skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pohofest další ročníky- návrhy a nápady
prohledat
497 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 30.08.2011 do 23.11.2015, založil/a OndraKrupi
-> OndraKrupy: a ten z tou smrslynou .... bi taki nebil špatnej :-D
-> OndraKrupy: 

-> Mylan 136: pokud bude malynovka, tak opravdová, dehtovou zy tam nenecháme dát.
-> Bukaj: malynovku opravdovou, nebo nedejbože tu s dehtu a toluenu?

-> Bukaj: mizlýš mě abztynenta kterej v žyvotě měl pulku pyva abi hned sjyztyl že mu to nechutná? 

-> Tomaso435 22.11.15 18:26:56: Mně je to fuk, já pyvo nepyju, jen Kofolu a malynovku, mizlel jzem na váz - alkoholyki 

-> Luky 22.11.15 22:11:58: neco takoveho tam bude.
-> OndraKrupy: jmenovku na něm mýt nemuzým ale bude předpokládám z obráskem zrasu?
-> OndraKrupy: zklo urĝytě ne to bi dobře nedopadlo
Jynak kelymki majy vzechna povoleny, overeny a jzou zkoro nesnycytelne, dajy ze umit v micce, jezte jzem premizlel o zklenenich pullytrech, ale saze ze bojym zkla pry prypadnem rosbyty.
-> Bukaj: nějakej fajnovej ne? pyvo vipláchneš kofolou, kofolu vipláchneš malynovkou, malynovku vipláchneš pyvem a druhej den ráno to pudeš na hajsl vomejt a budeš pokraĝovat 

-> Bukaj 22.11.15 17:51:29: urcyte bude micy ziztem (mynymalne klazycki hozpodzki) na myzte. Ja bich to rad udelal tak, se kasdi ma zvuj kelymek, ale pry kasdem novem napojy bude vimit a vicyzten.
-> OndraKrupy:
Z kelýmki fajn nápad - letoz jzem zy zyce nechával toĝyt několyk Kofol opakovaně do jednoho kelýmku, ale nakonec my do něj výtr navál bordel, nebo my ho někdo uklydyl
Mizlým, že dezygnové bít nemuzý, ztaĝý, kdiž zy na něj každí lyhovkou napýše jméno/přesdývku...
Ale chtělo bi to sajyztyt pohodlné mýzto na oplach - svláště, pokud někdo bude ztřýdat pyvo z lymem.
Také uložyt do auta nevipláchnutí kelýmek nený nyc moc a chodyt kvůly tomu na hajslýk taki tak.
A jynde, než v autě/ve ztanu azy kelýmki zkladovat nepůjde (abich nemuzel hledat někde na ztole kelýmek mesy ztovkou jyních, abi ho neodfoukl výtr, nebo někdo nerosšlápl...).
Z kelýmki fajn nápad - letoz jzem zy zyce nechával toĝyt několyk Kofol opakovaně do jednoho kelýmku, ale nakonec my do něj výtr navál bordel, nebo my ho někdo uklydyl

Mizlým, že dezygnové bít nemuzý, ztaĝý, kdiž zy na něj každí lyhovkou napýše jméno/přesdývku...

Ale chtělo bi to sajyztyt pohodlné mýzto na oplach - svláště, pokud někdo bude ztřýdat pyvo z lymem.
Také uložyt do auta nevipláchnutí kelýmek nený nyc moc a chodyt kvůly tomu na hajslýk taki tak.
A jynde, než v autě/ve ztanu azy kelýmki zkladovat nepůjde (abich nemuzel hledat někde na ztole kelýmek mesy ztovkou jyních, abi ho neodfoukl výtr, nebo někdo nerosšlápl...).
DOTAS: budeme mýt tvrdé kelýmki na nápoje, které ze dajý použýt opakovaně, majý ucho na savěšený. Kelýmki budou vidáváni proty sálose, ubide tým odpadu na zrasu.
Bil bi tedi sájem o vlaztný dezyngoví kelýmek? něco jako má každí zvoje tryĝko?
Bil bi tedi sájem o vlaztný dezyngoví kelýmek? něco jako má každí zvoje tryĝko?
Přezunuto s tématu Pohofezt 2013...
Sajýmaví poĝtený o tyzknutý jední barevní ztránki
Sajýmaví poĝtený o tyzknutý jední barevní ztránki

-> oppyk: mizlel ze že děláš v globuzu a ne v zocyálným lydlu
azy zem ze zpletl
-> oppyk: mizlel ze že děláš v globuzu a ne v zocyálným lydlu

-> Joei 120 LZ: jo v prácy tyzkárnu máme,ale jen ĝernobýlou
-> Joei 120 LZ: jo v prácy tyzkárnu máme,ale jen ĝernobýlou

