skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pohofest 2014
prohledat
1095 příspěvků (zobrazeno 851 až 900) od 02.04.2014 do 19.04.2015, založil/a OndraKrupi
-> beastyLA - ten první:
aj já)

-> MerHanz: No to je fakt, leda vyměnit povozy a nebo ty karimatky pod širákem ......

-> myschaak AZNP K.Hora: já se na vás těším jak malé dítě :-D
-> M@rtin: zaprvý OII je delší a zadruhý, ty jsi o čtvrt metru kratší

-> oppik: beztak nasucho

-> VS 22.06.14 21:26:07: To Ti věřím a samozřejmě se mi tam moc chce. Ale přecijenom ve dvouch se to lépe táhne a jet vykuchanou feldou přes celou republiku sám není to pravé ořechové 

-> darklord:
správný přístup

Tak to vypada, ze sa mi podarilo si na sobotu prehodit smenu, takze pridem aspon na kukacku, nasat nejake diely a rozdat nejaku vetes co ludom schovavam.
-> MerHanz: Já jedu taky kombíkem, tam se v poho vyspím a nebo jako na Ringu .... karimatku a pod širákem ....
-> OndraKrupi: Radši testuj stopky 

-> M@rtin: jelikož stanem nedisponuju, tak leda spánek v tělocvičně a nebo útrobách mého pidikombíku a tam to není nic moc 

-> myschaak AZNP K.Hora: já už ty blatníky mám dávno přišroubované 

-> Deacon 22.06.14 17:46:12: Pokud pojedeš sám, můžeš v klidu nabírat síly ... protože na místě už rozhodně nebudeš litovat, že jsi přijel :-) To mi věř !
-> MerHanz: Tak to je jasné ne? dáme pár kalíšků piva :-)
-> oppik: určitě to budu mít dřív než ty přišroubuješ blatníky))
Vyráží na Pohofest někdo z jihu, že by jsme se případně někde srazili? Samotnému se mi jet nechce 

připravujeme se tak, že testujeme časomíru, opravujeme co se dá, děláme harmonogram tak snad se nám to povede
-> myschaak AZNP K.Hora: tak kituj,at ti to stačí uschnout :-)
-> oppik: kituju a dneska plnič asi)
-> EDoZoNe: nech se překvapit 

-> oppik: Kdybych se nepotřeboval učit na zkoušku, tak bych možná i zajel, ale teď se mi to nehodí
Ale doufám teda, že na PF normálně jedeš už svym? 

-> EDoZoNe: se přijed podívat a uvidíš :-) stojí v garáži
-> oppik: Já se snažim ladit mušky, aby to aspoň nějak vypadalo a abych tam dojel
Co ty? Už máš hotovo? 

-> oppik: pouze rozmejšlím, jesti tam budu a nebo nebudu spát :D
-> oppik: v tuhle dobu? a tak.. někdo spí,znáš to :D
jak se připravujete na sraz kluci?
Tak bohužel s BMW neprijedu.právě zmizelo:(.když příjezdu tak sharanem takže zustavam před branou.Žlutka nebude do ty doby s technickou
-> palinator: aha, já ani nevím o co se jedná... těm vším bych rozuměl, kamarad jednou při policejní kontrole aby mu nedali dýchnot řekl, že má vši a povedlo se
prý at radeji jede...

-> beastyLA - ten první:
Proč jsem čet "má někdo zájem o vši"?
Proč jsem čet "má někdo zájem o vši"?

koukám, že to je týden než pojedu do Turecka, tak asi přijedu žluťákem a budu dotahovat šrouby
na některých místech jsem to totiž s barvou přehnal...

pokud má někdo zájem, pište mi pls do sz
jedná se o sobotu 5.7.
jen se zeptám... má někdo zájem o mši v pohoří? mohla by být, otázka je o zájmu... 25 lidí min... mám 7... mše by mohla být v 7 hod... názory?
-> MOLSO: Poloosa s LE ani na rozume nemala že bude na Pohofeste !

