skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Běšiny 2013
-> Motomaniak: Taky bych měl mít na půdě 

Tak jsem si dneska hledal v práci ve skříňce něco na čtení a docela mě překvapilo co jsem našel 

-> Šediváček: Díky za hejbací obrázky.
Edit: Je zvláštní, že jsem šel 2x do omezovače a přitom to na videu není poznat.

Edit: Je zvláštní, že jsem šel 2x do omezovače a přitom to na videu není poznat.
-> Šediváček: Mno Vaškovi to utíká pěkně, jsem zvědav na tu brzdu 

Jak psali již ostatní akce super i počasí. Spanilka byla super, hlavně cesta zpátky, kdy mě svezl Eidy, ještě jednou dík za svezení a máš ji fakt pěknou. Pokud někdy bude čas a dorazím do Mostu, určitě se přihlásím o jízdu.
-> ALL: Všem do týdne pošlu fotky jejich aut.
-> Eidy: To bych bral 

-> Milan 136: Kdybys zůstal, mohl sis dát. My šli spát asi v půl druhý. Po pár pivech.

-> Eidy: po pivu jsem tam slintal celej večer

-> Eidy: Jo, příští rok by jsme to takto mohli klidně aplikovat 

-> Milan 136: Páč tam jezdíte jak slečinky. Ráno tam a na večerníčka chcete bejt doma.
Máte zůstat přes noc, posedět večer v hospodě, popít pivo a pokecat s dalšíma.

Taky se připojím. Supr akce, díky za všechno. Jen to večerní čekání nic moc

Akce vážně naprosto suprová!
Opět skvělá parta lidí, parádní auta, perfektní počasí, organizace na jedničku (až na pár komplikací s oceněním
a delší zdržení s vyhlášením).
Ocenění si moc vážím a děkuju!!
Už se těším na jaro

Ocenění si moc vážím a děkuju!!

Už se těším na jaro

-> jourin: obě auta? Jsme si říkali, kde jste tak dlouho. Už když jsme v kempu viděli odjíždět podval, měli jsme nějaké tušení. A na zpáteční cestě jsme potkali naloženou 160-ku. Asi nejsem sám, kdo se bude i příště těšit na další setkání a ukázku aut.
Shrnutí srazu už napsali rychlejší a já můžu jen souhlasit. A na jaře opět na stejném místě.
-> Eidy: ocenění je zasloužené. Skvělá a precizní práce. I výsledek ze sprintu je parádní.
Shrnutí srazu už napsali rychlejší a já můžu jen souhlasit. A na jaře opět na stejném místě.
-> Eidy: ocenění je zasloužené. Skvělá a precizní práce. I výsledek ze sprintu je parádní.
Hlásím šťastný příjezd s Běšin. Akce byla naprosto skvělá, skvěle zvládnutá, počasí super, vyjížďka po horách byla boží a atmosféra taky. ERmane, DÍKY MOC!
Kdo nebyl, asi je zbytečný popisovat, protože takový slova ještě lidi nevynalezli.
Díky patří i porotcům, kteří mi udělali fakt radost a vážím si toho.
-> T: Snad nic hroznýho. Jen si auta řekla, že když jim takhle nakládají, že přestanou řadit.
-> jourin: Díky pánové, že jste přivezli takový skvosty, a že jsme s Váma mohli pokecat. Byla to sranda a bylo to super. A prosim tě, s Petrem jsme se bavili o nějakým klukovi z Mostu a dohodli jsme se, že mu Petr dá na mě kontakt a já mu když tak pomůžu. Tak jen, že to samozřejmě platí a neslíbil jsem to jen tak v opilosti.

Díky patří i porotcům, kteří mi udělali fakt radost a vážím si toho.
-> T: Snad nic hroznýho. Jen si auta řekla, že když jim takhle nakládají, že přestanou řadit.

-> jourin: Díky pánové, že jste přivezli takový skvosty, a že jsme s Váma mohli pokecat. Byla to sranda a bylo to super. A prosim tě, s Petrem jsme se bavili o nějakým klukovi z Mostu a dohodli jsme se, že mu Petr dá na mě kontakt a já mu když tak pomůžu. Tak jen, že to samozřejmě platí a neslíbil jsem to jen tak v opilosti.

