skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Maďarsko 2016
prohledat
28 příspěvků (zobrazeno 1 až 28) od 28.04.2016 do 19.09.2016, založil/a Jarda - zrušená registrace
-> Pavel P..: jj, par fotek mame, ale jen na mobilech, ja prave jel kvuli pocasi feldou, kdyz letos jeste cervenej MTX ani nezmoknul... ale pocasi tam nakonec nebylo nejhorsi a bylo teplo - klimu jsem ve felde vpodstate nevypnul a dokonce jsme se tentokrat ani neztratili na spanilce :)
-> Jarda: máš nějaký fotky? my jsme to zavrhli vzhledem k počasí...
nakonec jsme jeli jen cervenou feldou 1.6, ale byl to takovej sraz funek, cca 1/4 :)
-> Pavel P..: -> myschaak AZNP K.Hora: my vyjedeme asi v patek vecer, jestli bude pocasi, tak cervenym MTX, jinak feldou :/ zlutaka dohromady do te doby asi nedam, na zelenym MTX bych musel udelat STK a nevim, kdyz uz tak dlouho stoji a na BAZovi se sere jedna vec za druhou, njn, kdyz to auto vpodstate 15 let nejezdilo...
-> Pavel P..: ok,zkusim si domluvit na pátek volno
-> myschaak AZNP K.Hora: jen sraz.. pátek ráno odjezd, neděle návrat....

-> Pavel P..: jak to vidíš časově? jen sraz bo na dýl?
-> myschaak AZNP K.Hora: tak dej vědět kdyby ses rozhodl... ještě chce s náma jet Mára, tak bysme se mohli nějak domluvit a jet pospolu.

Jel bych se mrknout ale uvidíme no...ted netušim co bude
-> OndraKrupi 26.08.16 09:19:40: Tak pojedu s Márou, no :-) Vydrží k první benzínce :-)
-> Pavel P..: hm abys v kufru pak necestoval ty

-> VS: místo v kufru se vždy najde

-> Pavel P.. 23.08.16 19:52:55: A můžu se taky přidat ? :-)
-> Jarda: to rád slyšim... tak jestli se nic neposere asi tam tam setkáme

-> Pavel P..: asi jo, jen nevim cim, podle nalady a pocasi - MTX, Rapid (jestli bude opravenej, porad spekuluju, jak to nejlip narovnat), felda...
-> Pavel P..: bohuzel. Kryje se mi to letos s akci pro Detsky Domov Radenin. Ale pristi rok pojedem uz I s prckem.
Chystá se tam někdo? Já bych rád jel.... 

-> Matsoft: Vďaka,že by som si strávil narodeniny na ringu,ale ceny sú dosť vysoké
Dovtedy na to ešte tri krát zabudnem.

-> isti: bude zcela neobvykle v zari....
Ten zraz už bol či len ešte bude?
-> Luky: Já jsem pro Neděliště, to mám kousek. 

-> havlik: taky nic moc. Přimlouval bych se za Rimavskou Sobotu nebo Neděliště 

-> Luky: Taky to mohli dělat v Úterý
-> Luky: Asi jedině Maďary 

Koho může napadnout dělat sraz ve středu...

-> Jarda: Dunajská Streda je v Maďarsku. :)
Tak letos by to prý mělo být někde na Slovačí
v oblasti DS, tak dyžtak pojedeme jen mrknout na weekend.