Pánové, dámy,
podařilo se mě domluvit "Škoda - cup" částečně náhrada za Luleč (svezeme se s Frantou Pokorným, který tam dělá autoslalomy)
- 7.11.2015 letiště Vyškov
- snížené startovné pro naše posádky
- hodnocení do celkové klasifikace + samostatné hodnocení škoda-cupu od nás.
- hodnotné ceny od nás (pohofestu) pro naše posádky
- poslední předzimní akce
- startovné předběžně 500,-Kč (místo 700,-Kč)
kdo se hlásí?
pište na mail info@pohofest.cz (jméno, auto, obsah motoru, kontakt)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Slalom vyškov - Pohofest 7.11.2015
prohledat
215 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 06.02.2013 do 23.11.2015, založil/a OndraKrupi
-> J3STER 25.10.15 09:33:32: co vim tak je zdarma.
Jooo, kéžby :( dojet bysme mohli sice pažoutem, ale budu v práci

-> OndraKrupi: A jak je to se vstupným pro čumily? Že bych se přijel jenom mrknout.
Důležité:
kdo chce jet Škoda-cup a mít nižší startovné -> musí se přihlásit přes info@pohofest.cz
jméno, auto, obsah, kontakt
jinak není možné jet Škoda-cup a mít nižší cenu
přihlášky do úterý 3.11
kdo chce jet Škoda-cup a mít nižší startovné -> musí se přihlásit přes info@pohofest.cz
jméno, auto, obsah, kontakt
jinak není možné jet Škoda-cup a mít nižší cenu
přihlášky do úterý 3.11
Přivařím ručku zpět do kastle, kterou jsem urval loni, udělám stk a jede se ;-)
tak mě napadá že kdybych na reklamním maluchovi udělal stk tak bych tam mohl přijet tím 

Dorazím dle počasí a práce

-> Jumbo: ano promiň, kaju se..... hned to změním
Jo a kup si baterku, ať mě jí můžeš vrátit
Jo a kup si baterku, ať mě jí můžeš vrátit
-> OndraKrupi: Nezapomeň na měš, já se taky hecuju... 

-> Klubko_: hele Čokin se hecuje Jumbo taky, ty taky, já vlastně taky, protože felda jela blansko, pohofest, svatbu. takže jí taky musím zkontrolovat
Včera mi o tom říkal Mexican. Nemám STK a chtelo by to novy gumy. Tak se budu muset hecnout 
-> matoo 22.10.15 20:18:51: když jsem tam jel posledně, tak tam byly 2 otočky

-> matoo 22.10.15 20:18:51: když jsem tam jel posledně, tak tam byly 2 otočky

-> Čokin 22.10.15 21:40:33: ty proste musis jet :D jinak to nejde.
-> matoo: To je to nejlepší 

-> matoo 22.10.15 20:18:51: asi ano, nejsem stavitel trati. Nicmene vzdy jsme to zvladli projet.
-> OndraKrupi 22.10.15 16:21:16: a to sa pojde ta trat aj s tou neslalomovou otockou na rucnu?
-> OndraKrupi: datum je dost naprd pro mě ale pokud nepůjdu na cestovatelský veletrh tak bych se asi ukázal
-> OndraKrupi: Sakra... Abych objednal přední ramena... To mám jenom příští víkend na přípravu...
Plha se hlásí
zatím mám pojízdny jen Daihatsu takže tak.

-> Čokin: kurňa to je přístup :-)

-> OndraKrupi: O vikendu vlezu pod auto a v nedeli ti dam vedet jak moc jsem se hecnul.
Pánové, dámy,
podařilo se mě domluvit "Škoda - cup" částečně náhrada za Luleč (svezeme se s Frantou Pokorným, který tam dělá autoslalomy)
kdo se hlásí?
pište sem nebo na mail info@pohofest.cz
kdo se hlásí?
pište sem nebo na mail info@pohofest.cz
Příští sobotu se opět jede! Z největší pravděpodobností pokud mi kamoš neodřekne účast abyc tam nejel sám tak pojedu.. přidá se někdo tektokráte za sucha ?:)
-> SOMALECEK (martin120): sleduj autoslalom.webnode.cz/
kdy bude další slalom?
pekne ste tomu davali kucii 

-> J3STER: thx
-> J3STER: poslední výkřik bezpečnosti v oblasti motorsportu.. akorát mám levnější variantu bez krytů uší
www.gapro.cz/foto/.../gl9
0.jpg no co na opravdickou helmu zatím prostě nejsou peníze 

-> OndraKrupi: Pěkný máš interiér.
-> tunerlada: Co to máš za kokos?

-> tunerlada: Co to máš za kokos?

-> OndraKrupi: jáá 

kdo všechno jedete???? nějak nevim zda jet....
-> tunerlada: celek, právě mě klouže zadek na zimních při plných brzdách. jinak jsem zjistil info na tu rally show... viz to téma....
-> OndraKrupi: super! budeš je brat na celý auto nebo jen na jednu nápravu ? pač já mám teď komplet a včera mi to taky celkem fest klouzalo a doma se mi válí jedny obutý letní debíci :)
-> tunerlada: tak já jedu, ale beru s sebou letní gumy, protože na zimních to auto strašně klouže
-> J3STER: nepovýšil.. to dělám od té doby co sem vyle z dílny 

-> tunerlada: Tož ty jsi tak povýšil. Co jsi prováděl?
Mám dojem že budu místo slalomu v práci.
Mám dojem že budu místo slalomu v práci.

-> J3STER: lístky tiskne ten můj ''poskok''
já mu vyrábím jen ty sestavy :P pojeď taky aspoň na čumendu :) -> OndraKrupi: pojeeď bude to stát za to myslím -> Klubko_: no paráda :)

u me to zatim vypada tak, ze pojedu
v tydnu potunim a v sobotu zadrandime ne? 

-> tunerlada: zatim nevim.
-> tunerlada: Nesplet jsi se? Raději správně tiskni lístky ty slalome. Tento týden se mi do ruky dostaly lístky natištěné na rubovou stranu papíru, anebo máš blbě založený papír tak že není kam napsat číslo a jméno, a o kusech nemluvě.
Kurňa dělé to pořádně.

Příští sobotu se opět jede! kdo pojedete ? Já jedu určo!
-> WMA - navigátor :): má ondra krupi...ale je zřejmě zaneprázdněn. taky jsem chtěl.
-> Klubko_: super, pokud mi ten spotřební krám vydrží...aspon budu mít soupeře, protože škodovku sem tam měl jenom já, což bylo na hovno.
-> Klubko_: super, pokud mi ten spotřební krám vydrží...aspon budu mít soupeře, protože škodovku sem tam měl jenom já, což bylo na hovno.
-> Petr Urban 13.09.13 10:34:47: nejaky video?
-> Urbi: v listopadu se jede zas? To uz pojedu
technicka je, podlozky pod prednima pruzinama taky a mam pocit, ze jak je to trochu vys, se to chova i lip to auto 
...este teda asi vycistit chladici soustavu. Nejak mi to ted 2x co jsem byl trochu prasit vybublalo a nadobka plna takovyho hnedyho rezavyho bahna

...este teda asi vycistit chladici soustavu. Nejak mi to ted 2x co jsem byl trochu prasit vybublalo a nadobka plna takovyho hnedyho rezavyho bahna

-> OndraKrupi: Aspoň že ty si nezklamal jak ostatní a dojel jsi i se zázemím
Jelo nám to pěkně, za dva měsíce znova....už zbrojím povoz.
Můžu všem doporučit, za ty prachy super svezení na krásném povrchu, 2,1km si člověk docela zajezdí, podívaná na některé vozy taky super !

Můžu všem doporučit, za ty prachy super svezení na krásném povrchu, 2,1km si člověk docela zajezdí, podívaná na některé vozy taky super !
-> Klubko_: já a Urbi, jo něco bude :-)
-> OndraKrupi: no a kdo vsechno? Nejaka reportaz nebude? 

-> Klubko_: jj byli