skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Minizraz KoŠice
prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 28.03.2014 do 01.04.2014, založil/a gabi751217
-> gabi751217: priroda by tiez nebola spatna,ale Rozhanovce to je moje,tam si clovek aspon pogriluje aj ten neaky maly sprintik,no ale uvidime kolky sa prihlasia

Rozhanovce,prečo nie?Ale prečo nie aj malý výletik niekde do prírody?Škode zdar.
prevdepodobne v máji organizujeme na letisku v Rozhanoviach otvorenie sezony...grilovačka a kecanie...takže všetci sú pozvaný...a žiadne vymyšlačky, lebo to organizujeme my škodovkári takže škody sú vítané :) a chcel by som zistiť cca koľko nás je a poprípadne dohodnúť nejaký väčší škoda zraz :) trebárs aj celoslovenský...škode zdar!
-> gabi751217: Celkom sympaticke miesta, kde by sa mohlo konat stretnutie...

mozna aj ja pridem prevetrat Mko
Takže zatiaľ máme dve M-ká a jednu octavku super.Verím že sa ozvú ešte nejakí 100-kári,1000-ķári,ale aj iní.Miesto zrazu by mohlo byť napr:Ružín,Domaša,Bukovec
,Slovenský Raj,a iné...
-> gabi751217: hlasim sa aj ja chlapci

-> gabi751217: ok so mnou pocitaj
Všetko je o dohode zatial sme dvaja,počkáme či sa ešte niekto neozve
-> gabi751217: ano klasika emko 105-ka. A kedy by to malo byt?
Určite to problém není,mohol by tam prísť hocikto,a na hocičom,ake máš auto 105-ku?
-> gabi751217: Ahoj. Ja by som aj mal chut, Ale problem je v tom, ze nevlastnim auto zo 60-tych ani 70-tych rokov. Je to velky problem? Ale som velkym fanusikom tychto aut...
Zdravím,čo tak dať si nejaký zrazík.Mám na mysli malé stretnutie niekde v okolí Košíc,išlo by o autá zo 60-tich,70-tich rokov,nič oficiálne,len tak sa stretnuť porozprávať všetko v ramci dohody.napr.ja by som prišiel na octavii super ročník 62,