skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rally Šumava
prohledat
77 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 17.04.2009 do 28.04.2017, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> Pavell 28.04.17 23:40:21: Právě jsem dokoukal 45min. sestřih. To počasí bylo na prd navíc práce nedovolila odjet dřív a tak bych to stejně nestíhal.
Byl jste se někdo podívat na rally?
Já byl v pátek na Klatovským okruhu. Pěkná podívaná.
Já byl v pátek na Klatovským okruhu. Pěkná podívaná.
-> Tuner#2: letos Pech opět změna, jsem na nej zvědavý jak se mu u fordu povede.

-> Pavell 14.04.17 21:45:09: Já byl loni na okruhu a když Pech naháněl Kopejdu na okruhu a každé kolo mu dával - jo to byla atmosféra
Uvidím dle času, možná se zase v pátek utrhnu.

Krásná auta. Chystáte se někdo na rally? Já byl loni v Klatovech u buzeráku.
Tak za týden vypukne další ročník a v Olympii v Plzni je pěkné lákadlo 

-> Tuner#2: Aha.. :)) Ja se flakal kouskek od startu. :)
-> Zdany: Já třeba u startu a 2 x jsem potkal pana krta :-))
Ty woe... Kde jste byli? Ja tam byl taky... A z Plzne jsme pak jel ke Klatovum. :))
-> Nwkt: -> TUNER: To je tak když někdo nefotí auta :-)
-> TUNER: Ty jsi s NWKT pěkný paparazi

-> vhml: To jsem zjistil lehce loni na okruhu, když byli ohoblovaný pouze vnějšky gum.
-> Tuner#2: každopádně je to nějakej letošní výmysl, loni tohle nejezdily...
Jelikož nejezdí přímo závodní gumy, ale nějaký lepší sériový kumha s měkkejma bokama tak si myslím, že tenhle negativ bude mít opodstatnění...
Co se týče tebe s nízkejma gumamam tak bych to neřešil, ty se v bokách nezlomí. Základ je protáhnout někde studený gumy a pak vzít teploměr a změřit je na vnějšku, středu a vnitřku. A hned víš jak tom s negativama jsi...
Jelikož nejezdí přímo závodní gumy, ale nějaký lepší sériový kumha s měkkejma bokama tak si myslím, že tenhle negativ bude mít opodstatnění...
Co se týče tebe s nízkejma gumamam tak bych to neřešil, ty se v bokách nezlomí. Základ je protáhnout někde studený gumy a pak vzít teploměr a změřit je na vnějšku, středu a vnitřku. A hned víš jak tom s negativama jsi...
-> petr s: Já spíš chtěl vědět kolik to je ° a jakou k tomu jezdí sbíhavost jen pro zajímavost.

-> Tuner#2: Lehnout na zem se ti nechtělo ?
Tady je galerie odemě, tak snad se bude líbit:
skoda-virt.cz/cz/.../110- historic-a-mcr-rally-sumav a

skoda-virt.cz/cz/.../110- historic-a-mcr-rally-sumav a

-> Nwkt 19.04.09 13:31:19: Ty hade!
-> vhml: Kdepak, mělo to na každé straně stejné Áčko a byli teda fakt brutální. Bohužel ani navigátor, ani jezdec nevěděli jakou jezdí zbíhavost a kolik ° to má
Prý to ví mechanik, což mě docela zarazilo...
-> MerHanz: To bych musel být u trati a dávat jim 100,- za to že můžu koukat ze stejné dálky jako jsme koukali, tak to fakt ne.

-> vhml: Kdepak, mělo to na každé straně stejné Áčko a byli teda fakt brutální. Bohužel ani navigátor, ani jezdec nevěděli jakou jezdí zbíhavost a kolik ° to má

-> MerHanz: To bych musel být u trati a dávat jim 100,- za to že můžu koukat ze stejné dálky jako jsme koukali, tak to fakt ne.
-> Nwkt: Jo, GPS. Na zadním okně je ještě nalepená anténa vyhledávání pro GSM a jedeto i na vysílačkový frekvence...
I přes to se nám v jednom místě auta ztráceli ,,z dohledu\" - uprostřed lesa cca 800metrů nad mořem...
A co se týče těch Lišákovo áček tak to tipuju na nádledek vylomeného kola na Činově...
I přes to se nám v jednom místě auta ztráceli ,,z dohledu\" - uprostřed lesa cca 800metrů nad mořem...
A co se týče těch Lišákovo áček tak to tipuju na nádledek vylomeného kola na Činově...
-> TUNER: to testování bylo taky zběsilý, pořád hořely gumy

Asi to po přechodu ze škodofky bylo na Šimurdu bylo moc velký stádo...i když už Opla testoval,tak asi chtěl jet zase boky pro diváky a takhle to dopadlo...:-(
-> MerHanz: to je ale ešte ma oranzovu 130 tak aspon moze jazdit dalej kym zrobi opla
Nwkt 19.04.09 13:31:19 napsal:
Honza:„Klucí jak jste udělali ty áčka?“

to se povedlo
Honza:„Klucí jak jste udělali ty áčka?“

-> Nwkt: Ať žije číslo 52 .... nemá někdo fotky z RZ??
-> martin: kurva, to je škody

-> Nwkt 19.04.09 13:33:28: Volvo
-> Nwkt: super