skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Mini sraz Plzeň
prohledat
453 příspěvků (zobrazeno 401 až 450) od 19.08.2010 do 10.01.2017, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> havlik: tak co sOplem?
-> Tuner#2: jj skoda bohuzel ani litrem nemuzu protoze mi zacal tect chladic
-> havlik 23.08.10 11:39:11: To je škoda, počasí zatím vypadá relativně dobře, ale ono týden dopředu nejde soudit, počkáme na sobotu.
No u mě to vypadá bledě v sobotu sem se nikam nedostal a v neděli otročil na chatě ani sem se do garáže nedostal
-> texmur 21.08.10 08:02:24: A tam budeš až do neděle odpoledne? Jinak říkám termín je předběžný a záleží to na počasí.

láďo toho 29.8. je dost nešťastný termín, neboť je mezinárodní sraz škoda 110R v Kvasinách.
Luky. 20.08.10 13:30:10 napsal:
Taky nevim čim pojedu – Rapidem, litrem, Feldou nebo 1203 ROL?
Přijeď vlakem a až budeš odjíždět, tak budou ostatní utíkat za vlakem a mávat ti kapesníkem. 
Taky nevim čim pojedu – Rapidem, litrem, Feldou nebo 1203 ROL?

-> Luky. 20.08.10 13:30:10: Litrem

-> Luky.: vem celou rodinu a kazdej at veme jedno auto 

Taky nevim čim pojedu - Rapidem, litrem, Feldou nebo 1203 ROL? 

-> VeTeV: 

-> patnact: za me - jednoznacne jed GLkem :-) Targovo Gardeso znam, ale na to Glko bych se rad mrknul 

Tady z tý partičky se znám zatím jen s Nwkt, ale pokud by to nevadilo, asi bych se tak ypřijel podívat. Akorát nevím, čím ject. Hodil bych si korunou, ale ta nemá tři strany 

-> MATTESS: Škodovka je tank

To mi připomělo, když klekl ve 105ce motor a rychle jsem nějaký potřeboval, Kamil měl jeden doma v kopřivách asi půl roku. Kupodivu běžel, ale jelikož už taky nebyl zrovna echt a hodně mu chutnal olejíček, došlo na ostrý motor od T#2 :-) Tehdy se sám Kamil divil, že ještě najel ca. 15t km
Co máte všicí s motorama, na můj nebylo nejspíš do doby minulé šahnuto, pravda, jeden pístní čep tam klepe

sraz vraků v Plzni - hezky 

-> Jirik_Tuňák 20.08.10 10:56:46: Beru Tě za slovo 

Když by to bylo příští rok v tento datum tak přijedu s votuzidlem. 
Ale stejně jako Havloš a Větéf mám obavy o motor, zda přežije, přes dva roky auto stálo a protočilo se tak sem tam ráčnou + nastříkanej olej skrze dírkosvíčky.

Ale stejně jako Havloš a Větéf mám obavy o motor, zda přežije, přes dva roky auto stálo a protočilo se tak sem tam ráčnou + nastříkanej olej skrze dírkosvíčky.
-> VeTeV: no ja vytahnu motor z auta ktery cca 2roky stoji :D takze tam bude vydrz taky dosti pochybna
-> havlik: no já bych musel jet pijánko - ten motor je vážně nejak v prdeli a co to dělá teď je už zlo - v zimě jde ven - radostí se nemohu dočkat
ono bych mohl vzít i bílou na poslední vejlet, ale to je na ní moc daleko - v září jí už čeká poslední cesta 

-> VeTeV: no neboj ono u me taky nejni vubec jisty ze pojedu zatim sem nedomyslel jak to udelam s motorem a brzdama protoze sem vytrhal uz hadici od potlaku
-> Tuner#2: tam jsem koukal. Ale spíš to bylo někde ve foru (?)
-> MATTESS 20.08.10 10:20:41: Myslím že tady vlevo nahoře, ale taky nenacházím, třeba nám to admin smazal: skoda-virt.cz/cz/akce-a-s
razy?id3=20
-> VeTeV: To je na Tobě, o Tobě se pak bude psát, že jsi jediné čuně co kazí fotky
ale jinak samozřejmě jsi vítán.
-> VeTeV: To je na Tobě, o Tobě se pak bude psát, že jsi jediné čuně co kazí fotky

