skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pohofest 2015
prohledat
692 příspěvků (zobrazeno 601 až 650) od 08.01.2015 do 16.09.2015, založil/a OndraKrupi
-> OndraKrupi: No chtěl sem napsat jestli byste mě tam pustili s BMW ale já to stejně nestihnu dát dokupy a nebo nebudu doma takže to bude asi jedno

-> Čokin: ano, děláme pro to maximum, aby byli výsledky hned po dojetí všech aut a byli vyvěšeny hned neoficiální časy
Doufam, ze letos bude jednoduchy a prehledny system zapisu a zverejneni vysledku a ze nebudeme muset cekat na sprint 1/2 roku a slalom neni vubec.
-> Jumbo:

-> Jumbo: No dovol
Strach mu to nedovolí
EDIT: už to asi chápu

Strach mu to nedovolí

EDIT: už to asi chápu
-> Zeke-ten šestý: Jak tak vidím reakce, jaké má -> doly120: , tak s ní můžeš pomalu chrápat, než tomu něco dojde...

-> Bukaj: Nechápu
-> Zeke-ten šestý: Teprve se dít budou

-> Zeke-ten šestý: Teprve se dít budou

-> doly120: -> Bukaj:
tady se ale dějou věci

-> doly120:
Zeke říkal, že už na jedno oko začíná vidět...

Zeke říkal, že už na jedno oko začíná vidět...

-> Bukaj: Darebák si psal s mojí přitelkyní
Sem si toho všiml taky,aspon že nezapíral

-> Zeke-ten šestý: To není aktualní, už je dva roky jinde,na soukromém stání

-> Zeke-ten šestý: Už dááávno ne

-> doly120: Pořád i v Kopřivnici před Tescem?
-> ochoda: Uvidíme

-> ochoda: Uvidíme

-> Zeke-ten šestý: ty vole,vždyt tvoje byvalé auta jsou rozseté po celé ČR

-> Zeke-ten šestý: Ho nepoznáš. 

-> ochoda: Jen přijeď, aspon tam uvidim další svoje bejvalý auto

-> OndraKrupi: taky jsem pro kejtičku

Mmm doufám, že se taky dostavím.
A -> Tomaso435: doufá semnou, žejo? 

-> doly120: Kdyby jen to 

Guláš a dobrá klobása určitě neurazí. Smažák s hranolkem úplně klidně. Naproti je sámoška, takže jogurt nebo okurku tam člověk asi schrastí. No a pak hlavně to pííívo.
A malinovku před odjezdem.

K tomu jídlu:
Přikládním se k názorům na ně něco ,,zdravějšího" třeba i bez masa. Nějaké těstoviny se zeleninkou? To by mohla být celkem rychlovka a docela úleva mezi dvěma dny o gulážu či uzenině
.
Pití zní fajn. Plus čistou vodu si asi může vzít každý a netřeba na ni myslet...?
Přikládním se k názorům na ně něco ,,zdravějšího" třeba i bez masa. Nějaké těstoviny se zeleninkou? To by mohla být celkem rychlovka a docela úleva mezi dvěma dny o gulážu či uzenině

Pití zní fajn. Plus čistou vodu si asi může vzít každý a netřeba na ni myslet...?
Nojo to zase bude... děcka budou cucat slaďoučký koktejlíky a na ostatní aspoň zbyde pívo

Na míchané nápoje se hlavně těší pan Grep 

-> doly120: myslím si že ano
Taky jsem zkusil Mochito a za mě naprosto skvělé. Nikdy mě nechutnalo, ale tohle bylo fakt luxusní
Taky jsem zkusil Mochito a za mě naprosto skvělé. Nikdy mě nechutnalo, ale tohle bylo fakt luxusní
-> Zeke-ten šestý: No co,mě to chutnalo

-> doly120: už chce chlastat, to je kojot

-> OndraKrupi: Budou zase i michané nápoje?

-> OndraKrupi: Och, tak to jsem tedy velmi zvědav
Už aby byl červenec, každým rokem se nemůžu dočkat víc a víc 

-> EDoZoNe: ok, díky za názor,
samolepky nemá, ale něco bude

samolepky nemá, ale něco bude

-> OndraKrupi 31.01.15 20:27:57: To jsem rád, že se to fakt povedlo zařídit jinak
Za mě, jak už tu bylo zmíněno, určitě malinovku, pívo a jakožto pochutiny smažák buď s hranolkama nebo v housce, guláš a nějakej párek/klobásu
A jestli to nebude všechno, tak totální bojkot
Jinak Tomaso435 , už máš ty limitovaný samolepky?

Jinak Tomaso435 , už máš ty limitovaný samolepky?

-> Nwkt: ty nudle jsou dobrej nápad, klidně i s masem 

-> OndraKrupi: dobrá práce 
každopádně určitě smažák a kejta

každopádně určitě smažák a kejta

-> Nwkt: sushi ti nevoní nebo co

-> OndraKrupi: Smažák, čínský nudle se zeleninou ... Do nějakejch experimentů s rybama a tak bych se nepouštěl 

-> Antony: hospoda dělá sama na sebe, nebude mít s náma nic společného
-> určitě dobrý návrh na smažák
-> limo určitě taky bude
-> ta uzená kýta by taky mohla být.
-> určitě dobrý návrh na smažák
-> limo určitě taky bude
-> ta uzená kýta by taky mohla být.
-> OndraKrupi: hospoda bude dál? Nebo něco rychlejšího? Myslím jako "normální jídlo" pač 3 dny na klobasách . .
-> Tomaso435: aaano, malinovka, na tu jsem uplně zapomněl

-> darklord:
tak určo nějaké míchané saláty chlazené by bodly. a krom piva třeba malinovku nebo jinou krkavou vodu..... já sem třeba nepiják a studená limo celkem bodne.

tak určo nějaké míchané saláty chlazené by bodly. a krom piva třeba malinovku nebo jinou krkavou vodu..... já sem třeba nepiják a studená limo celkem bodne.
-> darklord: -> OndraKrupi: Tak kdyby měli smažák s hranolkama, tak vyhovíš Tomovi a myslím že dost lidí naštvanejch nebude. Na smažík s hranolkama jsme jezdili celkem pravidelně přes půl republiky do Běšin...
-> OndraKrupi: grilovaný prase nebude:)
-> darklord:

-> Nwkt 31.01.15 20:28:56: parky z teska 

-> Nwkt: například?
-> OndraKrupi: Co takhle něco vegerariánskýho? Nebo aspoň jedno bezmasý jídlo 

-> OndraKrupi: klobása/párek, guláš, zmrzka, zlatavý mok, za mě souhlas!

Měl bych dotaz: jaké jídlo, pitivo, případně pochutiny by jste uvítali na sraze? Měníme dodavatele občerstvení za jiného.
za mě: klobása, guláš, zmrzlina a dobré pivko
a co na to ostatní?
za mě: klobása, guláš, zmrzlina a dobré pivko

a co na to ostatní?