-> jourin: : povídej, copak se stalo ?

Priste privezeme vic aut, treba se zvedne sance ze dojedem :-) Nebo alespon vic prevodovek :)
tak za mě akce v pořádku, dál asi netřeba komentovat, že kdo byl ví a kdo ne, má to možnost příště napravit
byl jsem jen jeden den,ale i tak je vidět, že se pořád něco děje a tak je to věřím celý víkend
cesta tam nic moc v mlze, ale jak už tu bylo psáno...počasí bylo zřejmě objednané
cesta zpět mě tak moc bavila, že jsem si zajel ještě asi 20 km a to schválně a ne omylem...jak to u mě většinou bejvá
takže už se těším na jaro

byl jsem jen jeden den,ale i tak je vidět, že se pořád něco děje a tak je to věřím celý víkend

cesta tam nic moc v mlze, ale jak už tu bylo psáno...počasí bylo zřejmě objednané

cesta zpět mě tak moc bavila, že jsem si zajel ještě asi 20 km a to schválně a ne omylem...jak to u mě většinou bejvá

takže už se těším na jaro

-> Nwkt 29.09.13 11:17:48: To ho měl objednat už na ráno. Pžimrzla mi podlaha ke spacáku.

-> Tuner#2: Mě by hlavně zajímalo, kde Roman objednává počasí. Celou cestu z Plzně mlha, že by se dala krájet, 2°C a přijedu do Běšin, jasno sluníčko a teplo 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 29.09.13 00:26:49: :D tak to se ti povedlo :D to jsi mi potěšil :D
Jinak akce jako vždy opravdu luxusní a velký dík Romanovi za to co pro nás dělá. Už teď se těším na jaro 2014 a děkuji MATTESSovi za svezení kupíčkem. 

Nějaký EVO v zrcátku, to musím cestom domů dát 

Mělo to motor vzadu, bylo na tom napsáno turbo, tak to asi byla Škodovka 

-> MerHanz: Jj, ale tohle je už po prohnání gimpem
-> Nwkt: to je focený Tamronem ??? jestli jo, tak ta LR vyšla celkem dobře, na tu tamroní lemurovost
. Jinak skvosty skvostný

-> koště 27.09.13 16:24:36: tak to je špatný 

-> Tuner#2: ja to teda postavim obracene
-> kamikaze: vsechny zasadni veci ok, tak to musi jet

-> kamikaze: vsechny zasadni veci ok, tak to musi jet

No já akorát vyzkoušel, jestli se točí kola, jestli startér točí motorem a běh na prázdno, tak snad ráno pojedu

-> T: Klame 

-> MATTESS: : moment, co rapid ?

Já jsem taky umyl Fabii, abych tam nedělal ostudu. Už se holka nemyla měsíc...
-> Tuner#2: Pffff!
Ráno kolem 9 jsme tam. Teď jsem skončil
jsem stahanej jak samice..

Ráno kolem 9 jsme tam. Teď jsem skončil

-> Milan 136: Fotím jen zadokolky, ale něco teda holt vymyslíme

-> Tuner#2: kdyz bude prostor, mohl bych poprosit alespon o jedno foto myho verglu?
Od 9 od rana do ted to ladim aby to nejak vypadalo...
Diky:-)
Od 9 od rana do ted to ladim aby to nejak vypadalo...
Diky:-)
Tak já už mám umyto a navoněno. Ráno vyrážím za váma.
-> Eidy 27.09.13 14:34:03: potkal jsem Vás ve Vrhavči,když jste jeli do kempu.Zelenobílá felda,Zdrub a Ty... musím říct že Kóča budí na silnici težkej respekt a zdálky vypadala ještě širší a placatější než RSo :D
-> oppik: nejdou mi posílat fotky z mobilu
-> kamikaze: JJ MATTESS mě tu nabírá, ještě ani nepsal v kolik, kdyžtak to večer domluvíme na FB ;)