skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Madarsko 2014 Gyongyos
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ahoj, tak jak to tam vypada? jake je pocasi?
-> Jarda: Tak to je blby, doufal jsem, ze se tam alespon s nekym sejdem. :(
tak ono to vypada že poprvé nepojedu a radeji budu něco delat na autech...
dovolenou bych stejne musel nahlásit dnes, takze nic no
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : v patek dovolenou nedostanu ani omylem
dovolenou bych stejne musel nahlásit dnes, takze nic no
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : v patek dovolenou nedostanu ani omylem
-> Jarda: volej opičku)
-> Jarda: A co takhle jet ve ctvrtek a navrat v nedeli? Vzhledem k tomu, abych z toho srazu taky neco mel, pojedu tam uz ve ctvrtek (s mezizastavkou v Budapesti, takze tam dorazim treba vecer). Ja zase nedostanu dovolenou na pondeli, takze v nedeli navrat.
přítelkyne nedostane dovolenou, tak kdyby někdo chtěl jet za příspěvek na LPG
jel bych v patek a navrat v pondělí, podle me nemá smysl jet v patek a vracet se v nedeli...
nevim ještě cím pojedu - cervené MTX nebo zlutej rapid
jel bych v patek a navrat v pondělí, podle me nemá smysl jet v patek a vracet se v nedeli...
nevim ještě cím pojedu - cervené MTX nebo zlutej rapid
Takže jak to s vámi všemi vypadá? Už je nejvyšší čas se rozhoupat... 

Já zatím nevím někdy 5.8. se vracíme z Řecka, takže to musím nějak naplánovat
-> Jarda: Chorvatsko určitě ne, to co je na té mapce je maximum. Víc toho nestíhám.
ak by som bol doma odbehol by som ako divak pozriet :P
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : fiknuti strechy je to nejmensi
ja bych spis naopak, ale nevim jestli dostanu dovolenou, ty chces do Chorvatska nebo jen k Balatonu?

ja bych spis naopak, ale nevim jestli dostanu dovolenou, ty chces do Chorvatska nebo jen k Balatonu?
Jak to teda všeci vidíte, kdy by jste mohli vyrážet?
Já bych nejraději týden před, ale než abych jel sám, raději bych se k někomu přizpůsobil.
Plán je jet k Balatonu na několik dní a pak se přes Budapešť (tam chvíli někde pokoukat) přesunout na ten sraz (ideálně už ve čtvrtek večer být tam, aby jsme si užili celý pátek a sobotu sraz, protože v neděli musím(-e?) ráno vyrážet...).
Předpokládám, že asi po placené dálnici jet nikdo chtít nebude.Jestli má někdo návrh na konkrétní trasu, sem s ním... tohle je jen co vyplivnul google.
Já bych nejraději týden před, ale než abych jel sám, raději bych se k někomu přizpůsobil.
Plán je jet k Balatonu na několik dní a pak se přes Budapešť (tam chvíli někde pokoukat) přesunout na ten sraz (ideálně už ve čtvrtek večer být tam, aby jsme si užili celý pátek a sobotu sraz, protože v neděli musím(-e?) ráno vyrážet...).
Předpokládám, že asi po placené dálnici jet nikdo chtít nebude.Jestli má někdo návrh na konkrétní trasu, sem s ním... tohle je jen co vyplivnul google.
-> Jarda: No a jak jinak teda vznikal Roadster z kastle Favorita? 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : já Ti dám ufiknutou střechu, jsme se tam zastavili po projizdce cca 6tis. km po Bulharsku a Rumunsku, kdyz nikdo nechtel jet...
tady resite takovou kratickou cestu, my se vcera stavili na sraze v Sibiu (RO) - auta tam teprve prijizdela, ale my uz museli jet :( rumuni nam davali najevo, ze je jim lito, ze hned odjizdime - pry za kempovani i cely sraz by nic nechteli
byly tam dve stodvacitky - uzovka a nejake Mko (podivne upravene)
no chteli jsme jet pres trans alpinu, ale byla zavrena :( tak uz jsme si treti rok po sobe projeli fagarash :)
tady resite takovou kratickou cestu, my se vcera stavili na sraze v Sibiu (RO) - auta tam teprve prijizdela, ale my uz museli jet :( rumuni nam davali najevo, ze je jim lito, ze hned odjizdime - pry za kempovani i cely sraz by nic nechteli
byly tam dve stodvacitky - uzovka a nejake Mko (podivne upravene)
no chteli jsme jet pres trans alpinu, ale byla zavrena :( tak uz jsme si treti rok po sobe projeli fagarash :)
-> saskyn2: :) pekne... no uvidime jak se to vyvine... ja zatim stale tapu a nevim...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : JJ, asi pojedeme a jeli by jsme i k Balatonu.
-> Flanel 14.07.14 20:12:26: Po osmé minutě červenej Favorit s ufiknutou střechou a s povědomou vlajkou... 

