-> vhml: řikam vyblbnout,ale ne motat se mezi 400ks kuželů.....podle toho plánku nemám tušení jak se to jede a rozprava nebude podle mě o nic lepší....chtělo by tomu dát nějaký meze a to co se jezdilo předtím 2x bylo pěkný....tohle je už tak trochu přehnaný a myslím,že nejsem sám,kdo si to myslí.A vždycky sem jel na všechno včetně cíle orienťáku,...tak doufám,že se to nebude krýt letos a nebude si člověk muset rozmyslet,jestli jet tohle a nebo se jet podívat na Špičák nebo kde to končí.
Prostě by se nic nemělo přehánět a tohle se mě už přehnaný zdá,...odradí to asi dost lidí,mě ne,ale to neznamená,že mě to nemůže srát
-> Eidy: no já narozdíl od tebe to projedu,pokud se to potáhne za břízkama,tak si nezapomeň dát auto tak o 10cm výš + lyžinu pod vanu,jinak tam něco necháš

Tam ta cesta neni nejrovnější a zrovna ty tam pojedeš krokem a můžu si remcat nad čím chci

Až tam prorveš vanu,budeš remcat taky

Mojimu offroadu tam nebude vadit jezdit,...jenom to tam zválcuju,protože nebudu vědět kudy jet...ale tak aspoň budou mít pořadatelé co dělat