skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sraz ve Zruči
-> Tuner#2: No, pro mě hodně blízko a taky vím prd

-> Luky 12.03.16 21:44:19: To vypadá fakt pěkně, zajímá mě ta technika. Tak blízko a ty si k tomu ani neklekneš

-> Luky 10.03.16 15:43:57: To kdybych věděl, tak jsem si tě chytil a jel s tebou - ale táta je dobrej konspirátor, v pondělí se zmiňoval jen o traktorech..

-> Motomaniak 11.03.16 06:38:19: JJ Rapid je Maskovo. 

Pokud se nepletu, tak ten rapid stává v Chocenicích v tom servisu, spolu s dalšími vozy škoda :-)
Já sám nevěděl co to bude za akci, jak říkám, jel jsem tam jen na klobásu. Bylo to jen přes poledne. Já kdyžtak řeknu zase za rok 

-> Luky 10.03.16 15:21:47: Ci woe a že by jsi něco řekl? Bude to do zítra, myšleno ty Škodovky?
-> Tuner#2: dnešní akce
to foto? Dnešní 

-> Luky 10.03.16 15:16:49: Znáš majitele? To bych si rád prohlédnul
BTW to je z loňska a nebo starší?

BTW to je z loňska a nebo starší?
Byl jsem tam na klobásu k obědu
Majitel firmy má pár starých škodovek, my to doplňovali. Byla tam nějaká prezentace traktorů a kombajnů.
RSo je kopcová silueta, technické detaily nevím, byl jsem tam jen na skok. Je to auto tady z okraje Plzně

Majitel firmy má pár starých škodovek, my to doplňovali. Byla tam nějaká prezentace traktorů a kombajnů.
RSo je kopcová silueta, technické detaily nevím, byl jsem tam jen na skok. Je to auto tady z okraje Plzně
Luky bude vědět když tam byl (nebo min. jeho táta) s litrem. Nicméně mě zajímá to "RSo" Mám pocit, že jsem to už někde zahlédnul, ale kdyby někdo věděl co je to za stavbu, tak sem s tím.Vypadá to na pěknou placku 

www.facebook.com/KVERNELA
NDGROUPCZ/.../970119386397
077?type=3&... sraz nebo náhoda?