-> maca: tak pokud jste to konzultovali.. já např. nikam nespěchám.. vajíčko je přece jen nejvíc bezpečný.. ale za cca 14dní bude mít asi stejnou sedačku.. nám bude ale rok a chodí tak nějak.. a ve vajíčku je pořád spokojenej.. navíc když tam usne ma pořád vetší pohodlí.. zatím teda zdárec ;)
-> maca: není mu teprve nějakých 7 měsíců ?? já už si to nepamatuju kdy se přesně narodil.. ale do týhle sedačky může od doby kdy si sám sedne a stabilně, a nevím jestli od 9kg ?
dnes nuda , ale zistil som že felicia 95 zo štartérom ako favorit stále jazdí , potom čo som sa pred rokom aj pol s ním sral a furt dobre nešieľ , povedal som mu že ma najebe a letí tam reduktor ( kúpený doma v skrini ) , a rok aj pol odvtedy ten štartér údajne nezaváhal , sviniar
Tak nevim. Minule ty svicky vypadaly lepe Hlavne ta docela vpravo je nejaka divna. Achjo to jsem zase neco objevil... www.stekly.wz.cz/svicky.h
tml se bojim aby ze to je zlaty povlak od spalovani chladici kapaliny To je tim, ze jsem objevil to tesneni pod hlavou... ze neni temac. OMG
-> mototechna: No právě, takový byly asi až o generaci později, na kilech.. Vychystal jsem ještě lišící se 1000MB 66, 67 a 68, ale někam zasel, takže snad v PO.
no nic koukám že to tu dost zasírám tak přemejšlím že udělám forum v jinejch značkách aut pokud už tam ameriky nejsou.ikdyž by se mi to hodilo možná do budoucna jako výběr z toho co najdeme na netu.Tak já to asi založím a pak sem zvědav za pár let třeba kolik aut rozumných ke koupi tam bude
-> m8rinek: do 6válu nejdu ani náhodou.když budu kupovat ameriku tak rozhodně V8,to se nic jinýho nevyplatí ale zase aby to nebylo uškrcený jako to bejvávalo v dobách ropný krize.každopádně auto jen tak nebude,pár let si určitě počkám,na chargera mít asi nikdy nebudu,to by mi někdo musel dovízt auto který bude pojízdný ale v prdeli s lakem atd.jinak ne protože bych se nedoplatil