skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rally Berounka revival 2015
-> vhml: Tve jak Štěpán, ten byl taky nešťastnej na semislickách, že mu BMW nejede furt bokem 

-> vhml: óral sem óóral, ale mááááloooooo 

-> vhml: 

-> rOMAN: super
-> rOMAN: zase jedeme pro rohlíky:D tohle auto vypadá hrozně staticky skoro na každý fotce

-> Burák 25.10.15 20:16:42: myslíš jak kameraman kouřil a vykecával se a když nás viděl na startu tak popad kameru a utíkal na trať? 

-> Toušík: Je hovado
-> vhml: Ještě pověz historku s kameramanem...

-> vhml: Ještě pověz historku s kameramanem...

-> Toušík 25.10.15 20:10:25: If in doubt - flat out
To nejpekelnější video ze Sedlčan ovšem ještě přijde. Aneb Olda mi poradil, že jedna zatáčka tam jde project bez ubrání a pak to šli natočit :-D

-> vhml: Václave ty seš hovado co tě na to napsat. Držel jsi asi plnej a když klouzalo tak podržet že

-> rOMAN 25.10.15 18:14:34: nevrtam, dolejvam tam trochu vyjeťáku ze 140LS 

-> havlik 25.10.15 19:41:54: :) tahani repy :) - dedek, babka .... 

-> Kocvin: Jojo, asi hodně dobrý, akorát, kdybych nebyl kokot a nezabloudili jsme, tak jsme byli celkově druzí ze 132 posádek...
-> vhml: Ještě tu chybí fotka "tahali dědeček s babičkou řepu"
-> vhml: Ještě tu chybí fotka "tahali dědeček s babičkou řepu"

-> Kocvin: v skupině závodáků do 2.0l, se seriovkou asi dobrý

-> havlik: Se není čemu divit s takovým strojem.. Gratulace! 

a chybi te jeste klasicka fotka...aneb uz se v tom zase vrta :)
A průjezd brodem se taky jen tak někde nezažije. Člověk najednou hrozně rychle pochopí proč na videích ze závodů mají puštěný stěrače ještě než do něj vjedou 

Tak Berounku máme za sebou. Zatím asi nejlepší svezení na Revivalu a nejvíc materiálních škod. Uraženej vejfuk na RZ1 v hodinách. Ustřelenej blatník, nárazník i zadní čelo ve smyku na RZ2, uražený lízátko po doskoku na RZ6 a jako velký finále jsme to v poslední zatáčce utopili po dveře do bahna. Zážitek nemusí bejt pozitivní, stačí když je intenzivní :-)
-> Luky:

-> Burák: myslím že Oldovi je to docela jedno. Hlavně že to jede smykem 

-> Tuner#2: No, ty prujezdy jsou dost blbě, musel tam strašně ztrácet čas. Já jak jel poprvé předokolkou, tak jsem taky několikrát zatáh za hnátu, ale význam to má na šotolině, na asfaltu vubec
-> vhml 20.07.15 21:22:51: Aha ja to pochopil tak, ze to musis dohanet Ty na 5ti kanalu. Uz to chapu a bylo me divny, ze by tam mel neco jineho nez jsem tusil loni videl... 

-> Tuner#2: myslím že v tom jezdí něco z LR. Nebo ne?
-> Tuner#2 - zrušená registrace 20.07.15 21:19:26: však to má pětikanál. I SEDRa 

-> vhml 20.07.15 19:53:34: Pokud je to L/Acko, tak by to melo mit taky 5tikanal. Auto znam, stejne tak jezdce a mnohdy jsou ty prujezdy az moc vynucene s chybou pretoceni/nedotoceni a tim vyslednou ztratou. Myslim, ze jezdis lepe.
-> vhml: mám podobnej styl jako ty:-D
-> Eidy 20.07.15 20:02:24: pravidelný účastník nejen revivalů na pravostraným L/Ačku co jezdilo mistrovství světa...
-> vhml: 

-> vhml: Hodně dobrý. Kdo to je?
-> vhml: Ale rozhodne jsi nebyl jak pan Volejník na 4. Místě. Ono to sice nasere, ale už podle předběžnejch výsledků to člověk mohl odhadnout. My taky jeli Berounku v trojce a na Prahu nás dali do 7. Kdyby ne, taky jsme brali první ve skupině. Hlavní je bedna a to, že už jedem v jiný startovní lajně a ne vzadu.
-> Burák 03.07.15 13:09:44: zatímco mě z prvního místa odsunul Otto, kterej jel celej víkend v trojkách :-)
Já psal Edovi, že jedeme Rapidema v 6 a on že to přepíše, ale podle mi to dá až do ofiko startovky. Buď v poho, Evžen jel minule furt v zápisu v 7, přitom patřil do 6., kam ho přesunuli až v cíli a odsunul tak Kolářovic na 4 místo.
-> Luky 01.07.15 14:35:20: máš být ve 2, taky jsem na to koukal. Napiš Pažoutovy.
Je někde přehled tříd pro startovku? Jsme v 6 a nevím jestli nemáme být v 2, jaký je klíč...
(seriovka 1289 ccm)
(seriovka 1289 ccm)
Haugland nejede, ale i tak bude na co koukat
Doufám, že my s Havlíkem tentokrát něčim se slepicí
www.edda.cz/mscrdovrchu/i ndex.php?m=novinky%...

www.edda.cz/mscrdovrchu/i ndex.php?m=novinky%...