvlášť když jsme to skoro celé dělali ve dvou :-( Ale chybama se člověk učí a další rok bude určitě lepší. Ale díky všem, že jste přijeli :-)
Díky organizátorům za super sraz! Musím říct že pro mě osobně, letos zatím nejlepší sraz kde sem byl a fakt si to pořádně užil a odpočinul si od začátku až do konce
Za Aos taky pochvala velká ! Hodně pěkně zvolená cesta se super výhledy a místy ze kterých sem hotový ještě teď
Dokonce i v restauračce to letos jelo jak po másle takže fakt není co vytknout :) už se těším na 2017 

-> dakar.cz: zas to nepřeháněj jo 

-> oppik: Tak ještě aby ne :-D Tak pěkné auto a ještě z takové dálky. To je pro nás mazec :-O
-> dakar.cz: ty ses taky těšil?to snad ne 

-> oppik: Tak to je škoda :-( Taky jsem se těšil
-> TT_daniel: věřím,ale těch km a to počasí taky,tak nevím
-> oppik: ja som sa tesil na tvoje afto..ze ho konecne uvidim nazivo
-> TT_daniel: co brečíš?

-> oppik:

přihlásil jsem se,ale asi nepřijedu
Prosím pozor!
Pro všechny, kteří by chtěli přijet již v pátek večer do kempu, tak to nebude možné. V kempu totiž jsou ještě budou děti na letním táboře, který tam právě probíhá. Jediná možnost ubytování z pátka na sobotu je v penzionu přímo nad restaurací.
Děkujeme za pochopení
Pro všechny, kteří by chtěli přijet již v pátek večer do kempu, tak to nebude možné. V kempu totiž jsou ještě budou děti na letním táboře, který tam právě probíhá. Jediná možnost ubytování z pátka na sobotu je v penzionu přímo nad restaurací.
Děkujeme za pochopení
Zkusil jsem se zaregistrovat 

!!POZOR DŮLEŽITÉ!!
Už jen do zítřka je možnost zarezervovat i ubytování přímo v penzionu nad restaurací v kempu. Od pondělí budou k zarezervování jen chatky přímo v kempu.
Rezervace na telefonu +420 577 467 537
Ceník je zde: www.patriotcamp.cz/prices .htm
Prosím všichni, kdo chtějí zůstat přes noc, podívejte se na to.
Samozřejmě je možnost spát i ve vlastním stanu, ale i zde je poplatek 100kč/noc!
Parkovné pro auta se po zaplacení startovného neplatí :-)
Už jen do zítřka je možnost zarezervovat i ubytování přímo v penzionu nad restaurací v kempu. Od pondělí budou k zarezervování jen chatky přímo v kempu.
Rezervace na telefonu +420 577 467 537
Ceník je zde: www.patriotcamp.cz/prices .htm
Prosím všichni, kdo chtějí zůstat přes noc, podívejte se na to.
Samozřejmě je možnost spát i ve vlastním stanu, ale i zde je poplatek 100kč/noc!
Parkovné pro auta se po zaplacení startovného neplatí :-)
-> Vrba: je mi jasné že to stojí za to,podle fotek
-> TT_daniel: Óóó,diky za pochvalu,zkusim,ale nic neslibuju
-> oppik: jasnačka dojdi..rad si kuknem tvoje auto a mas u mna uz predom hlas za auto ak dojdes(uplatok)
-> oppik: dojed,stojí to za to
Možná bych přijel,ale to abych vstával ve 3 ráno abych tam byl do 9hod
-> Vrba: Přepat se klidně může, to není problém :-)
-> dakar.cz: Zdarec, jen dotaz - to vecerni grilovani bude az do noci,nebo se bude i prespavat? Nekde jsem zeslechl,ze to letos mělo byt na dva dny,nebo? Díky M.
ŠKODA MEETING ZLÍN 2016
sraz majitelů a příznivců vozů značky ŠKODA do r.v. 1994
areál Patriot campu Držková
Program:
9:00 příjezd a registrace účastníků
10:30 rozprava se všemi účastníky
11:00 SLAVNOSTNÍ START DO ORIENTAČNÍHO ZÁVODU
od cca 15:00 návrat prvních účastníků zpět do kempu
vystavení všech vozidel
soutěž o nejhezčí auto srazu
dovednostní soutěže
skvělé jídlo i pití v místní restauraci
18:30 Vyhlášení výsledků
po skončení volná zábava, opékání špekáčků.....
STARTOVNÉ:
Pro předem registrované 200kč, při registraci na místě 250kč
REGISTRACE ZDE:
goo.gl/forms/jkxygp5I8mCz Jrq93
Více info:
www.facebook.com/events/5 33025616862109
sraz majitelů a příznivců vozů značky ŠKODA do r.v. 1994
areál Patriot campu Držková
Program:
9:00 příjezd a registrace účastníků
10:30 rozprava se všemi účastníky
11:00 SLAVNOSTNÍ START DO ORIENTAČNÍHO ZÁVODU
od cca 15:00 návrat prvních účastníků zpět do kempu
vystavení všech vozidel
soutěž o nejhezčí auto srazu
dovednostní soutěže
skvělé jídlo i pití v místní restauraci
18:30 Vyhlášení výsledků
po skončení volná zábava, opékání špekáčků.....
STARTOVNÉ:
Pro předem registrované 200kč, při registraci na místě 250kč
REGISTRACE ZDE:
goo.gl/forms/jkxygp5I8mCz Jrq93
Více info:
www.facebook.com/events/5 33025616862109