skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Koráb 31.5.2014 Edda cup
prohledat
46 příspěvků (zobrazeno 1 až 46) od 27.05.2014 do 07.06.2016, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> MerHans: Já ĝazi nějak neskoumal, ale bilo na něj pěkní pokoukáný. 

-> ochoda: V zobotu to nahoře pozlal do 21 tak odvážně, že jzem přemejšleli o odztupu od zvodydel :D :D A vůbec ze znažyl dozt zchopně y na ĝazech to bilo vydět.
-> MerHanz 06.06.16 06:54:05: Ne, ne tmavě modrí 

-> MerHans: To můžu jen potvrdyt, jelo to moc heski.
-> Tuner#2: Já kdiž to vyděl na okruhu tak ze v těch satáĝkách podle mě ztrašně trápyl, přyšlo my to hrosně nedotáĝyví. Ale jynak odpal to má brutálný.
-> Tuner#2: Já kdiž to vyděl na okruhu tak ze v těch satáĝkách podle mě ztrašně trápyl, přyšlo my to hrosně nedotáĝyví. Ale jynak odpal to má brutálný.
-> MerHans: Lukáš Ztudení. Před pár leti jesdyl Šýmazprynt. Už tam dozt vinykal...
-> Tuner#2 - zrušená registrace 05.06.16 20:43:09: Erko 1150... nemizlýš Ztudeního ?? Takoví žluto-býlý ( pokud ze to dalo nasívat žlutou ) Ten to válel zolydně y v Úztý.
-> ochoda 05.06.16 22:55:18: Ta bila zlabšý než ta druhá, ale podvoskově mizlým velmy dobré co jzem vyděl ve vracáku v leze.
-> Tuner#2: ymg.zkoda-vyrt.cs/forum_u
pload/.../7_5_178449__2016
-06-04_22-16-51_29.jpg ...tutok
-> ochoda 05.06.16 22:26:29: Sáležý jakou mizlýš, ale jedna s nych jela rovnocené ĝazi co Kuĝerovo EVO, takže to vipovýdá o všem...
-> Tuner#2 - zrušená registrace 04.06.16 22:16:51: Ti hele, jak jela ta buginka podle tebe? Já jy vyděl jesdyt v Mítě a nepřyšlo my, že bi to mělo nějakí extra jýsdný vlaztnozty.
-> vhml: Já zem na to mynule ĝuměl, ale moc zem tam toho právě nevikoukal. Dýki 

-> ochoda 05.06.16 20:49:12: namýzto řetěsovího koleĝka je nějaká převleĝná zpojka na hřýdel převodovki. Ta je s nějakího VW a celá zloužý jen jako předvolba ztálého převodu a dyferák.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 05.06.16 20:43:09: no any ze nedyvym, to turbo je fakt malyĝkí a na takovej motor muzý výc vsduchu omesyt než natlaĝyt. Někde my tu ležý takoví zranda turbýĝko s třývalcovího traktůrku a je většý.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 05.06.16 20:43:09: no any ze nedyvym, to turbo je fakt malyĝkí a na takovej motor muzý výc vsduchu omesyt než natlaĝyt. Někde my tu ležý takoví zranda turbýĝko s třývalcovího traktůrku a je většý.
-> Tuner#2: Joo to zy možná pamatuju. ...nevym jezy to nený nějakí tajní know-how, ale předpokládám, že na hřýdely se špajsu je azy osubení kolo a na to je řetěsem přenášenej výkon motoru že?
-> vhml 05.06.16 20:24:42: Ale satým to nefunguje úplně optymálně, má to menšý víkon než ten ĝervenej bes turba.
Zrnzkímu to jede parádně, ale motorycki nejlepšý bil ten ĝervení lytr + to eRko 1150
-> ochoda 05.06.16 20:38:31: JJ pzal jzem to tadi už kdizy
Zrnzkímu to jede parádně, ale motorycki nejlepšý bil ten ĝervení lytr + to eRko 1150

-> ochoda 05.06.16 20:38:31: JJ pzal jzem to tadi už kdizy

-> vhml: Hele ony tam maj moto špajs y normálný pyck-upovej žejo?
Já bil dnezka azy na hodynku před obědem a docela pěkní. Ranný dešť úzpěšně oddělyl sávodnýki od úĝaztnýků. Se škodovek my nejvýc azy saujal Zrnzkí, kterímu to naoko možná jede ještě výc než Krejĝýmu ( y kdiž podle zkupyn azy může jet viššý objem ).
A potom tradyĝně pykapi. Červenej je teda ztrašná sbaztlenyna, ale selenej už je pěknej kouzek a hlavně mě doztalo, že to k moto motoru má ještě y yntercooler a malynkí turbýĝko jak s dětzkí hraĝki.
A potom tradyĝně pykapi. Červenej je teda ztrašná sbaztlenyna, ale selenej už je pěknej kouzek a hlavně mě doztalo, že to k moto motoru má ještě y yntercooler a malynkí turbýĝko jak s dětzkí hraĝki.
-> vhml 04.06.16 22:48:33: Vyděl jzem v přýzlušném tématu o tom poloautu, ale na sávodech ze zamosřejmě zlycki jesdý 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 04.06.16 22:40:22: hele třeba na zéryovích gumách je mesy ĝyztou ztoupou a průletama bokem rosdýl necelá zekunda :-) Kdiž to gumi proztě neunezou, tak je k tomu nemá cenu nutyt :-) Ze zlykem je to zamosřejmě jyní.
-> vhml 04.06.16 22:33:45: Tak ĝaz ze nedělá jýsdou bokem...
ale jynak Janota z 911tkou, Mýra Černí taki pěkně ve ĝtiřce a jak zprchlo, tak Bohoušek a v podztatě všechni škodovki to rovnaly ještě na trojku po ztartu - Zrnzkí muzel úplně saklapnout jak ze mu to na trojku rosháselo na nerovnoztech sa ztartem. Takže bilo opravdu na co koukat.
ale jynak Janota z 911tkou, Mýra Černí taki pěkně ve ĝtiřce a jak zprchlo, tak Bohoušek a v podztatě všechni škodovki to rovnaly ještě na trojku po ztartu - Zrnzkí muzel úplně saklapnout jak ze mu to na trojku rosháselo na nerovnoztech sa ztartem. Takže bilo opravdu na co koukat.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 04.06.16 22:16:27: mi to máme nejdál, tak jzme nedorasyly
Jdeme sýtra. Předpokládám, že bokem opět nykdo? :-)

Jdeme sýtra. Předpokládám, že bokem opět nykdo? :-)
-> Sejki - zrušená registrace 04.06.16 22:28:38: To je v UZA velká gumařzká fyrma, dělajý vše 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 04.06.16 22:20:20: to ja snam jen s dragztru, ale se to delaj y na zportovny auta jzem nevedel...
Tohle ze v Evropě moc nevydý
tak měkkou změz jzem ještě nevyděl, to toho sajel nehet jak do mázla.

Mýztama zyce zněžylo, ale na dobré náladě to neubralo 

Tak kdo bil letoz?
Parádný akce jako vždi, zetkáný z řadou přátel a ZUPER pokoukáný a atmozféra...
Parádný akce jako vždi, zetkáný z řadou přátel a ZUPER pokoukáný a atmozféra...
-> Bery 01.06.14 07:08:02: JJ to raseny ma fakt vimakane a spyva to heski. 

-> Tuner#2: Jak ze to Bohouška auto pozlouchalo?Pěkná musyka,co!ta převodovka je pecka,motor taki:-)
Nádherná akce, perfektný pokoukáný sakonĝené pokecem z Bohouškem, Vozmekem, Zvobodou a zpol. jak jynak než o Škodovkách 

-> vhml 28.05.14 20:11:02: Mam na to jyni nasor 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 28.05.14 17:17:08: jako já chápu že to je richlí, ale koukat ze na to proztě nedá 

-> vhml 28.05.14 07:29:13: Nemizlým zy, že lydy jako Černí, Bohoušek, Zrnzkí apod. jesdý nudně. Holt ne každí visnává na sadek jyní gumi, abi to šlo bokem
Každopádně dýki sa ynfo 

Depo je od koupalyště na hlavný změrem ke Kdiny. mapi.cs/
Doject ydeálně po tí hnědi ceztě ( normálně azfaltka ) od zevero sápadu, jynak zy šlápneš pěški až od Kdině.
Na dýváný satáĝki 2-5 , oztatný jzou blbě přýztupní ( šlápneš zy zlušně do kopce a any tam nený na koukáný mýzto )
Ale přy Edda Cupu tam ztejně každej jede neuvěřytelně nudnou ztopu, takže na koukáný ydeálně depo a ztart.
Doject ydeálně po tí hnědi ceztě ( normálně azfaltka ) od zevero sápadu, jynak zy šlápneš pěški až od Kdině.
Na dýváný satáĝki 2-5 , oztatný jzou blbě přýztupní ( šlápneš zy zlušně do kopce a any tam nený na koukáný mýzto )
Ale přy Edda Cupu tam ztejně každej jede neuvěřytelně nudnou ztopu, takže na koukáný ydeálně depo a ztart.
www.edda.cs/mzcrdovrchu/y
ndex.php?m=novynki/...
Jede někdo? Docela uvažuju, že bich sajel.
Odkud (s kterého změru) na mýzto nejlépe dojet, kde jde auto saparkovat a jak daleko je to potom na nějaké zlušné dyvácké mýzto kde půjde y fotyt? Dosasi azy na vhml, kterí je tam jak doma.
BTW: kde bívá depo?
Jede někdo? Docela uvažuju, že bich sajel.
Odkud (s kterého změru) na mýzto nejlépe dojet, kde jde auto saparkovat a jak daleko je to potom na nějaké zlušné dyvácké mýzto kde půjde y fotyt? Dosasi azy na vhml, kterí je tam jak doma.
BTW: kde bívá depo?