skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pohofest 2012
prohledat
942 příspěvků (zobrazeno 901 až 942) od 15.01.2012 do 23.05.2013, založil/a OndraKrupi
-> OndraKrupi: a pak Martina Honza požene před autem

-> OndraKrupi: Ano, klidně

-> M@rtin: pojedeš a basta
Edit: i kdyby na kole!

Edit: i kdyby na kole!
-> Tuner#2: Však ano, nevidím s tím žádný problém, taky se rozhodnu až den předem jestli někam pojedu

-> M@rtin 16.01.12 10:34:17: Díky za nabídku, uvidím a domluvíme až to bude aktual 

-> Tuner#2: Jeníku, snad ti to dopadne, když nebudeš chtít spát ve stanu na sraze, tak to ke mě dom je kousek 
Ondro, jinak si znamenám

Ondro, jinak si znamenám
Mam závody,takže určitě ne ... 

-> OndraKrupi: neslubujem na 100 % ale snad sa aj pridem pozriet 

-> Jumbo: počítam s tebou
-> Tuner#2: Tady bys to měl řešit spíše ve čtvrtek večer
, jinak díky snad se chyby z loňska nebudou opakovat

-> Tuner#2: Tady bys to měl řešit spíše ve čtvrtek večer

Účast neslibuju, srazy budu řešit v pátek večer dle aktuálního času a případného volna jako letos...
Ale přeju Tě ať se sraz vydaří a snad gumy zůstanou doma, aby jsme tady zas nemuseli číst takovou haldu hnoje

Ale přeju Tě ať se sraz vydaří a snad gumy zůstanou doma, aby jsme tady zas nemuseli číst takovou haldu hnoje

-> OndraKrupi: Tak se mnou doufám počítáš... A vypadá to i na stejného kopilota...
No tak nebudu nic slibovat ale mohl bych se ukázat i se škudkou

Ako som už spomenul prídeme aj tento rok...s kamaratom (FilipGLS) sme už dohodnutí
a pripaja sa aj darkstar93

-> OndraKrupi: tak já se snad už konečně ukážu a tím správným vozem 

Určitě jedu 

-> OndraKrupi:
Výborně, budu se těšit.
Doufám, že v pátek bude zábava minimálně taková, jako loni.
Výborně, budu se těšit.

ale jo,jestli nebudu v práci...
-> OndraKrupi: a i tak tam to zrovna mám kousek
-> Mejot: nechval dne před večerem

-> OndraKrupi: ha ha ha to už je snad vyřešené na nějakou dobu

-> Mejot: ber to z té pozitivní stránky, nefoukne ti těsnění

-> OndraKrupi: když myslíš
-> Mejot: to je právě nejlepší termín 

já na 100% nedorazím tohle je tak blbej termín že už horší si vybrat nemohl. Už mám naplánovanou dovolenou s ohledem právě na ty svátky abych nemusel brát tolik dovolený. tak si to užijte.
-> OndraKrupi: Zapsáno s velkým vykřičníkem do diáře. Chválím výběr termínu ve spojení se státním svátkem, takto se dá krásně vypnout telefon i v hlavní stavební sezoně. Paráda.
Těším se velmi a snad vyjde účast co největší rodinné flotily.
Těším se velmi a snad vyjde účast co největší rodinné flotily.
ja zas na 100% nejdem, budem v praci a na sviatok volno nedostanem...
-> OndraKrupi: Dobrý datum, snad mi to konečně vyjde se přijet mrknout...
-> OndraKrupi: neměl by to bejt problém,kdyžtak beru tričko sebou a rád pomůžu zas
-> myschaak AZNP K.Hora: budu rád když se ti to povede.
-> OndraKrupi: budu se snažit dorazit ale přesně to budu vědět až 6.července odpoledne

-> OndraKrupi: ok tento rok uz chceme prist skorej ako minule, dufam že už nas cestou nič nezradi
jj v piatok nam to vyhovuje mame volno

-> DJFrndzalica: asi po poledni, ještě to nemam rozhodnuto.
nebo si v pátek nemůžete vzít volno?
nebo si v pátek nemůžete vzít volno?
-> OndraKrupi: a o kolkej to zacne vsetko ?
-> DJFrndzalica: ano, dostal jsem to potvrzeno
-> Nwkt: ano letos už bude
-> Nwkt: ano letos už bude
-> OndraKrupi: Letos už bude předregistrace? 

Paráda, prídeme teda
miesto zostáva teda rovnaké ako vlani ?

na 80% potvrzuji účast a budu se těšit 

-> Nwkt: jelikož jsou státní svátky 5.a 6. července, tak v pátek budou soutěže mimo auto, v autě a program v a kolem areálu. a v sobotu sprinty, slalom a nějaké doplňující soutěže
-> OndraKrupi 15.01.12 15:30:44: Píšu si
co myslíš pod pojmem "hlavní program v pátek" ?

co myslíš pod pojmem "hlavní program v pátek" ?
-> OndraKrupi: Ano, dostal jsem odpověď a neměl bych potřebu ti dál psát pokud bys mi nepodsouval že chci řešit něco z loňska. Proto ta odpověď ode mě.
-> su.tech: dostal si odpověď? přes sz dostal. takže tím je to pro mě uzavřeno.
-> OndraKrupi: Ale já nechci řešit co bylo loni. Ptám se jen jaké budou podmínky letos takže mi nepodsouvej na co se chci a na co se nechci ptát. Ptal jsem se kdo bude v ralizačním týmu.
-> su.tech: ale jo zeptal ses, odpověděl jsem, ale tim to nechme. ok?
Edit: řešilo se to loni, popsalo se toho dost, ale stejně se to musí vyřešit mezi zúčastněnýma a v tomhle tématu nevyřešíme (nevyřešíte)
Edit: řešilo se to loni, popsalo se toho dost, ale stejně se to musí vyřešit mezi zúčastněnýma a v tomhle tématu nevyřešíme (nevyřešíte)
-> OndraKrupi: Proč? já se slušně zeptal a ty jsi mi odpověděl tak jak jsi odpověděl. Třeba to jako případný účastník chci rozebírat ať vím na čem budu když budu mít zájem dojet. Tys začal.
-> su.tech: nechme staré věci tam kde jsou. jo?
-> OndraKrupi: No o to jsem jaksi nikdy nestál, je to tvůj sraz. Jen mě jako případného účastníka zajímalo jestli se zas budou řešit stejné sračky díky jednomu člověku nebo ne.
-> su.tech: ty určitě ne!
zatím to mam v hlavě, ale lehce pozměněný oproti loňsku

-> OndraKrupi: Kdo bude pořadatel? Myšleno jmenovitě samožřejmě celý organizační tým. Díky.