skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pohofest 2013
prohledat
1398 příspěvků (zobrazeno 1301 až 1350) od 17.12.2012 do 29.04.2015, založil/a OndraKrupi
-> OndraKrupi: bude zverejnený ten zoznam prihlásených či ešte nevieš?
-> Jarda:
Ono po tom, co jej chytl ten sestimsmiř rapl, nevim, jestli ho tam někdo bude chtít...
Ono po tom, co jej chytl ten sestimsmiř rapl, nevim, jestli ho tam někdo bude chtít...

-> Nepér: to pises jako by Te tam nekdo nechtel... :)
Taky mám v plánu přijet. Se stim smiř.
Máme možnost opět nechat udělat trička "Pohofest" s vlastní přezdívkou.
Máte zájem? napište barvu trička a velikost (černá barva nebude-barva pořadatelů)
cenově se vejdem do 250-300kč
Máte zájem? napište barvu trička a velikost (černá barva nebude-barva pořadatelů)
cenově se vejdem do 250-300kč
-> stika87: ze zrovna ty s tou babetou tam vyskakujes cece :D
-> stika87 25.01.13 16:49:21: ty pomlč, kříženče 

-> skodovak: jo,jezdi si na sprinty s Borinem,ten má poláka

-> skodovak: ze na sraze nemas co delat 

-> MOLSO: 

-> skodovak: fiaty 

Když je v autě POLMO znamená to jakou kategorii?..
Tak letos přislibuji i svou účast. Loni to nějak nevyšlo z důvodů převodovky. Ostatně rád vás tam poznám osobně .

-> OndraKrupi:
Prostě nemyslím, že bylo toto téma založené předčasně :-)
Prostě nemyslím, že bylo toto téma založené předčasně :-)
-> VS 03.01.13 13:23:48: tak to mělo probíhat.
ono pro hlavní propagaci funguje stránka pohofest a facebook. tady je to pro skalní fanoušky a ti většinou věcí o co jde.
ono pro hlavní propagaci funguje stránka pohofest a facebook. tady je to pro skalní fanoušky a ti většinou věcí o co jde.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
A co takhle si v tomto tématu pokecat a zavzpomínat a v Nápadecha a Návrzích řešit ty nápady a návrhy :-)
Takhle budou mít organizátoři vše hezky rozdělené.
A co takhle si v tomto tématu pokecat a zavzpomínat a v Nápadecha a Návrzích řešit ty nápady a návrhy :-)
Takhle budou mít organizátoři vše hezky rozdělené.
Já si myslím, že bylo tohle téma založeno předčasně, mělo se to řešit v tom druhém, tohle se teď jen zbytečně plní OT. 

-> Joey 120 LS: opět počítám na oba 2 dny, minule sem se dobře vyspal v autě, tak není co řešit 

-> OndraKrupi: OK, tak v tom případě termín 5.-6.července perfektně vyhovuje! 

-> Joey 120 LS: tema "pohofest 2013" melo byt hlavne pro informaci kdy to je a resit se tu ma treba, kdy kdo prijede, jak je to s obcerstvenim atd..
a tema "napady na dalsi rocniky" je proto, abychom mohli do budoucna vylepsovat. proste zpetna vazba
a tema "napady na dalsi rocniky" je proto, abychom mohli do budoucna vylepsovat. proste zpetna vazba
Tak kde se řeší letošní pohofest ? tady nebo tady: skoda-virt.cz/cz/.../1517
12-pohofest-dalsi-rocniky-
navrhy-a-napady
-> Dušan:

-> Bobesh: Ty seš jak ten Ježíšek, taky ti teda pro jistotu pošlu mapku. :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Asai už jsem zralej na DD
fakt nevím a ten popis trasy mi taky moc neříká

-> Bobesh: Tak se stav a uvidíš. :) Jestli teda víš kde... projdeš kolem domečku s červeným křížkem, přeskočíš potůček, proběhneš mezi třemi řadami krabiček od sirek, u kadibudky se sluchátkem uděláš čelem vzad a drobnými kamínky zaťukáš na okno (pro nemohoucí máme i zvonek na čudlík)... už víme? 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Odpusť starci zapomětlivost ale dočista mi vypadlo že mám a už vůbec nevím kvůli čemu...

-> Bobesh: Teď jsem si vzpoměl, že bych ti měl asi připomenout, že ses tu měl taky ještě pro něco stavit. Teď to máš blízko, nu ni? 

-> VS: Vím,četl jsem. Osud je občas slušně řečeno prasečí matka. Dobří lidé nám ze života odejdou dřív,než by měli a ti zlí nám dovedou pěkně zatopit (to je zase můj případ). Musíme vydržet a věřit,že se zas karta obrátí a bude líp.
-> Antony: Ještě ho mám schovanej
Ale po tý akci to bylo holý nezbytí
-> Antony: Ještě ho mám schovanej

-> Bobesh 29.12.12 21:11:22: Joo to tenkrát byla jízda
a ten tvuj raní vyprošťovák (kafe do skleněnýho půllitru) 

-> Bobesh:
Pokud dorazíme - zatím tedy není nic, co by nám v příjezdu bránilo - bohužel jsem tento rok zjistila, že změny přichází nečekaně a dost rychle, obzvlášť ty špatné :-( - Tedy zatím není nic, co by nám v příjezdu bránilo :-) Určitě si potlacháme :-)
Pokud dorazíme - zatím tedy není nic, co by nám v příjezdu bránilo - bohužel jsem tento rok zjistila, že změny přichází nečekaně a dost rychle, obzvlášť ty špatné :-( - Tedy zatím není nic, co by nám v příjezdu bránilo :-) Určitě si potlacháme :-)
-> OndraKrupi: 
-> Dušan: Aspoň vidíš že jsme v dobrých rukou.

-> Dušan: Aspoň vidíš že jsme v dobrých rukou.

-> OndraKrupi: 

-> OndraKrupi: velebenko len im daj
-> Dušan: Super foto. Hotové černoprdelník......amen.*
3*

-> Dušan: tak a kategorie nad 1400 nebude
Já vám ukážu ....ámen
*3* *3* *3*

Já vám ukážu ....ámen

-> Dušan: teraz si si to posral 

-> Dušan: pockaj jak ta pokarha! sa budes muset pomodlit pred spanim a olutovat! 

-> Dušan:
a teraz ten BAN 

-> Bobesh: ano byl jsem to já kdo ho nechtěně překřtil.
No to budeme muset vymyslet nějakou bojovku na moc, aby kluci měli zážitek

No to budeme muset vymyslet nějakou bojovku na moc, aby kluci měli zážitek

-> VS 29.12.12 06:58:34: ÁÁÁ,tak to už bych věděl,odkud vítr fouká
tak příště už nebudu pod dozorem drába a budem moct potlachat 

Díky všem! Moc mi to teď,když mám na svátky jen Toma,pomáhá. Na Aleše ("naši malou Áju",jak mi ho loni v Pohoří myslímže Ondra překřtil) se můžu koukat jen na fotkách. Matka je bohužel neoblomná... Ale oba dva se vždy těšili a moc se jim líbilo. Tom mě už nějakej rok páčí,aby jsme zůstali zase na noc. Doksy 2008 (aspoň myslím) v něm zanechaly nezapomenutelný dojem,hlavně pak diskotéka DJ Tux a Dale Estellovo kreace na skladbu "Jedu na koni"

Soutěžili hodně. Celkově všechny děti to na Poho rozjeli :-) Kolikrát, když se dospělím nechtělo soutěžit, tak začali Bobeshovi kluci a ostatní děti a po nich teprve dospělí. A i já si často říkala, když to zvládnou děti, tak do toho půjdu :-) Budiž nám všem do dalšího roku příkladem !
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 29.12.12 12:33:58: a tak to má být

-> VS: Nejenom šikovní, ale Bobeshovi byli hlavní tahouni v doprovodných soutěžích. Jakmile se něco vyhlásilo, všude byli příkladem a s radostí se všichni tři aktivně účastnili.
-> Bobesh:
No dobře... Tak skoro všichni :-) Na Poho jsem závodila s Vildou v utahování šroubů a nezapomenutelná - alespoň pro mě je moje super rychlá :-) jízda na motokáře :-) Přijedeš i s klukama, viď? Byli dost šikovní !
No dobře... Tak skoro všichni :-) Na Poho jsem závodila s Vildou v utahování šroubů a nezapomenutelná - alespoň pro mě je moje super rychlá :-) jízda na motokáře :-) Přijedeš i s klukama, viď? Byli dost šikovní !
-> OndraKrupi: už to pochopte ja nechlastám , to len pivo v mojej prítomnosti rýchlejšie odparuje 

Zamítnuté přispívání mají:
- Stroff (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: