skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
sraz Zlín a okolí
Tak nikdo nejde? Platí sraz ve 14,00 na trojáku. 14.15 odjezd směr Seninka.
Byl by zájem o zítřejší výšlap na rozhlednu Seninka? Pro zájemce navrhuju sejít se zítra 28.10. na parkovičti na Trojáku kolem 14.00. Potom společný odjezd do Seninky.
aceboss 28.04.13 19:35:43 napsal:
→ Vrba: Tak si říkám že by ted' na Toma sedl jeden
vtípek.
Víte jak se pozná veselý cyklista? (Tom) když už Vrba narážel na ty
skla…
)
ma musky medzi zubami

→ Vrba: Tak si říkám že by ted' na Toma sedl jeden
vtípek.
Víte jak se pozná veselý cyklista? (Tom) když už Vrba narážel na ty
skla…

ma musky medzi zubami

Sry, mně to nevychází, jinak bych i jel.
no já bych jel,....
-> dakar.cz: hoj.Ja bych se taky asi nedostavil.
-> dakar.cz: já se určo nezůčaastním, slavím 1.5. s rodinnou narozky a nemám pořád 105 v cajku.. já se budu moct zučastnit tak za dva tři týdny nejdříve.
Tak co teda..? Pojede vůbec někdo? Jinak bych to viděl,že bysme si mohli dat sraz u Kauflandu na Vršavě (když přijíždíte do Zlína od Fryštáku,tak po pravé straně) A čas nevím.. Třeba ve 13:00? Nebo klidně i dřív?
Takže teda termín 1.5. je to středa,státní svátek. Spíš než sraz to bude zas nějaká vyjížďka někam na výlet. Takže vemte sebou i ženské. Kdy a kde dáme sraz tady ještě napíšu.
-> Vrba: jo,můžem,dobrý nápad.
-> Vrba: Tak si říkám že by ted' na Toma sedl jeden vtípek.
Víte jak se pozná veselý cyklista? (Tom) když už Vrba narážel na ty skla....
)
Víte jak se pozná veselý cyklista? (Tom) když už Vrba narážel na ty skla....

-> ŠKODA 120 GLS: proc?vsak to jezdí,...nakopni a dojed bez skel....
-> aceboss: to bys mohl! -> dakar.cz: vymyslíme zas nejakou vycházku na rozhlednu? 

-> dakar.cz: možná bych se též připojil

Tak zatím takový předběžný termín je tuto středu 1.5. ,bude volno,tak bysme teda mohli něco vymyslet.hm...?
-> dakar.cz: mě to vyhovuje až v půlce září 

-> dakar.cz: Rad bych jel
Bohužel musím dělat odvoz do nemocnice
Navíc jsem se začal hrabat v rozdělovači,protože to jede jen do 4500ot a pak už je o mrtvé,ale když ho podržím po rovince tak se nechá vytočit i k 5500ot,tak zkusím změnit odstředivou regulaci a uvidím co a jak

-> Vrba: no něco bysme vymyslet mohli,ne? Záleží,kdy to komu vyhovuje..
-> dakar.cz: hehehehe,co bude?
-> ladaaaa: dneska asi ne,nikdo se tady neozývá :-(
kdybych to neměl daleko, tak bych se dnes možná aj přidal...jindy nevím, květen mám trochu nabitý
-> Cossie: nedělal:-) dojeď,chtěl bych to vidět
Tak co ostatní?kdy to dáme?zítra?:-P nebo ve středu,když je ten svátek?
Tak co ostatní?kdy to dáme?zítra?:-P nebo ve středu,když je ten svátek?
aj bych se přidal,ale můj momentálně cirkusově flekatý Kit by dělal ostudu celkově 

No mi je to taky vcelku jedno, přijet mám čim a o víkendu většinou čas mám. Já se podám většině.
-> tunerlada: mě je to celkem jedno kdy,záleží,jak se tady domluvíme :-)
-> dakar.cz: no pokud by jste ještě tak ze dva,tři týdny počkaly než dám dohromady stopátou tak bych i jel 

Tak počasí začíná byt luxusní a tak nás napadlo,že bysme mohli něco podniknout. Co říkáte?Co třeba v nedělu nějakou malou vyjížďku a pokec?
-> Vrba: pán motorů
aneb, kdo hulí ten umí
(nic ve zlým)

-> dakar.cz: Jeste aby ti neujel,kdyz jsem ten motor ladil ja 

-> Vrba: nene
Akorát jsem pak jel zavést Lucku domu a ještě za kamošem a hned to tam bylo
-> dakar.cz: No to by bylo pěkné zakončení
Jinak ja už cestou nepotkal žadnou hlídku
¨Jsi mě provezl pěknýma cestičkama jsem čuměl

-> dakar.cz: No to by bylo pěkné zakončení

-> Qatro: No tyjo,svezli sem se dobře. Ale fakt to nechápu,že ti to tak jede,na té dálnici sem si myslel,že bych ti ujet mohl. A ono nic. Ale stejně nejlepší byla jízda z trojáku do Rajnošek,to mě fakt bavilo.
-> Mil@n: Tyjo,večer jak jsem tě vedl to zkratkou,tak zpátky jsem jel přes ten kruháč zpátky do města. A normálně ve směru z města tam byli švestky a vybírali tam
Ještě,že sme nejeli tama
-> Mil@n: Tyjo,večer jak jsem tě vedl to zkratkou,tak zpátky jsem jel přes ten kruháč zpátky do města. A normálně ve směru z města tam byli švestky a vybírali tam

-> Mil@n: To jsi jel přes Brno,nebo kde ty kilometry?
Taky jsem dojel domu
Dnes najeto 300km takže i paradní povožení před zazimovaním

Tak dneska super akce, počasí vyšlo, pěkně sme se svezli, že -> dakar.cz: a tímto všem děkuji za parádní akci.
-> tunerlada: Bylo tam napsané Valašské muzeum.. Ale vypadalo to spíš jak u někoho doma :-)
-> tunerlada: 1. valasske motomuzeum Seninka
-> dakar.cz: to je nějaké to muzeum nebo to má někdo doma ?:)
kua vediet to skor .. do seninky to mam kusok .. 

www.mapy.cz/ tak my počkame teda až na rozhledně to nestihnem tak at na nas nečekate

Tak ja dojedu také
Akorat s menším spožděním,je to na poslední chvílu

Zdravím,tak sraz je dnes ve 14:00 na trojáku.Z tama se jede na rozhlednu Seninka a z hrozhledny zpátky na troják na pizzu.
Já v neděli určitě ne, jedu do Prahy.