skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rallye Hořovice
prohledat
25 příspěvků (zobrazeno 1 až 25) od 25.04.2015 do 28.04.2018, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> Nwkt: Já tam byl taky. :-D Ale to jsi slyšet asi nechtěl. :-D
-> Nwkt: Já se hlásím

-> MerHanz: 1/125 na 200mm ale spíš tipuju že je to rozhozený, trochu jsem se to snažil doladit, ale evidentně se nepovedlo. Je to rozhozený všude
-> Nwkt: nekecej, že ten ford taky. To pak buď jel pěknou pecku, nebo už je ten čas až moc dlouhej, a nebo to prostě neostřilo jak mělo.
-> MerHanz 26.04.15 00:11:54: Právě že to ostřený na předek je ... zřejmě si budu muset víc pohrát s doladěním
E: konkrétně tohle -> Nwkt 25.04.15 21:29:13: je ostřený na masku mezi L světlo a znak ...
E: konkrétně tohle -> Nwkt 25.04.15 21:29:13: je ostřený na masku mezi L světlo a znak ...
-> Nwkt: jo to byla dobrá pořadatelská dvojka :D Už to vypadalo, že dají chudákovi polákovi na budku, když si dal kameru na asfalt.
-> Nwkt: když jede auto smerem k tobě takhle na šibrc. Tak ostři vždy aktivním bodem na předek ;) Jinak to pak vypadá divně. A když to dá moje sestava tak tvoje musí levou zadní zvednutou ;)
-> Bery: Myslím že nejlepší cos mohl udělat
jinak by byla veliká pravděpodobnost, že bys nedojel jako dost posádek

-> Nwkt 25.04.15 21:30:27: Tahle fotka se mi líbí. :)
-> Nwkt: ja si v klidu na cisto dodelal vodni hospodarstvi,kus benzinoveho,zastavil se v Hořovicích na pokec a dorucil Ti balik,koukl na cast prvni nocni RZ a s pocitem,ze jsem sice prodelal polovinu startovneho,ale asi neutavil auto na prvni rallye pokracuju v dostrojeni.cekam na vysledky,protoze nektere vykony versus objemy motoru me nenechavaji v klidu a musime kurva potrenovat...
-> Nwkt: Tak já vím, že jde o princip... A právě kvůli tomuhle mě to focení rally nějak přestává bavit... A navíc (jak jsi sám zkonstatoval) jsem asi zpohodlněl... Zlatý okruhy... Všechno pár metrů a žádný dálkový procházky. Navíc akre je prakticky jenom formalita (myšleno u podniků podobnýho rázu jako ČMPR)...
-> StepaNoFUN 25.04.15 21:39:50: Mám takovýho tucha kde se objeví ... takže kdyžtak pošlu. Ale spíš jde o princip, měla akreditaci a jejich vestu, tak nebyl důvod jí vyhánět
-> Nwkt 25.04.15 21:30:27: V tomhle případě si myslím, že to bylo celkem jedno. Docela rád bych ty fotky viděl. :-D
-> Nwkt 25.04.15 21:30:27: jo takový fakt miluju. Kolikrát ani nevěděj, co to znamená že máš akreditaci a podepsaný ručení odpovědnosti.
-> Nwkt 25.04.15 21:30:27: Já byl v místě bez pásky a kluci na pohodu. vyhnali koho měli, já fotil bez problému 

Když vidím ty fotky, tak mě ani neštve, že jsem se tam nedostal ...
Ale novinka letošního ročníku byli nerudný pořadatelé vyhánějící i akreditovaný fotograf/ky za pásky
-> Tuner#2: Fajne na podbrdský se uvidíme, pokud nespadne meteorit. Nebo tak něco :D
A klasika eSko od Kolářů. Jinak vcela bída.
Tohle byl pěkný předjezdec, ehm předjezdkyně