skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Most 2015
-> mirecek.666 31.03.15 20:15:08: Moc dlouho jsem ho nevidel, predjel nas a zmizel. Kamos ma BRZ novy, najeto 1500km takze to nedotacel na maximum ani nejel zadnou krev.
-> Tuner#2: a jak mu to šlo? to je známej, jsem mu před tejdnem řekl, že se to jede a hned musel vyrazit
-> mirecek.666 31.03.15 20:10:56: Jo predjizdel nas kdyz jsem jel s kamosem s BRZ.
nepotkal tam někdo z vás černej Lexus ISF z Ečkem na SPZtce?
-> CpEaRjHaY-průserář: přesně, já když byl na okruhu poprvé, tak hodně velkej respekt. Podruhý, to se mě už "jen" klepala práva noha
no a teď v pohodě, jenže přišla 3-ti jizda, ta na vodě, a byl jsem zase na začátku. .

-> Antony: No to je možný, budu si muset zvykat.

-> CpEaRjHaY-průserář: -> CpEaRjHaY-průserář: OFF ne, to je adrenalin 

-> Antony: No tohle spíš bylo jak kdybych přepl do polohy OFF a vyjel..

-> CpEaRjHaY-průserář: jj, to počasí vyšlo ještě parádně
A k jízdám. To žes byl s Pepou 4x venku bylo hlavně tím, že už to pěkně klouzalo
Mě se ráno s Vojťasem povedl taky jeden výlet, to se stává, to není o tom jestli sedí někdo vedle tebe 

A k jízdám. To žes byl s Pepou 4x venku bylo hlavně tím, že už to pěkně klouzalo

-> sikula: Myslím že nejlepší je když jedu sám, to jedu v klidu. S Martinem sem měl jeden výlet mimo trať, s tebou myslím že tři nebo čtyři a sám ani jednou. Takže až budu mít něco sám najeto tak pak začnu vozit další lidi na místě spolujezdce.
Měli jsme celkem kliku na počasí. Kolem deváté tu bylo prý 15cm sněhu

tak závodník v Hondě má auto v servisu v Bílině právě jsem jel kolem něj 

Nejhezčí, neni, něco mi tam chybí 

Zatím asi nejhezčí galerka plus.google.com/u/.../613
2123080416363537
-> Tuner#2 - zrušená registrace 29.03.15 22:51:03: Jo tohle místo znám jezdím tam tak 1x až 2x ročně a skoro pokaždý tam je někdo vyválenej častěji ale směrem na Žatec. A to je to tak už cca 4roky dobře značený a dobrá silnice před tím tam byla jen značka pozor zatáčka, možná ještě ty šipky a blbej povch. Ale i tak mě to hlava nikdy nebrala

-> Nepér: No má tam samo domo.robo 1300ccm 

-> Šediváček: Hele, co v tom ten Véna má? Nějak to jede 

od Vény: Když si nebudu hrát na desetinky,beztak to letos nemá smysl ty časy,tak asi takle.Videa až za dlouho,ale tak kromě pár škodovek tam nic moc zajímavýho neni.
1-jízda
2:22-2:22-2:22
2-jízda
2:26-2:29-2:23
3-jízda
2:28-2:24-2:24
4-jízda
2:44-2:56
5-jízda
2:44-2:49
Jak se tam začaly motat lidi,začal jsem učit jezdit motor bez karbecu (docela se to dařilo,zbylý 2-matky byly volný a karbec šel kousíček zvednout + se to zjistilo až při kontrole na cestu domů) a začalo pršet,tak šly časy do řitě........no zkouknul sem ventily (výfukům se moc to podsávání nelíbilo) a nějaký tlaky to ještě má tak uvidíme. Beztak to nejede a chtělo by to přidat ještě tak 20-30koní
1-jízda
2:22-2:22-2:22
2-jízda
2:26-2:29-2:23
3-jízda
2:28-2:24-2:24
4-jízda
2:44-2:56
5-jízda
2:44-2:49
Jak se tam začaly motat lidi,začal jsem učit jezdit motor bez karbecu (docela se to dařilo,zbylý 2-matky byly volný a karbec šel kousíček zvednout + se to zjistilo až při kontrole na cestu domů) a začalo pršet,tak šly časy do řitě........no zkouknul sem ventily (výfukům se moc to podsávání nelíbilo) a nějaký tlaky to ještě má tak uvidíme. Beztak to nejede a chtělo by to přidat ještě tak 20-30koní

Tyjo, já tady zpytuju svědomí, jak jsem to otočil před nějakou Audinou, ale když vidím, co tam dělaj borci na strojích BMW, tak je to vlastně úplně v normě 

-> Nwkt: A přitom by se s tím tak krásně pálily gumy. Škoda, že jsem jí neměl v rozjížďce. To by byl skalp. 