-> MOLSO: Vezmu 2x novou.
-> OndraKrupi: berem si nahradnu 

-> OndraKrupi: Jedno prodáno, 2 rozebrány, hlavní vylepšeno. 2x coupátka připravena na skládačku - ale až to hodí řádnou hodnotu do znaleckého posudku, zatím každé smítko prachu dobré :-). Letos bych se i se 4kou vešel, ale nadšen by nikdo nebyl.
Možná si v pátek Rapida pronajmu sobě na cesťák, abych odpolko stihnul, ale jsem zvědav, jak se budou ráno tvářit na Malé Straně. Navíc otázka, kolik za to? :-))))
Zkusím nedostatečné zmatky v dodatečných písmenech startovních čísel vynahradit dovozem pár pěkných nových věcí na burzu. Nebo nějakou 1,3 742 narychlo koupím :-D.
Možná si v pátek Rapida pronajmu sobě na cesťák, abych odpolko stihnul, ale jsem zvědav, jak se budou ráno tvářit na Malé Straně. Navíc otázka, kolik za to? :-))))
Zkusím nedostatečné zmatky v dodatečných písmenech startovních čísel vynahradit dovozem pár pěkných nových věcí na burzu. Nebo nějakou 1,3 742 narychlo koupím :-D.
-> Hurdis: tak účast je kdy přijedeš, takže klidně v pátek, jsem kvůli tobě napsal, individuální domluva při více autech jednoho majitele a ty takhle? I ty BRUTE!!! 

-> OndraKrupi: Nerad bych si rozhodil pravidelný trening. :-)
Letos mám v plánu vyjímečně zrušit účast 3-4 aut. Nechám jedno. V registraci je lépe dát pátek, když náhodou stihnu jen slalom na parkovišti a pojedu se do soboty domů, jako každý běžný den na 2-3 hod vyspat a hlavní účast sobota od rána?
Nerad bych přišel o ten stan zdarma :-)
Letos mám v plánu vyjímečně zrušit účast 3-4 aut. Nechám jedno. V registraci je lépe dát pátek, když náhodou stihnu jen slalom na parkovišti a pojedu se do soboty domů, jako každý běžný den na 2-3 hod vyspat a hlavní účast sobota od rána?
Nerad bych přišel o ten stan zdarma :-)
-> Hurdis: uvidíme :-)
-> MOLSO: Mohu objednat Chucka Norrise, aby ti načůral do nádrže, ale nevím, abys opět neurval poloosu

-> OndraKrupi: Bude se před slalomem foukat?
-> OndraKrupi: nejaky octan booster namiesat nevies ? 

-> OndraKrupi: spíš požadovat
a ta virgin co je v nabídce, tak to bych si zamluvil jako první :-D

-> Tomaso435: budeš nabízet? 

-> OndraKrupi: Sex on the beach... hmmm... spíš sex on the areál at Pohoří city... 

Co je na sraze důležité?
Mít dostatek aut?
Dobrou partu lidí?
Pestrý program?
a ještě něco? ANO občerstvení, proto jsme letos připravili nejen klasické občerstvení ale i MÍCHÁNÉ ALKO-NEALKO NÁPOJE od Delano Baru!!!
Mojito, Cuba Libre, Pina Colada, Sex on the beach, High Society, Pacific, Virgin Mojito, Virgin Colada a Fruit Punch a další
www.delanobar.cz/
www.facebook.com/delano.b ar.1?fref=ts
Mít dostatek aut?
Dobrou partu lidí?
Pestrý program?
a ještě něco? ANO občerstvení, proto jsme letos připravili nejen klasické občerstvení ale i MÍCHÁNÉ ALKO-NEALKO NÁPOJE od Delano Baru!!!
Mojito, Cuba Libre, Pina Colada, Sex on the beach, High Society, Pacific, Virgin Mojito, Virgin Colada a Fruit Punch a další
www.delanobar.cz/
www.facebook.com/delano.b ar.1?fref=ts
-> myschaak AZNP K.Hora: jasné

-> myschaak AZNP K.Hora: Jo, motto srazu je stan ke každé vstupence.