že bych tam dojel s tim svym zasraným krámem s klepajícím motorem? a přifařil se k pomaloběžníkům ala Maca a Havlík? Zcela nezávazně - čert ví co bude a nebude 
Otázka: stačí pouze přelejsknout okna a zbytek nechat od hlíny? a nebo ej třeba něco dělat s autem od bahna? já jsem si letos již mytí vyčerpal

Otázka: stačí pouze přelejsknout okna a zbytek nechat od hlíny? a nebo ej třeba něco dělat s autem od bahna? já jsem si letos již mytí vyčerpal
-> Tuner#2: nebylo někde více fotek z parkoviště? Nějak je nenacházím
-> Tuner#2: ted sem v práci:)
-> havlik 20.08.10 10:05:52: No tak šup, šup z postele do garáže

-> Tuner#2: No pro mě to znamená celovíkendovej maraton:D a pokud to bude neděle tak příští víkend celosobotní testování

-> MATTESS 20.08.10 09:54:50: masakr, hlavně ty fotky z práce s plazmou za 260tKč 

-> Danster: -> Luky.: -> T: Super!
-> havlik: Pošlu na mail a bude na FB. Zatím není známo, vytvoříme s MATTESSem o víkendu.
-> havlik: Pošlu na mail a bude na FB. Zatím není známo, vytvoříme s MATTESSem o víkendu.
-> M@rtin: tak mi to pošlete na fb já se tam v praci nedostanu
-> maca: No palbu rozhodně nepojedu a jestli pojedu tak vytáhnu nějakej vydechlej motor a krátká převodovka no prostě o ničem;-) takže těch 90km/h bude optimalní cestovní rychlost si myslim

-> maca: No palbu rozhodně nepojedu a jestli pojedu tak vytáhnu nějakej vydechlej motor a krátká převodovka no prostě o ničem;-) takže těch 90km/h bude optimalní cestovní rychlost si myslim
-> havlik: FB
Já se taky hlásim. Počasí je mi skoro jedno, buď pojedu se střechou nebo bez 

-> havlik: to bych se mohl případně přifařit k tobě.....pokud nepojedeš palbu

-> Tuner#2: Já se taky hlásím a předběžný termín vyhovuje 

Poprosim taky o email kdy a kde

-> Tuner#2: : v případě dobrého počasí rád dorazim a doufám, že mi všichni řeknou o a jak s chlazenim

-> kamikaze: Jasný, chápu jen to ber s ohledem na počasí. Když budou hlásit déšť, tak se akce přesouvá na další víkend.
-> Tuner#2: Nevím najisto jestli se zúčastním, doma děláme podlahu a 28 má bráchovo starší děcko narozky, ale budu se snažit zařídit vše tak abych dorazil.

-> maca: Neni, když to vemeš po starý
-> maca: NJ bohužel na užouna je to už kus cesty, ale zas bys jí prohnal faldy 

-> Egi: Nádrž plonková není, dílů není nikdy dost :-) ale klidně doraž 

Pokud mi přivezeš tu jednu plonkovou nádrž co máš doma, tak možná dorazim 

-> Tuner#2: doprčic.....mam to docela daleko

-> kamikaze 19.08.10 23:28:43: 

-> Tuner#2: Tak to abych to nablejskal a nandal věci co se sunali na STK 

-> Eidy 19.08.10 23:16:25: Už jsem to zeditoval a na starou ku*vu se těším 

-> Tuner#2: Aha. To je škoda, že je to jenom pro plzeňskej kraj, no.
Ale páč jsem stará kurva tak se vtírnu

Ale páč jsem stará kurva tak se vtírnu