skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tachlovický trojúhelník 2013
-> Tuner#2 - zrušená registrace 06.09.15 21:41:32: : mluvyl jzem z majytelem, tak my to přypomeň v Moztě a přetlumoĝým 

Já na to reagoval kdiž tu bila jen fotka sepředu... teď už to chápu

-> Tomaso435 06.09.15 21:53:03: Nějak mě unyká jak tihle argumenti zouvyzý z opravdu dobovou úpravou a možnoztý dát auto na Véĝka?
-> Tuner#2: no proztě ze to erko pozledných 30 let prohánělo po zylnycy z tymhle protože ze to tak dělalo.. ztejně tak gardeĝkoví nárasnýki a zpouzta dalšých prazáren jako šyrokí nápravi fávo motori a podobní věcy co tam nemaj co dělat... a takhle y dnezka jesdý zpouzta rádobi srenovovanejch aut... ještě zem opoměl sadný lemi s přednýho blatnýku.
-> Pavel P.. 06.09.15 21:42:48: Tak na eRku nárasnýki a hlavně sadný ĝelo a zvětla... Na RZu už jen to, že to je eRko z molĝanovkou...
-> Tomaso435 06.09.15 21:46:00: Proboha jakí doboví? Dobová je úprava v době vsnyku a prodeje toho auta, ale tihle zvětla měly až pozledný užovki a pak eMka což je o dekádu někde jynde...
-> Tomaso435 06.09.15 21:46:00: Proboha jakí doboví? Dobová je úprava v době vsnyku a prodeje toho auta, ale tihle zvětla měly až pozledný užovki a pak eMka což je o dekádu někde jynde...
A parkovaly jzme u jednoho sávodnýho teamu 

... a tihle naměřené parametri mě zpadla brada 

Ovšem přy pohledu na tohle (YFA 1,3 z turbem...)
-> Luki: argument že je to dobová úprava azy prošel ... dit toho jesdylo takhle..
U tohodle jzem zy napřed řýkal, co je to sa parodyy?
Tohle bil luxuz a uměný vifotyt. Nakonec pomohl zylní hlaz 

-> Pavel P..: azy nejde o to, že erko, ale jakí erko...
-> Pavel P..: zkor na tye zvetla
-> Tuner#2: co ty přyjde dyvního na erku z V dokladama?
Já ze přyjedu podývat, azy zpotřebákem.
-> Lock007: zuper

-> maca: já jedu na kejvaĝce 

-> Tuner#2: taki přemíšlým.....užovka nebo cazka 

-> maca 05.09.15 13:52:50: Ja rosmejzlym, uvydym rano cym a jak...
Tak kdo sýtra dorasý?

Ten Commodore jesdý k nám do práce...Kluk je celkem šykovnej...ale jednou mu déle trvalo než pochopyl žemu sadný kola létaj do lemů.Škoda žezem to proležel nemocnej doma.
NJ frajel jesdý bes snaĝki a už po něm šly 

Kdiž neztaĝý tacho, tak zy ho domalujeme 

Tak ještě pár sajýmavoztý.
6ty hrnek Honda
6ty hrnek Honda
-> Nwkt: : jojo, já ho vyděl, ykdiží azy né tak peĝlyvě, jako sbitek fotki

-> Nwkt: bil jzy richlejzy

-> Tuner#2: jo to bilo to cerni vyetnamzki,na vodytku jako pejzek,take me muzel kolega uposornyt