-> saskyn2: Doufám, že pojedete. Já bych fakt rád jel, protože za rok to nejspíš zase nebude termínově vycházet, teď to je jen náhodou a tak tak...
Ale jak jsem psal Máje, tak já bych chtěl vyrazit ideálně o víkend dřív. Takže teď záleží, na jak dlouho by jste chtěli jet vy a jestli pojedete i k Balatonu.
Ale jak jsem psal Máje, tak já bych chtěl vyrazit ideálně o víkend dřív. Takže teď záleží, na jak dlouho by jste chtěli jet vy a jestli pojedete i k Balatonu.
Co znamena kone navic? Ladak mam taky 

-> Flanel: 120ka určitě, spíš já né
Né, seriovkou je to úplně v pohodě, u mě to je horší že je tam ladák a trošku nějaký ty koně, takže to řve, v nízkejch otáčkách škube a podobný nevhodný věci na dlouhý cesty. Embéčko má zase prozměnu nevhodný pneumatiky na delší trasy, cestou pohofestu jsem z toho byl úplně hotovej jak jsem to furt musel honit někde po silnici, možná je tam už i nějaká vůle v řízení nebo nevim co, budu se na to muset podívat až budu mít čas a podle toho uvidím čím by jsme jeli.

Né, seriovkou je to úplně v pohodě, u mě to je horší že je tam ladák a trošku nějaký ty koně, takže to řve, v nízkejch otáčkách škube a podobný nevhodný věci na dlouhý cesty. Embéčko má zase prozměnu nevhodný pneumatiky na delší trasy, cestou pohofestu jsem z toho byl úplně hotovej jak jsem to furt musel honit někde po silnici, možná je tam už i nějaká vůle v řízení nebo nevim co, budu se na to muset podívat až budu mít čas a podle toho uvidím čím by jsme jeli.
12Oka to snese ne? :-)
Nejspíš letos pojedem, jen nevím čím, na embéčko jsem už asi moc línej

Jezdit na srazy 2Okm kolem baráku je nuda 

to by byl hodně drahej odtah ,..
ale třeba jednou .. 

-> Flanel: sakra,letos ještě ne....prcek je malej...uvidim příští rok
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : zatim furt nevim.. zalezi na mnoha okolnostech
Tak jak, chystáte se někdo?
-> myschaak AZNP K.Hora: ja bych jel, ale asi jako spolujezdec.. nemam asi cim... teda v ty dobe budu mit, ale asi nebudou koruny....
nevim ale letošek ještě asi vynechám....prcek je moc malej a samotnýmu se mi nechce
-> Matsoft: super, jedeš? minule jsme tam byli jedini z ČR... asi to spojime s Chorvatskem a pravdepodobne cervenym MTX

skodaklub.com/hirek/.../n
emzetkozi-skoda-talalkozo-
es-racing-day-2014-auguszt
us-15-18--gyongyos-sasto
pro CR/SR sleva 50pct ze srazovneho a 10pct z poplatku za kemp.
pro CR/SR sleva 50pct ze srazovneho a 10pct z poplatku za kemp.