skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Elektrárna Chvaletice - den otevřených dveří
Fotky by měly bejt tady: www.facebook.com/media/se
t?set=a.9307...
-> Stepan FUN: Hoď mi potom prosím taky odkaz na foto, dík. 

-> Stepan FUN:
Takovejch už bylo... Kdybys kdyžtak potom měl nějaký fotky, tak se poděl.
Takovejch už bylo... Kdybys kdyžtak potom měl nějaký fotky, tak se poděl.

-> rené 17.05.15 23:29:03: Ptal jsem se. Prej rozhodně ne. Když tam naposledy pustili partu komínářů, tak jeden byl dole rychlejc než bylo zdrávo. :-/ Od tý doby zákaz...
-> Stepan FUN:
Heleď, já na otevřenejch dveřích byl asi před 10 lety, osobně jsem měl možnost podívat se naprosto všude kam jsem chtěl v rámci maturitní práce, takže přesnou trasu prohlídek neznám. Bejvávaly dřív 2 okruhy - dětský a důchodcovský. Důchodcovský byly delší. Jak je to dnes, nevim.
Každopádně je třeba počítat s průhlednejma schodama na kótu cca 30 m do kotelny, dole se ukazujou mlejny a spodky kotlů, ve strojovně (ta nižší budova) se chodí kolem bloků tam moc vejška není a v podobný vejšce jsou tepelný a elektrovelíny. Pak je procházka na výklopník a vysokohorská turistika k věžím. Daleko to není.
Focení by neměl bejt problém. Není to játrovka.
Heleď, já na otevřenejch dveřích byl asi před 10 lety, osobně jsem měl možnost podívat se naprosto všude kam jsem chtěl v rámci maturitní práce, takže přesnou trasu prohlídek neznám. Bejvávaly dřív 2 okruhy - dětský a důchodcovský. Důchodcovský byly delší. Jak je to dnes, nevim.
Každopádně je třeba počítat s průhlednejma schodama na kótu cca 30 m do kotelny, dole se ukazujou mlejny a spodky kotlů, ve strojovně (ta nižší budova) se chodí kolem bloků tam moc vejška není a v podobný vejšce jsou tepelný a elektrovelíny. Pak je procházka na výklopník a vysokohorská turistika k věžím. Daleko to není.
Focení by neměl bejt problém. Není to játrovka.

-> palinator: Já se pojedu podívat určitě. Je to až k nevíře, že jsem v elektrárně, která je přes kopec ještě nebyl...
Ale drobnej dotaz - jak moc je tam vejškovejch výstupů (nejlépe s "děravejma" schodama)? Jen jestli mám přesvědčovat mladou aby jela taky - vejšky moc nedává...
A druhej dotaz - focení doufám není zakázaný...
Ale drobnej dotaz - jak moc je tam vejškovejch výstupů (nejlépe s "děravejma" schodama)? Jen jestli mám přesvědčovat mladou aby jela taky - vejšky moc nedává...
A druhej dotaz - focení doufám není zakázaný...
-> palinator 14.05.15 15:16:17: To je ale zkurvenej termín. 

-> aDAm: no pokud se udržíš 
-> stika87 - Maschinenführer: jakpak, nepojedem se mrknout?

-> stika87 - Maschinenführer: jakpak, nepojedem se mrknout?
-> stika87 - Maschinenführer: jako že tě nechaj sednout do toho vagounu a můžeš se točit dokolečka? ;)
A pouštěj i na komín?

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Pod taktovkou ČEZ a.s. už asi fakt ne.
Pod taktovkou ČEZ a.s. už asi fakt ne.

Doprdele to je zase termín.
Tohle asi nikdy nedopadne... 

1.6.2013 - Den otevřených dveří, ECH
Bohužel, takhle narychlo už to nejde... a stejně to je blbý termín.
A wtf? To jako že my?
A wtf? To jako že my?

Kdo se chce přijet podívat, tak může. Pak můžem pokecat. Sorry že jsem to nedal vědět dřív, nevěděl jsem.
Sobota 9.6.2012 od 9:00
www.cez.cz/cs/.../3827.ht ml
mapy.cz/
Sobota 9.6.2012 od 9:00
www.cez.cz/cs/.../3827.ht ml
mapy.cz/