skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Slalom - Pohofest akt.u Jihlavy
prohledat
1147 příspěvků (zobrazeno 251 až 300) od 26.09.2012 do 25.04.2018, založil/a ŠKODA 120 GLS
tak to posuneme, když nemůžete, takže jaký dáme termín?
U nás dnes proběhla změna plánů - 27.9. máme rodinnou oslavu, takže nemůžu.
-> aceboss:

Hmm tak paráda v sobotu slalom, hody a v Soběšicích u Brna jubilejní 90.ročník závodů veteránů.
Takže mám jasno nyní bez mé účasti dámy a pánové
Takže mám jasno nyní bez mé účasti dámy a pánové

Takže rozhodnuto- Slalom bude 27.9.2014 sobota! Nyní už řešíme plac a ostatní detaily. Můžete si tedy již zakroužkovat toho datum v kalendáři a připomínám, že není třeba dojet leštěnkou ale můžete i v případě špatného počasí spotřebákem! Budeme se na Vás těšit!
-> tunerlada: tak musíme starostovi vše podat.
-> OndraKrupi: já bych klidně byl pro toho 27.9. bude víc času pro ostatní aby si to naplánovali
Mě vyhovuje všechno, pokud bude na benzin

-> OndraKrupi: Ok, já sem pro 27.9 (ale i 18.10 se dá) 

-> krusa: tam je chybka, mělo být 11.11. ale to zas bude sraz v jedovnicích. asi bych to naplánoval buď na Doksy (27.9 nebo na 18.9.)
Proč 10.10?? To je Pátek a není tam žádnej svátek a podobně.
Já vím, že je to složité naplánovat, aby se to nekrylo s ostatníma srazama.
Já vím, že je to složité naplánovat, aby se to nekrylo s ostatníma srazama.
-> krtik: počasí stojí za ho**o dá se říct už měsíc takže pokud nebude sněžit tak si myslím že je to jedno jestli teď nebo za měsíc 

-> OndraKrupi: jasný, rozumím 
Uvidíš, jak ostatní napíšou.

Uvidíš, jak ostatní napíšou.
-> krtik: no nevím, nechci se krýt se škodováckýma srazama
nebo s nějakýma v relativním dojezdu. tak to chce řešitv

-> OndraKrupi: 10.10. vypadá dobře - vypadá to, že je dost času na přípravy. Ale trošku mám ztrach, že počasí už nebude ideal
..?

-> tunerlada: na Garde, rapid nee, slíbil jsem to Čokinovi, takže se to rýsuje na 10.10.? tam by měla být ta Jednovnice...?
-> tunerlada: -> OndraKrupi: Pánové za mě by byl řijen
nebojte se škaredého počasí...... září je docela nášláplé + koncem září je svátek a třeba nejen u nás jsou hody

-> OndraKrupi: noo asi buď to a nebo ten Garde,Rapid .. nemyslím si že moc lidí co s náma jezdí na tyhle srazy pojede. Aspoň teda na ten GR
-> tunerlada: no spíš přemýšlím, zda to udělat stejně s nějakým srazem např. Doksy?
-> OndraKrupi: myslím na konci září jsme říkali ale i začítek října by nemusel být tak hrozný si myslím. Přeci jen zima bývá mírnější a déšť je pořád i teď
-> tunerlada: 6.9. rally Vyškov, 7.9. je slalom Hodonín
pá 12. - ne 14.09. 11. Jihomoravský sraz
pá 12. - ne 14.09. RALLY sraz Běšiny
so 20.09. Jičínské eRekce
pá 19. - ne 21.09. 19. Sraz vozů Škoda Želiv
pá 26. - ne 28.09. 23.Škoda Tuning Doksy
so 04.10.Sraz Garde & Rapid
tak nevím, myslel jsem na konci září...?
pá 12. - ne 14.09. 11. Jihomoravský sraz
pá 12. - ne 14.09. RALLY sraz Běšiny
so 20.09. Jičínské eRekce
pá 19. - ne 21.09. 19. Sraz vozů Škoda Želiv
pá 26. - ne 28.09. 23.Škoda Tuning Doksy
so 04.10.Sraz Garde & Rapid
tak nevím, myslel jsem na konci září...?
-> OndraKrupi: já bych jako pví dal ten návrh jak jsme se bavili.. jen jsem zapoměl to datum
7.9. ? Nebo to bylo později ?

Tak kdy to uděláme na podzim? přijímám návrhy na termín akce

-> Jumbo: dáš tam regály a převrátíš se na střechu

-> OndraKrupi: Uvidíme na Pohofestu... 

-> Jumbo: počkej, jestli ti je prodám
a myslím si že nedáš, ty gumy nejsou tak super.... jsou lepší, ale bude to chtít asi ještě lepší

-> OndraKrupi: Počkej, až tam dám Regaly, tak tě utahám i na těch HP 

-> Jumbo: 

-> M@rtin: Tak poprvé vidím, jaké mám náklony...

-> Skili: Díky moc, paráda

goo.gl/BUXK96 Kompletní playlist. Mám tak od každyho kdo se zúčastnil něco natočeny
-> Čokin: já jsem tě natočil - viz ten odkaz na playlist
-> vhml: Možná to bylo i tím, že v sobotu šli na auto, tak než se sjela ta ,,výrobní" vrstva

-> Čokin 13.05.14 19:40:14: neplaš, Regály jsou jediný gumy na vodu co mám :-D
když už se o tom mele, líbí se mi na ondrovi jak z nesmělého pořádání slalomů "no tak tady postavíme nějak ty kužely a nějak se tady bude jezdit ,, a kdo ještě nebyl?" vyrostl v profíka a má všechno pěkně dokonale zorganizovaný bez chybičky ,, čepec dolů
Je tu někdo z posádky hasičské Feldy? nebo nemáte na ně někdo mejla? děkují
OndraKrupi má na kameře pár záznámů co jsem točil já. Bohužel z prvních jizd jen kousky, bo chvíly trvalo, než jsem se zorientoval kam že mám vlastně jít a co točit...
Druhé jízdy by už měli mít všichni celé.
Bavil jsme se s Ondrou a říkal, že zatim neměl čas. Víc za něj mluvit nebudu
.
Druhé jízdy by už měli mít všichni celé.
Bavil jsme se s Ondrou a říkal, že zatim neměl čas. Víc za něj mluvit nebudu

Díky za super slalom akci, bylo to bezva jen škoda toho deště dost mě to s Regalama klouzalo což bylo i vidět než jsem to trochu dostal do nohy, ale snad jsem aspoň trochu bavil diváky
Jinak organizačně to bylo suprově zvládnuté včetně občerstvení, takže se budu těšit na další pokračování

Ještě se zeptám jestli někdo nenatáčel moje jízdy, zatím mám pouze svoji první jízdu a tu natočil Tomáš Tihlařík nebo aspoň myslím, že to byl on.

Jinak organizačně to bylo suprově zvládnuté včetně občerstvení, takže se budu těšit na další pokračování

Ještě se zeptám jestli někdo nenatáčel moje jízdy, zatím mám pouze svoji první jízdu a tu natočil Tomáš Tihlařík nebo aspoň myslím, že to byl on.
Kluci děkujeme!!!!!
také děkuji za super sraz, super lidi a suprově strávenou neděli, těšíme se na příště :)
Letos to rozhodně bylo nejlepší a ikdyž jsem byl durch tak jsem by víc než spokojen a na mokru mi to alespoň klouzalo

-> OndraKrupi: já taky děkuji moc za příjemný sraz a jak píše Vlastík.. myslím že nejlepší ročník zatím! :) jde to hodně na horu..za chvilku ztoho bude klasická akce typu Blansko 

-> OndraKrupi: dík :)
-> krusa: luxus!!!
Nějaké foto i zde krusaa.rajce.idnes.cz/Sko
da_slalom_Lulec_u_Vyskova_
11.5.2014
-> M@rtin: