-> Antony: Já mám dneska ještě bonusovou noční, takže určitě né.
Co mi koupíš? :) A bývá tam vůbec ještě něco zajímacího?
skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
burza chotusice
prohledat
404 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 20.07.2009 do 17.12.2016, založil/a myschaak AZNP K.Hora
Zítra tu máme další, kdopak jede?
-> stepan: Tak to je na hraně - nová půlka se prodává od 2500 do 4000.
Spíš bych se u přechromování bál výsledku - buď dodat fajnovej díl na chromování (což bude asi podobný problém sehnat, stejně jako nový díl), nebo moc brousit a leštit a zbyde z toho plechovka (viz jedna přechromované lišta, co jsem někde sehnal - to je skoro jak z alobalu a tvar drží asi jen ten chrom....)
Spíš bych se u přechromování bál výsledku - buď dodat fajnovej díl na chromování (což bude asi podobný problém sehnat, stejně jako nový díl), nebo moc brousit a leštit a zbyde z toho plechovka (viz jedna přechromované lišta, co jsem někde sehnal - to je skoro jak z alobalu a tvar drží asi jen ten chrom....)

-> Bukaj: Na minulý burze v Chotusicích sem se ptal na užovkový nárazníky, a pán řikal 3000 za půlku, včetně všeho odstranění barvy, broušení, případnýho vyvaření důlků...
-> Petr98: Jak to dnes vychází s cenou chromování?
Ještě nedávno byla cena chromování taková, že se nevyplatilo chromovat a vyšlo levněji sehnat nový originál - rozhodně u středů nárazníků (tuším, že cena chromu na jeden střed vycházela na 4-4,5 KKč). V dnešní době již cena některých dílů přesáhla hranici ceny chromování - určitě u lišt kapot, drobností interiéru a i krajů a svislých členů nárazníku.
Nebo máš někde kvalitní zdroj levného chromování?
Ještě nedávno byla cena chromování taková, že se nevyplatilo chromovat a vyšlo levněji sehnat nový originál - rozhodně u středů nárazníků (tuším, že cena chromu na jeden střed vycházela na 4-4,5 KKč). V dnešní době již cena některých dílů přesáhla hranici ceny chromování - určitě u lišt kapot, drobností interiéru a i krajů a svislých členů nárazníku.
Nebo máš někde kvalitní zdroj levného chromování?

-> Bukaj: ale...
to je jedno... nechám pochromovat
ale ty věci, co jsme spolu vykšeftovali 

-> Petr98: Udělal radost? Myslíš tím, že jsem Ti vyfoukl ten nárazník?
Kdo pozdě chodí...
Pak jsem se tam ještě štrachal a vyštrachal jsem nové trubičky sytiče (klasika MB) a další drobnosti...

Kdo pozdě chodí...

Pak jsem se tam ještě štrachal a vyštrachal jsem nové trubičky sytiče (klasika MB) a další drobnosti...

Bída s nouzí, ještě, že mi aspoň Bukaj udělal radost, jinak by to byla zbytečná cesta 

-> Petr98: To abych ho šel hledat...
zítra to finančně nedávám....

-> Bukaj: akorát zelený lucas s bilyma koncovkama 

-> Petr98: Mám v plánu jet, pokud mi to vyjde - nesliboval jsem Ti něco? 

-> Kilián: ale drahota 

-> Kilián: Proto tam jedu 

-> Petr98: embečkáři by měli vyrazit a zřejmě i prodat pár orgánů před cestou :) ,tohle vypadá zajímavě auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-1000-MB-MBX-nove-di
ly.php
Jede někdo zítra??

-> saskyn2: oboje mám už naskladněno

-> Pavel P..: Hod sem fotku těch novejch chromovejch nárazníků na užovku za 140 kč, já sem pak hodim tu plastovou nádrž za 130kč a myšáka vodvezou

-> Pavel P..: takže nic.....to jsem chtěl slyšet

jo měl si tam bejt... bylo tam zase pár slušnejch věcí po dlouhý době.

tak co,nasere mě někdo že jsem udělal špatně že jsem vynechal???

-> stepan: já si dělal srandu štěpáne,doufám že chápeš
-> oppik: Myslel sem věci z laseru, prodejní místo tam mít nebudu.
-> stepan: vem vše co je na užovku 

-> myschaak AZNP K.Hora: tu pokladničku malýmu nech.nebo by zase brečel že mu z toho něco bereš 

jsem před vejplatou tak radši nejedu....zas bych musel malýmu vybrat pokladničku)
-> oppik: Já jedu, kdyby někdo něco chtěl, tak to tam můžu vzít.
Kdo jedete v sobotu?
-> myschaak AZNP K.Hora: byl tam. Ty jeho ceny.... 

já ho tam viděl procházet
jinak viděl někdo Janečka na burze?myslím že to byl on u eRovejch novejch prahů....nadchl mě repliovým osvětlením spz na eRo-užovkový a na něm nalepený stříbrný písmenka Š K O D A

to tam bude sraz virťáků

-> Bery: můžeš jet místo mě, já jdu do práce 

když vidim kolik vás tam bude,pojedu radši do žiželic na testovací RZ
-> Pavel P..: tak dík Pavle 

-> oppik: kilčo 

-> oppik: pro tebe zadarmo

Kolik je vstup pánové
svině převlečený za kamarády!!!

-> myschaak AZNP K.Hora: prý v sedm. My z F-M vyjíždíme ve čtyři ráno 

-> stepan: číslo na něj mám ale budit ho nebudu

-> myschaak AZNP K.Hora 24.02.14 19:47:48: beru tě za slovo, ale opovaž se poslat mě do pr.ele 
Jinak taky jedu na kukačku. .

Jinak taky jedu na kukačku. .
-> oppik: No právě, hlavně nebudit myschaaka. 

jestli tam pojede tahle sestava co tu je,tak tam nic nezbyde 

Taky jedu, akorát nevim jestli to má cenu když jede tolik lidí. 

jestli si vzpomenu tak bych jel...zavolejte mi v sobotu v sedm ráno někdo)
taky bych rád jel,ještě jsem tam nikdy nebyl
-> dragon_cb_cz: jo vemu to.... jsou tam sice drbky, ale co..... kde by nebyly...
No samotnýmu se mi nechce, leda by se někdo přidal