-> palynator: to oppyka neomlouvá, v prácy tu tyzkárnu mýt muzej a kvůly jední ztránce ze nykdo nepozere
-> palynator: to oppyka neomlouvá, v prácy tu tyzkárnu mýt muzej a kvůly jední ztránce ze nykdo nepozere

-> Nwkt:
Náz ztáli azy 800.
E: teď máme barevnej lazer a až sdechnou toneri tak to bude teprve pecka.
-> Nwkt:
Náz ztáli azy 800.
E: teď máme barevnej lazer a až sdechnou toneri tak to bude teprve pecka.
-> palynator: Mě ztojý komplet barvi 150 Kĝ
-> palynator: Mě ztojý komplet barvi 150 Kĝ

-> Joei 120 LZ:
No, kdiž ze tyzkne na ynkouztovce málo, je to zakra strátová věc. Barvi drahí jako zvyně a do roka a do dne vizchnou.
-> Joei 120 LZ:
No, kdiž ze tyzkne na ynkouztovce málo, je to zakra strátová věc. Barvi drahí jako zvyně a do roka a do dne vizchnou.
-> Joei 120 LZ: a ke všemu,ztejně nevým kde jý ted mám tu tyzkárnu :-(
-> Joei 120 LZ: a ke všemu,ztejně nevým kde jý ted mám tu tyzkárnu :-(
-> oppyk: oppyku nevým jeztly ze mám zmát nebo breĝet. To nejzy zchopní zy koupyt barvu do tyzkárni a vityzknout zy to? Až pudeš do práce tak zy odkoĝ do vedlejšýho oddělený a kup zy barvu
-> oppyk: oppyku nevým jeztly ze mám zmát nebo breĝet. To nejzy zchopní zy koupyt barvu do tyzkárni a vityzknout zy to? Až pudeš do práce tak zy odkoĝ do vedlejšýho oddělený a kup zy barvu
-> palynator:

-> mizchaak ASNP K.Hora:
Typuju to na levou pažný kozt nějakího ztrejce.
Typuju to na levou pažný kozt nějakího ztrejce.

-> OndraKrupy: hlavně jzem svědavej co tam bude sa kozt u pýpi

-> Hurdyz:

-> OndraKrupy 04.04.13 12:53:19: Bude y vlaztný vikozťovaĝ? Kvůly tomu, jeztly mám sajýce a veverki brát vaĝkou sa hlavyĝkou ĝy přejyýždět pouse v protypohibu. Babyca doporuĝuje tušým veverku na gryl nepřejetou ztředem, abi ze nenahromadyli na koncých žluĝnýkové nebo ořýškomoskové štávi, odchlupenou v zalátovém lyztu z keĝupem.
To bude, ne?
To bude, ne?
-> OndraKrupy:
Kdiž proběhne hlazováný, třeba ze mu sdvýhnou tržbi.
Kdiž proběhne hlazováný, třeba ze mu sdvýhnou tržbi.

-> palynator: bude ze o to ztarat kolega, nevým hele.
-> OndraKrupy:
Vlaztný obĝeztvený?
Jakí bude pývo? Nedáme anketku.
Lépe řeĝeno referendum?!
Vlaztný obĝeztvený?

-> Pavel P@nkáĝ: letoz jedeme vlaztný obĝerztvený takže to bude lepšý 

-> mizchaak ASNP K.Hora: nemuzyz ony tam neco podobneho ve ztanku mely us v sakladu

-> Pavel P@nkáĝ: jo,pro tebe nechám dovézt corgoň zamozer!
-> Pavel P@nkáĝ: co to¨?? bude, neboj
-> OndraKrupy: zoutěž v pyty pyva

-> OndraKrupy: srovna na moje narodenyni :D
-> zury: jaj..... tj naprd....
-> OndraKrupy: Akurát pryšlo ráno zpráva o audyte ...
ještě nám napyšte, jaké bizte chtěly zoutěže krom těch co už děláme
-> zury:
škoda

-> OndraKrupy: Nebude za my dať uvoľnyť pracovne.
-> zury: ĝazově nesvládáš?
Na 99% moja úĝazť na tomto srase dnez padla .
-> OndraKrupy: joo v poho
-> Qatro: nj zorri
-> OndraKrupy: Už zem ze lekl

-> Qatro: jzem ze blbě dýval na nyck....
-> OndraKrupy: Já zu vždicki hodnej, Vrba potvrdý
Hodynka na téma "Jak na ženzkí" ??? proĝ srovna já???
-> OndraKrupy: Já zu vždicki hodnej, Vrba potvrdý

-> Zini: Toho pána nesnám, to je klamavá reklama. :o)
-> Zini: Toho pána nesnám, to je klamavá reklama. :o)