Při 3tí jízdě to začlo lehce střílet a přestalo jet, ale jinak to fungovalo normálně.
-> Nwkt: Modrou Vette jsem neviděl. Asi jsem o dost přišel. 

-> jok3r: To nikdo neví. 

-> Eidy: Btw tu modrou Corvetu jsi zahlíd? Ten jezdil dost kol podobně jak ten s Hondou 

-> Tuner#2: To jo no. Nejdřív to vypadá, že by to Véna mohl pustit rovně, ale pak se tam to báwo stočilo a byla by to rána. Jako je to zčásti na ránu, ale zase musíme počítat s tím, že se tam dostane kdekdo a že každej to nemá v krvi. Pak nevím, jestli je horší bezohlednost nebo levý ruce. Je sice fakt, že tenhle hondař sice nadává a nejde mu to, ale zase krizovku nevyvolá žádnou. Je to otevřený pro všechny a musí se počítat se vším.
-> Nwkt: chudak auto :)
-> Tuner#2 - zrušená registrace 30.03.15 23:09:04: přesně, tohle jsem včera řekl, když jsem to viděl.-> Eidy: sledoval jsem ho jak jezdí po trati, fakt musel každého oloupat, tak nebo tak, takže bacha pruser.
-> Eidy 30.03.15 23:07:56: Taky to dopadlo. Se vsadím že tam dolil do toho studenou

-> Eidy 30.03.15 22:49:51: To je ten moment kdy Véna děkoval, že má slicky a k tomu BMW to ubrzdil. Štikoun měl za prdelí to BMW na brzdách taky dost nechutně.
-> Nwkt: Spíš asi za docházku. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Drtí mě pomalost a sprostý slovník současně. A poslechni si to v 8:30. To mě položilo.
-> sikula: Véna to měl dost natěsno. A ze záznamu nebylo poznat, že by se k něčemu takovýmu schylovalo. Většinou to lze poznat z chování auta, ale tady to bylo nečekaný.

-> sikula: Véna to měl dost natěsno. A ze záznamu nebylo poznat, že by se k něčemu takovýmu schylovalo. Většinou to lze poznat z chování auta, ale tady to bylo nečekaný.
-> Eidy 30.03.15 22:49:51: Vyloženě Patik
ale je tam vidět, ze Věna mohl mit problém, proto ze BMW šofér, jede styl je to jedno.

-> Eidy: V pomocný škole rozdávali řidičák za vysvědčení?
jako já jsem levej na ježdění na okruhu, ale tohle je moci na mě 

-> stika87 - Maschinenführer 30.03.15 22:27:21: to bylo to, co me večer probudilo.. kamen.
-> Eidy: no furt svitili baterkama do auta. na kola. na technickou. na vejfuk. na motor. na sedacky. dejchani. pak si vzali vsechny papiry asi 15 min se radili a pak jedne prisel a rikal mate stesti ze vsechny papiry mate v poradku 

-> stika87 - Maschinenführer: povídej, přeháněj . .
-> stika87 - Maschinenführer: Ale. A copak říkali hezkýho?
jinak ja dorazil domu nekdy v 0:15 se zastavkou 3 policistu 

-> stika87 - Maschinenführer: 

-> Ondry 30.03.15 21:21:27: -> CpEaRjHaY-průserář 30.03.15 20:59:26: S vama tak na Matejskou
Ondro, tva jizda se mnou dobry

-> sikula: treba to na videu bude videt ;-)
-> CpEaRjHaY-průserář: já klidně prijedu, ale musíš slíbit, když pujdes ven, budeš rovnat kola a taky trošku poslouchat.
-> Antony: jo tak toho se bojim

-> stika87 - Maschinenführer: ty haaajzle 

už aby to brácha sestříhal ať každej slyší ty tví komenty 

-> CpEaRjHaY-průserář: vojtase musis svest. semnou se nudil :D
-> CpEaRjHaY-průserář: -> Ondry: po vasich kolotocich ja mel pomalou jizdu :( 

-> Ondry: kecáš pro diváky, to dělal Pája pod matadorem, tys to zbaběle hodil hned v první zatáčce 

Tak už aby tady to video bylo. Cizí neštěstí vždycky potěší.