skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jičínské erekce 2014
Pro ty, kteří se ptali po srazovém tričku je možné ho objednat na monsieurlardon@email.cz
Na srazu se rozebrali letošní hrnky během chvilky (což nás velice příjemně překvapilo, příští rok, jich uděláme rovnou víc :-) )
S několika posádkami jsme se domluvili rovnou na místě. Pokud by byl ještě někdo další, kdo by toužil po eRekčním hrnečku dejte vědět (ideálně do komentáře pod článek - www.skoda110r.cz/article. php?id=1292
Komu utekly loňské či předloňské hrnky není ani to problém, stačí si napsat ročník (či barvu) a počet požadovaných kusů. Cena je jednotná 125,-Kč/ks.
S několika posádkami jsme se domluvili rovnou na místě. Pokud by byl ještě někdo další, kdo by toužil po eRekčním hrnečku dejte vědět (ideálně do komentáře pod článek - www.skoda110r.cz/article. php?id=1292
Komu utekly loňské či předloňské hrnky není ani to problém, stačí si napsat ročník (či barvu) a počet požadovaných kusů. Cena je jednotná 125,-Kč/ks.
-> Hurdis: Jj, ta relativní časová přísnost tomu myslím jen prospěla...
Obhajoba předloňského a loňského výsledku se dle předpokladu nekonala, letos bramboračka. Rozhodla hned první odbočka :-)) Nicméně stupňující se zábavnost formou rychle navazujících průjezdních časovek a tím zvýšení akčnosti celé soutěže mnohonásobně vynahradila.
Takovéhle vyčištění hlavy se spoustou zábavy (a navíc v mém případě nevídaným časovým prostorem na 2 teplá jídla za den :-)), to si nechám líbit.
-> Chrobak.SACEK: Mockrát díky pane. Zase za rok.
Takovéhle vyčištění hlavy se spoustou zábavy (a navíc v mém případě nevídaným časovým prostorem na 2 teplá jídla za den :-)), to si nechám líbit.
-> Chrobak.SACEK: Mockrát díky pane. Zase za rok.

Prát fotek ze srazu - mělo by to fungovat i pro nexiftosešitové
www.facebook.com/media/se t?set=a.5810...
www.facebook.com/media/se t?set=a.5810...
-> knapido: Loni jsem měl
Jinak hlásím návrat domů, namotáno přes 300km, a to jsem nakonec jel orienťák jako Tueho navigátor a červená zůstala v kempu... Tyhle dlouhý výlety jí svědčí, nějak mám pocit, že jede líp a líp
Akce porádní, kdo nebyl, prohloupil.

Jinak hlásím návrat domů, namotáno přes 300km, a to jsem nakonec jel orienťák jako Tueho navigátor a červená zůstala v kempu... Tyhle dlouhý výlety jí svědčí, nějak mám pocit, že jede líp a líp

Mělo by se startovat někde na rušným náměstí, aby měl šanci, si někoho odchytit... 

-> dragon_cb_cz:
Dočkáme se někdy toho, že navigátora mít budeš dopředu ?
Dočkáme se někdy toho, že navigátora mít budeš dopředu ?

-> dragon_cb_cz: ne
tak scháněj

-> oppik: Umíš číst?
-> dragon_cb_cz: to si ještě nikoho nesehnal?
Já vyrážím dnes odpoledne/večer z Prahy, nejspíš v minikoloně s -> Petkar: , nechce se někdo přidat? A pořád sháním navigátora...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Teď nevím co tím myslíš. Kryje se to s Želiví a pak si myslím, že to erekce o pár účastníků ochudí...
-> m8rinek: Ale byl znám dostatečně dopředu. Že na to ostatní nebrali zřetel není vina pořadatele.
Tak to jsem čekal maličko větší boom. Termín je takovej nešťastnej :(.
Registrováno, opět jedem.
Tenhle týden před startem mám už za sebou (část. v rámci dovolené) prac, So, Ne, už teď 2 skoronoční zastupitelstva, do startu na Kozákově teď ještě zbývají 2 cesty PHA, služebka slovensko, služebka Jeseníky, stavba Kladno, 2 konference, doma dokončení části přestavby dílny na stavbu na dílnu pro auta a velký servis na dehtu 2007 než se vrátí žena s dětmi z ostrovů. Tak počítám, že obhajoba 2 bronzů z minulých let se zvrhne v sobotu na souboj hlavně cestou neusnout. Snad pomůže mluvící "tripmaster" v němčině. Nebo navigátor v češtině. Nebo taurin v krvi.
Tenhle týden před startem mám už za sebou (část. v rámci dovolené) prac, So, Ne, už teď 2 skoronoční zastupitelstva, do startu na Kozákově teď ještě zbývají 2 cesty PHA, služebka slovensko, služebka Jeseníky, stavba Kladno, 2 konference, doma dokončení části přestavby dílny na stavbu na dílnu pro auta a velký servis na dehtu 2007 než se vrátí žena s dětmi z ostrovů. Tak počítám, že obhajoba 2 bronzů z minulých let se zvrhne v sobotu na souboj hlavně cestou neusnout. Snad pomůže mluvící "tripmaster" v němčině. Nebo navigátor v češtině. Nebo taurin v krvi.
Já budu taky,už od pátku do neděle, nejspíš v kempu Rumcajs...
Já určo. A letos poprvé někam "dál" modrou.
Já se chystám, jen stále nemám navigátora 

Tak kdo se chystá letos?
Nutno podotknout, že akce není limitována vlastnictvím vozu škoda 110R
více info zde www.skoda110r.cz/article. php?id=1292
Nutno podotknout, že akce není limitována vlastnictvím vozu škoda 110R
více info zde www.skoda110r.cz/article. php?id=1292