-> vedec: Úplně poho já je měnil až byl kov na kov.....holt využití do poslední chvíle.
Jinak můj běžný zkouškový den
Dnešní den není prostě normální!!V poledne zkouška z automatizace nečekaně po svém výkonu ke klopnému RS obvodu za 1B-) fatk úúúúlet potom jsem zjistil, že termíny páteční zkoušky z CAP se ruší....::-/ tak jsem se šel zeptata co se děje a kdy bude náhrada nacož mi profesor řekl, že neví a, že když mám dneska čas tak mě vyzkouší hned:-( a hned z obou předmětů tedy jak CAP tak PRI ještě, že jsem ty písemky tak nádherně ,,napsal'' dostal jsem 2krát za dvě a šel pro výsledej písmeky k Pelimu.....:-( Ten mi hned mezi dveřmi řekl jako vždy at ho neotravuju s blbostma a ukončím studium....:o),ale nakonc mi to zapsal.......:-D.Takže jed z domu na jednu zkoušku a dovézt si na konec tři+ jeden zápočet od Peliho kterej je těžší než všechny zkoušky je prostě a jednoduše paráda........ve čtvrtek udělat poslední zkoušku a bude vymalováno.
Nevím proč ani jak se to tak seběhlo,ale asi jsem se naladil na stejnou vítěznou vlnu jako hokejisti.....:o)))